Menü

Nincs ötleted karácsonyra? Válassz Idealmed ajándékkártyát!

2021. november 04
0
1878
Nincs ötleted karácsonyra? Válassz Idealmed ajándékkártyát!

Lassan közelednek az ünnepek és van, aki már jóval előtte nekilát az ajándékok beszerzésének, míg mások az utolsó pillanatra hagyják. Előfordul, hogy kifogyunk az ötletekből, de nagyon szeretnénk meglepni valamelyik családtagunkat vagy közeli ismerősünket, erre pedig szuper ötlet lehet egy Idealmed ajándékutalvány. Pénz helyett adj élményt az általad választott értékben!

 

Ajándékozz szépséget!


A kozmetikai és orvosesztétikai kezelések nem csupán a végeredmény miatt számíthatnak értékesnek, hanem maga a terápia élménye is sokat adhat. Van, aki saját magának nem fizetne érte, de ha mástól kapja a lehetőséget, akkor szívesen kipróbál egy-egy kúrát. Abban az esetben is kiváló meglepetés az ajándékkártya, ha nem vagyunk biztosak benne, milyen kezelést szeretne szerettünk, ugyanis bármire beválthatók. Plasztik ajándékkártya révén be is lehet csomagolni és személyesen átadni, mint bármelyik másik ajándékot, így megmarad az ajándékozás varázsa. Kérhetők konkrét kezelésre is, ha biztosan tudjuk, hogy a másik fél erre vágyik, viszont ha kételkedünk, akkor tetszőleges összegben is kiválthatjuk a kártyát. Mivel név nélküli ajándékkártyákról van szó, igény esetén továbbadhatók. A kiállítás dátumát követő egy évben van lehetőség a felhasználására, valamint az online rendelést követően személyesen és postai úton is átvehetők. Ajándékozz egészséget az Idealmeddel, mint esztétikai bőrgyógyász Budapest szívében ezekkel a prémium szolgáltatást nyújtó eszközökkel.

 

Az Idealmed ideális választás


Folyamatosan bővülő kezeléscsomagok és különböző fiatalító terápiák várnak budapesti rendelőnkben, ahol személyre szabottan alakítjuk ki a számodra legmegfelelőbb kúrát. Kiegészítő kezeléseinkkel rásegítünk a fő beavatkozásra, hogy növeljük a maximális hatékonyságot. Kizárólag minőségi és bevizsgált eszközökkel és alapanyagokkal dolgozunk (akárcsak a töltőanyagok és kozmetikai termékek tekintetében), hogy a terápiák ne csak kellemesebbek, de fájdalommentesebbek is legyenek. A gyorsabb gyógyulási- és regenerációs folyamatokat szervezetazonos anyagok használatával igyekszünk lerövidíteni, amelyhez hozzájárul az otthonos és nyugodt környezet. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik orvosesztétikai centrumot válaszd, akkor biztosíthatunk, hogy nálunk komfortosan fogod érezni magad. Egy csapatnyi szakképzett bőrgyógyász Budapest szívében vár az Idealmed rendelőjében.

 

az ajándékkártya mindig jó választás
Csomagold be ugyanúgy, mint a többi ajándékot!

 

Mi minden vár rendelőnkben?


A teljesség igénye nélkül szeretnénk felsorolni jónéhány olyan kezelést, amelyet ajándékkártyán átadhatsz szeretteidnek, de akár magadat is meglepheted vele karácsonyra:

 

  • Általános bőrgyógyászati beavatkozások: szemölcsök és anyajegyek eltávolítása lézerrel, illetve az erős izzadás mérséklése botoxszal.
  • Lézeres bőrgyógyászat: rengeteg terápia működik a lézerfény jótékony hatásának köszönhetően, akárcsak a fentebb említett anyajegy eltávolítás, ami működik szemölcsön, pigmentfolton vagy öregedési folton is. Ide tartozik a lézeres szőrtelenítés és a tetoválás eltávolítás is. Számtalan fiatalító kezelés alapját képezi, hiszen stimulálja a bőr sejtjeit és fokozott regenerációra készteti a szervezetet.
  • Hyaluronsavas feltöltések: nem létezik olyan pontja a testnek, amelyen ne lehetne segíteni hyaluronsavval. Ez a természetes töltőanyag az ajakformázás nagykövete, az arc újramodellezője és a petyhüdt bőr megmentője.
  • Bioszálas arcfelvarrás: az érett bőr erőteljesebb kontúrozásra szorul, amelyet lassan felszívódó szálakkal viszünk véghez.

 

 

Válogass kezeléseink és terápiáink közül, karácsonyra pedig ajándékozz szépséget és egészséget szeretteidnek, vagy akár lepd meg vele saját magad!


címkék: