Menü

Új, magabiztos mosoly? Megtervezzük neked!

2021. március 02
0
3452
Új, magabiztos mosoly? Megtervezzük neked!

Többször eljutottál már arra a pontra, hogy szeretnéd esztétikusabbá tenni fogaid kinézetét, de nem mertél belevágni látatlanban? Nos, erre a problémára egy igen modern megoldást szeretnénk kínálni, hogy még azelőtt lásd a leendő mosolyod, hogy az elkészülne. Fontosnak tartjuk, hogy elhidd, Neked is lehet tökéletesen passzoló, szimmetrikus fogsorod!


A tökéletes mosoly többé már nem álom!

A világsztárok sem tökéletes mosollyal születnek és általában nem is egy egyszerű fogfehérítéssel lesz hollywoodi mosolyuk, hanem komoly fogászati tervezés és kivitelezés áll mögöttük. A mosolytervezés szerencsére már nem kizárólag az ő privilégiumuk, hanem mindenki számára elérhető lehetőség. A szép, fehér fogsor nem csak láthatóan fiatalosabbá varázsolja viselőjét, de garantáltan feltornázza az önbizalmat. Az egész tervezési procedúra titka, hogy az új mosolyt teljes mértékben Rád szabjuk, amelyet rengeteg tényező befolyásol, úgy mint:
  • az arc formája, karakterisztikája;
  • a legjobban illő mosolyforma kiválasztása;
  • az optimális fogszín meghatározása;
  • a meglévő fogak állapota és elhelyezkedése (torlódott vagy réses fogak esetén is);
  • az állkapocs és az ajkak íve, stb.
A kezelés abszolút fájdalommentes, valamint a folyamat során oda-vissza egyeztetés zajlik orvos és páciense között, hogy a legnagyobb összhangban készülhessenek el a tervek és tökéletes legyen a végeredmény. Fontos, hogy az új mosoly harmóniában legyen az arccal, kiemelje annak előnyös tulajdonságait és természetes hatást keltsen.

mosolytervezés árak

Hogyan zajlik a mosolytervezés folyamata?

Konzultációt és az elképzelések egyeztetését követően kezelési tervet készítünk, amelyhez szükséges a megfelelő szájhigiénia fenntartása és a fogak, valamint az íny egészségének megteremtése. Először külső fényképeket készítünk a fogak kiindulási állapotáról és az eredeti mosolyról. Majd ezután következik a belső felmérés, a fogív részletes fotódokumentációja és panorámaröntgen készítése a teljes körű feltérképezéshez és vizsgálathoz. Ezeket a felvételeket számítógépes programba töltjük fel és egy kifejezetten erre a célra létrehozott speciális fogászati szoftver segítségével kialakítjuk álmaid mosolyát. 

A program az arc vonásaihoz és bizonyos pontjaihoz mérten alakítja ki a fogak helyzetét, minden esetben törekedve a szimmetriára. Ennek köszönhetően csak a szakmailag és orvosilag kivitelezhető, természetesnek ható személyre szabott megoldások fognak megjelenni az opciók között. Azon túl, hogy előre láthatod a leendő mosolyod megtervezésének végeredményét a program segítségével, elképesztően hasznos a félreértések elkerülése végett és megkönnyíti a kommunikációt. 

Minden apró lépést, változtatást és kiegészítést magukba foglalnak a mosolytervezés árak, az elkészült mosoly okozta öröm és önbizalom azonban megfizethetetlen. A közös munka valóban megkívánja az összhangot, kíváncsiak vagyunk a véleményedre, a meglátásaidra, a kérdéseidre, hiszen végeredményben te leszel az új mosoly örökös viselője. Igyekszünk minél jobban bevonni és végigkísérni az egész procedúrán, beavatni a részletekbe és legfőképpen a Te igényeid szerint alakítani a mosolytervezés folyamatát.

mosolytervezés folyamata
A szép fogak magabiztosságot kölcsönöznek, a magabiztosság pedig új kapukat nyithat!

A fogászati kezelések legújabb generációja, amikor még a kezelés előtt látható a végeredmény: a mosolyszimuláció egy hatalmas előrelépés ezen a téren. Ha többször eszedbe jutott már, hogy változtatnál, de végül nem vágtál bele, ne gondolkozz tovább! Megtervezzük mosolyod, és ha tetszik, csak rá kell bólintanod!


Időpontot foglalok >>