Menü

Ajándékozz hófehér, gyönyörű mosolyt idén Karácsonyra!

2021. december 01
0
1931
Ajándékozz hófehér, gyönyörű mosolyt idén Karácsonyra!

A mindennapok megszokott dolgai sokszor hozzájárulnak ahhoz, hogy a fogak elveszítsék eredeti fehérségüket és lassan elszíneződjenek, ami esztétikai szempontból zavaró lehet. Emellett a tökéletes mosoly kialakítása is a célok között szokott lenni. Szerencsére rendelőnkben kéz a kézben igényelhető mindkettő.

 

Rendelői fogfehérítés Budapest szívében most féláron elérhető

Tovább a kuponokhoz



Mitől sárgulnak be a fogak?


Számos oka lehet annak, ha valakinek nem vakítóan fehérek a fogai, a genetikai tényezőktől kezdve, az életvitelbeli különbségeken át a nem megfelelő szájhigiéniáig minden közrejátszhat. A fogak alapvetően dentinből épülnek fel, amely természetes állapotában sárgásfehér színű, ezt vonja be külsőleg a fogzománc. Ha a fogzománc túl vékony, áttetszik rajta kissé a dentin, ez is okozhatja a fogak sárgás színét. 

A savas élelmiszerek túlzott fogyasztása is hozzájárulhat a fogzománc elvékonyodásához, fogszuvasodáshoz, ezért érdemes például minél kevesebb szénsavas italt fogyasztani. Ezen kívül a zománcréteg nem teljesen sima felületű, hanem apró bemélyedések találhatók rajta, egyes sötétebb ételek és italok könnyedén megrekedhetnek benne. A cigaretta, a vörösbor, a kávé és a tea közismerten hozzájárulnak a fogak elszíneződéséhez, ugyanis ezek képesek bejutni a fogzománc mélyebb rétegeibe is. Erre megoldás lehet, ha alapos szájhigiénia mellett elkerüljük ezeket az tényezőket, viszont ezek az élvezeti cikkek sokak számára a mindennapok szerves részét képezik, amelyet képtelenek lennének elhagyni.

Ekkor jön szóba általában a mesterséges fogfehérítés, amelynek számos fajtája létezik, ebből kifolyólag pedig változó végeredménnyel számolhatunk. Az otthoni fogfehérítő paszták, fogkrémek kitartó használatával is csak egy-két árnyalatot lehet világosítani a fogakon, amihez idő és türelem szükséges. Ha azonban nem szeretnél hosszú heteket várni a végeredményre, nincs kedved kísérletezni az otthoni megoldásokkal és ragyogó fogakra vágysz egyetlen kezeléssel, jelentkezz be hozzánk! Az általunk kínált rendelői fogfehérítés Budapest városában, karácsonyi kuponakciónk keretében most féláron vehető igénybe!

 

segítünk, hogy gyönyörű legyen mosolyod
A fogaid egy életre szólnak, mi pedig segítünk az egészséges és esztétikus állapot megőrzésében

 

Láthatatlan fogszabályzóval a magabiztos mosolyért


Felnőttként nehezebb belevágni a fogszabályzásba, sokan nem is mernek belekezdeni, mert nem ismerik a lehetőségeiket és nem szeretnének fixen felragasztott fogszabályzó készüléket. Pontosan számukra fejlesztették ki a Happy Smile kivehető sínes rendszerű fogszabályzókat, hogy a lehető legkisebb kellemetlenség mellett hozathassák rendbe fogsorukat. A kezelés elején egy virtuális kezelési terv készül, amely megmutatja a várható végeredményt. A sínek teljesen átlátszóak, így észre sem lehet venni, ha valaki viseli őket. Állandó hordásuk mellett (napi 20-22 óra, kivétel az étkezések) a fogak folyamatosan fognak a helyükre mozogni, ezért kéthetente újabb sínpárokra van szükség. Önfegyelem és kellő kitartás mellett tökéletesen működik ez a megoldás, ha a páciens nem tartja be szigorúan a szabályokat, akkor kevésbé lesz eredményes a fogszabályozás. Nagy előny azonban, hogy ez a fogszabályozó láthatatlan, nincsenek tappancsok, viszont egyszerűen felpattintható a fogakra, ahonnan egyéni kialakítása miatt nem fog leesni. A Happy Smile fogszabályzó kezelésünket most 50% kedvezménnyel veheted igénybe.

Tudjuk, hogy senki nem jár szívesen fogorvoshoz, ezért is szerettük volna rendelőnket otthonossá tenni, szakembereink pedig gondoskodnak a kényelemről és fájdalommentes kezelésekről. Az első lépés Rajtad múlik és amint megtörténik a konzultáció, rájössz majd, hogy nálunk nincs mitől tartanod! A gyönyörű mosoly már nem elérhetetlen álom, csak egyetlen lépés választ el tőle.

Évek óta halogatod a fogorvost, pedig felnőtt fogszabályzóra lenne szükséged? Esetleg ragyogóan fehér Hollywood-i mosollyal mennél a karácsonyi céges bulira? Nálunk most mindkettőt megkaphatod féláron!

 

címkék: