Menü

Esztétikai bőrgyógyászat Budapest belvárosában

2021. március 31
0
5800
Esztétikai bőrgyógyászat Budapest belvárosában

Az IdealMed Orvosesztétikai Centrum nem csak fogászat!


Több mint 10 évvel ezelőtt, 2009-ben jött létre az IdealMed Orvosesztétikai Centrum Dr. Békés Annamária vezetésével. Centrumunk egy olyan magán egészségügyi centrum Budapest szívében, amely eleinte a fájdalommentes fogászatra specializálódott és emellett fokozatosan építette ki az esztétikai beavatkozások kiemelt szolgáltatásait. Habár furcsának tűnhet a fogorvos és az esztétikai magánrendelés különös kombinációja, jobban belegondolva azonban ideális párosítás, hiszen hihetetlenül jól kiegészítik egymást. Mindkettő főként az arc- és környező területeire koncentrál, amelyeken így nemcsak részleteiben, de egy egészként látva tökéletesen kivitelezhetőek a személyre szabott kezelések. 

Legyen szó kisebb vagy hosszabb és összetettebb beavatkozásokról, pácienseink érdekei és kényelme mindenek felett áll, hiszen a megfelelően nyugodt környezet biztosítása jelentősen elősegíti a gyógyulást. 


Rohanó világunkban az embereknek egyre kevesebb ideje jut azéletminőség megőrzésére, javítására. Ennek ellenére ez az esztétikai bőrgyógyászat még Budapest legpörgősebb napjain is nyugodt és kiegyensúlyozott légkörrel várja azokat, akik minőségi változást szeretnének. A családias légkör megteremtésével főként az volt a cél, hogy a páciensnek eszébe se jusson, hogy egy fogászat vagy bőrgyógyászat magánrendelés kellős közepén van. Magán bőrgyógyászatunk sajátos varázsa abban rejlik, hogy a kezelések könnyedebb hangulatban telnek amellett, hogy a hatékonyság és a szakszerűség elsődleges prioritást élvez. Abban biztos lehet, hogy az IdealMed Budapest bőrgyógyász rendelő munkatársai egytől egyig az Ön igényeit tartják szem előtt majd, amikor ellátogat hozzánk.

 

Fogorvoslás és esztétika Budapest szívében


A fent említett párosítás hosszú távon is fenntartható konstrukciónak bizonyult, hiszen esztétikai szolgáltatásaink palettája is immáron 12 éve folyamatosan bővül . Bizonyára sokaknak ismerősen cseng a mondat, miszerint az egészség a legfontosabb. Erre mi sem szeretnénk rácáfolni, viszont az egészség mellett az esztétika is elengedhetetlen, hiszen ez az, ami a szemet gyönyörködteti és a lelket megnyugtatja. Csak egy példán szemléltetve, ha valaki fogszabályzóra szorul, amit akár éveken át hordania kell, ugyan rendbe teszi a fogakat, de a viselése visszavetheti az önbizalmát. Ha viszont mindez láthatatlan fogszabályzással történik, a fogak kezelése ugyanúgy megtörténik, ám a fogszabályzó viselője már bátran mosolyoghat a kezelés hónapjai alatt is. Miért ne lehetne ezt megtenni egy bőrgyógyászat magánrendelés keretein belül? Bizony meg lehet. Ebben pedig nagy szerepe van a lézernek, vagyis a lézerrel végzett beavatkozásoknak, amelyeknek Dr. Békés Annamária a specialistája. 

Az IdealMed Budapest esztétikai szakrendelőjében számos problémára segítünk megoldást és megfelelő kezelést találni, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hosszú távú változás következzen be.


bőrgyógyászat budapest

Rendelőnkben minden munkatársunk és Dr. Békés Annamária magán bőrgyógyász Budapest városán kívülről is számtalan vendéget fogad

 

Magán bőrgyógyászat folyamatosan bővülő kezelésekkel


Az IdealMed bőrgyógyászat Budapest centruma nem csupán a legkorszerűbb gépekkel és eszközökkel van felszerelve, hanem a kényelem érdekében kellő otthonosság is jellemzi. Az orvosi kezelések során a páciens biztonsága az egyik legfontosabb szempont, ezért a bőrgyógyászat magánrendelés minden beavatkozása előtt személyes konzultáció történik. A kezelések mindegyikének szakmailag megalapozottnak kell lennie és a lehető legkisebb kockázattal kell járnia. Fontos kiemelni, hogy az esztétikai bőrgyógyászat nem kizárólag anyajegy eltávolításból és ráncfeltöltésből áll, ennél sokkal többről van szó. 


A különböző páciensek és problémáik más és más megoldást kívánnak, amihez nem lehet csupán egyetlen módszerrel nyúlni. 


A bőrgyógyászat magánrendelés számos összetett kezeléssorozata pontosan azért jött létre, hogy az egyes módszerek egymás hatását felerősítsék, a terápiát hatékonyabbá és időtállóbbá tegyék. Az újabbnál újabb innovációk és kezelések általában már meglévő és jól működő beavatkozások előnyös tulajdonságait hordozzák magukban. Következzen néhány példa azokra az esztétikai bőrgyógyászati kezelésekre, amelyekre Budapest szívében Dr. Békés Annamária bőrgyógyász és szakképzett munkatársai felkészülten várják kedves pácienseik bejelentkezését.

  • Lézeres bőrgyógyászat: a lézerfény szinte csodákra képes, nem véletlen, hogy számos esztétikai probléma orvosolható általa, pláne ha egy gyakorlott, specializálódott bőrgyógyász alkalmazza.
    A különböző eredetű pigmentfoltok, mint az anyajegyek, szemölcsök, májfoltok, napfoltok vagy akár a túlzottan erős szeplők is gond nélkül eltávolíthatók segítségével. A filmekből már jól ismert lézeres tetoválás eltávolítás is hasonlóképp történik, amelyre szintén van lehetőség. Ugyanúgy hatásos körömgomba ellen, mint az értágulatok kezelésére.
    Az akár egész testes lézeres szőrtelenítés hihetetlenül népszerűvé vált napjainkra, így ez a lehetőség is rendelkezésre áll. Mindemellett igazán hatékonynak bizonyulnak azok a bőr különböző rétegeinek stimulálásán alapuló lézeres arcfiatalító kezelések, amelyek a szervezetet fokozott regenerációra késztetik.
    A bőrgyógyászat magánrendelés keretein belül személyre szabott kezelési tervet készítünk minden páciensnek.

 

esztétikai bőrgyógyászat

Rókaszem kezelésre készülő magán bőrgyógyász Budapest egyik legjobb orvosesztétikai rendelőjében

 

  • Kozmetikai kezelések: Bőrfrissítő és megújító terápiák, amelyek serkentik az új sejtek termelődését, feszességet és üdeséget eredményezve, legyen az kémiai hámlasztás, amely egyébként rengeteg más terápia alapját is képezi, vagy a rugalmasságot fokozó alapos dermarolleres kezelés.

  • Általános bőrgyógyászat: Változatos kezelések a kellemetlen szemölcsök eltávolításától kezdve egészen a fokozott izzadás botox segítségével történő megszüntetéséig.

  • Mezobotox és mezoterápia: A bőr mélyebb rétegeibe fecskendezett különböző hatóanyagok helyileg nagyobb hatékonysággal képesek kifejteni hatásukat. Alkalmazható narancsbőrre, hajhullás kezelésére, alakformálásra, ránctalanításra, de akár még kötőszöveti regenerációra is.

  • Hyaluronsavas ajak- és ráncfeltöltés: A modern esztétikai bőrgyógyászat egyik legnépszerűbb találmánya a hyaluronsavas feltöltés, amelyet számos bőrgyógyász alkalmaz Budapest területén. Természetes összetétele révén ez az anyag nem okoz allergiás reakciót, hiszen a szervezet maga is termeli. A bőr alatti szövetekben rengeteg vizet vesz fel, így ráncok alá fecskendezve fokozatosan simítja ki azokat. Szinte alapkezelésnek számít az IdealMed magán bőrgyógyászat palettáján.

  • Bioszálas arckezelések: Az FTC (Fine Thread Contouring) kezelés bioszálak segítségével adja vissza az arc eredeti kontúrvonalait a laza és megereszkedett bőr megemelésével. Ezek a bioszálak önálló arcterületek korrekciójára is kiválóan alkalmasak. Ilyen például a „Fox Eye”, azaz Rókaszem kezelés, amely úgymond megemeli a tekintetet, mandula formájúvá varázsolja a szemeket, amelyek ettől sokkal nyitottabbnak tűnnek.

  • Arany arckezelés: A bőrgyógyászat magánrendelés lehetőséget nyújt a bőröregedés megelőzésére és a meglévő ráncok kisimítására 24 karátos arannyal. Kifejezetten érett bőrre, nanotechnológiás eljárással.

 

Hűségkártya, ajándékutalvány és rendszeres kuponkedvezmények

Az IdealMed magán bőrgyógyászat rengeteg kedvezményes lehetőséget biztosít mind az új pácienseknek, mind a már meglévő és visszatérő vendégeknek. A hűségprogram, a kuponok és a kedvezmények igénybe vételi feltételei kissé eltérnek egymástól, ezért szeretnénk röviden ismertetni őket, hogy minél több emberhez eljussanak. Egyrészt plasztik hűségkártyát kínálunk mindazoknak, akik az IdealMed szolgáltatásai közül már igénybe vettek legalább egyet. Ez telefonon, online és személyesen is igényelhető, illetve átvehető. A hűségkártyán hűségpontok gyűjthetőek, amelyek kedvezményekre válthatóak be, akár esztétikai bőrgyógyászati kezelésekre is.

 

magán bőrgyógyász budapest

Lepd meg szeretteidet szépséggel vagy egy kellemes élménnyel - esztétikai bőrgyógyász Budapest szívében

 

Az ajándékkártyák bárki számára elérhető, prémium szolgáltatást nyújtó eszközök, amellyel egészséget és szépséget ajándékozhatunk szeretteinknek. Ezek papír alapú, fizikailag ajándékozható utalványok, amelyek lehetnek fix összegűek bármilyen értékben, de szerepelhet rajtuk egy konkrét kezelés is, valamint a kiállítás dátumától számított 6 hónapon belül használhatóak fel. Ezek szintén megrendelhetők online vagy átvehetők személyesen az IdealMed magán bőrgyógyászat recepcióján, dekérhetők postai úton is.

Említést érdemelnek még az időszakos- és rendszeres kuponkedvezmények, amelyekről legegyszerűbben az IdealMed magán bőrgyógyászat budapesti honlapjáról, a Facebook oldalról vagy hírlevél formájában lehet értesülni. 


Újdonságok, kezeléscsomagok, ünnepi kedvezmények várják egész évben a leendő és meglévő pácienseinket egyaránt, amelyekről nem érdemes lemaradni.



Online időpontfoglalás a kezelésekre


Ha már megszületett az elhatározás, hogy Ön is javítson életminőségén, akkor nincs más hátra, mint bejelentkezni az IdealMed Budapest bőrgyógyászati szakrendelésén a megfelelő kezelésre. Ez roppant egyszerű. Először a honlapon található menüsorban kell megkeresni a vágyott kezelést, és az ott található „Jelentkezek a kezelésre” gombra kattintva az oldal leugrik az időpontfoglalási részhez, ahol pedig a „Szeretnék időpontot foglalni” gombra kattintva felugrik a kitöltendő adatlap. Ezt az adatlapot kell kitölteni, fokozottan ügyelve a pontosságra, ugyanis a pontatlanul megadott telefonszám vagy e-mail cím akadályozhatja a sikeres kapcsolatfelvételt. Lehetőség van egyéb megjegyzésre is, az így küldött kérdéseket és üzeneteket szívesen fogadjuk. A sikeres kitöltést követően ki kell pipálni az adatvédelmi tájékoztatót valamint a „Nem vagyok robot” fület is, majd az „Elküld” gombra kattintani. A pipák elmulasztásával a rendszer nem fogja továbbítani a jelentkezést.

 

bőrgyógyászat budapest

Precíz magán bőrgyógyász Budapest egyik legkellemesebb rendelőjében, ahol mindenki szívesen gyógyulna

 

Miért válassz bennünket?

Kezeléseink széleskörű választékával igyekszünk az esztétikai bőrgyógyászat során felmerülő minden igénynek megfelelni és minden problémára egyéni megoldást találni. Minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolgozunk, maximálisan betartva a szakmai előírásokat, s mindemellett családias légkört is biztosítunk rendelőnkben. Hűségprogramunkon és ajándékkártyáinkon kívül rendszeresen kínálunk kuponkedvezményeket és szezonális akciókat. Az IdealMed magán bőrgyógyászaton Dr. Békés Annamária magán bőrgyógyász és szakmailag felkészült csapata fáradhatatlanul és lelkesen várja jelentkezésed, hogy Budapest egyik legelitebb rendelőjében segíthessen változtatni az életeden.



Időpontfoglalás >>

 

 

Különleges kezelések a szépségápolás szolgálatában

- Idealmed Esztétikai magán bőrgyógyászat Budapest -

 

Mi a közös az arany arckezelésben, a rókaszem kezelésben és a Profhilo kezelésben? Mindhárom olyan orvosesztétikiai kúra, amelyet már az IdealMed bőrgyógyászat magánrendelés keretei között is kipróbálhatsz! Kontúrozz, ívelj, modellezd újra bőröd legújabb kezeléseinkkel az IdealMednél!

 

Szépülj magán bőrgyógyászat budapest rendelőnkben
Esztétika bőrgyógyászat Budapest belvárosában különleges kezelések a szépségápolásban

 

Az arany csillogása


A 24 karátos aranyat – különleges molekuláris struktúrájának köszönhetően – már régóta nem csak ékszerek készítéséhez alkalmazzák, hanem az évszázadok során rengeteget fejlődött szépítőszérumok előállításához is. Egyaránt alkalmazható fiatal és érett bőrön is, azonban az igénybe vett, ráncos bőrön érhető el igazán látványos végeredmény. Az arany jótékony hatására az öregedési folyamatok lassulni kezdenek, a meglévő bőrhibák halványulnak és a ráncok is enyhülnek. Az alig egy órás arckezelés esetében nincs szükség elő- és utókezelésekre, a páciens egyetlen feladata, hogy élvezze a fiatalító hatású arcpakolást. A pakolásokhoz használt prémium minőségű francia termékekben lévő 24 karátos aranyat egy speciális nanotechnológiás eljárással teszik oldhatóvá, amely így könnyedén bejut és bent is marad a bőrben. A kezelést követően azonnal látható a változás, lifting hatásának köszönhetően éveket is képes fiatalítani a megjelenésen. 45 perc alatt mínusz néhány év igazán csábítóan hangzik, már ezért is érdemes kipróbálni az arany luxus érintését!

 

Igéző szempár


Az ívelt, mandula alakú szem mindig is nőiességet sugárzott, nem véletlen, hogy napjainkban is nagy népszerűségnek örvend és ismét tért hódít. Elterjedtebb nevén Fox Eye vagy Rókaszem kezelésünk során a behelyezett bioszálakkal a rókáéhoz hasonlóan íveljük meg a szemet és a szemöldököt. A beavatkozás ideje mindössze fél óra, azonban az eredmény igen szembetűnő, hiszen csábosabbá  és nyitottabbá teszi a tekintetet. Emellett pedig a megereszkedett, szarkalábas szemkörnyék is látványosan orvosolható a kezeléssel, mivel a szemek területe kontúrosabbá válik. Az alkalmazott bioszálak szervezetazonos anyagként idővel felszívódnak, s közben közel egy éven át biztosítják a varázslatos szempárt. Az IdealMed bőrgyógyászat magánrendelés keretei között mindig a páciens igényeinek megfelelően kerülnek behelyezésre ezek a szálak, hiszen mindenkinek egyedi módon kell kivitelezni a Rókaszemet, ezért az átlagosnál több vagy kevesebb szál is elég lehet. Gyógyulást követően bontakozik ki igazán az igéző tekintet, amelyet aztán hosszú időn át élvezhetünk, tusvonallal pedig még inkább kihangsúlyozhatunk.

 

magán bőrgyógyászat budapest páratlan kozmetikai kezelésekkel
A magán bőrgyógyászat rókaszem kezelése után az eredmény hangsúlyosabbá tehető ívelt tusvonallal

 

Újramodellezett, feszes arcbőr


A hyaluronsavról és elképesztően sokoldalú felhasználási módjairól ódákat lehetne zengeni, hiszen amennyire egyszerűen „működik”, annyira sok kezelésben és beavatkozásban alkalmazható. Ez a szervezet által is termelt természetes anyag rendkívül nagy mértékben képes nedvességet megkötni, ezáltal több tízszeresére-százszorosára megduzzadni. Az évek múlásával ugyan csökken ennek a csodaszernek a szervezet által történő természetes termelődése, azonban külsőleg bármikor lehet pótolni, sőt a megfelelő mennyiséggel az arcot formálni . A Profhilo kezelés során maximális tisztaságú hyaluronsav kerül befecskendezésre, ami nem csak hidratáltabbá teszi a bőrt, de fokozatos térkitöltésével feszesebbé és rugalmasabbá is varázsolja azt. A ráncok, szarkalábak, cigarettaráncok alá töltve megemelik azokat, így természetes módon simulnak ki és tűnnek el ezek a bőrhibák. A végleges hatást a hyaluronsav maximális vízfelvételét követően éri el, azonban már a beavatkozás után is szemmel látható változást eredményez. Hosszantartó és szembetűnő arckezelésre vágysz? Az IdealMed bőrgyógyászat magánrendelés Profhilo kezelésével újramodellezheted bőröd, akár éveket fiatalodva!

 

Foglalj időpontot most!


 

5+1 Tipp a megfelelő bőrápoláshoz

 

Mindenki életében eljön a kirándulások és a nagy nyaralások időszaka, amikor végre kipihenhetjük az egész éves fáradalmakat, ám nem mindegy, hogy erre hogyan készítjük fel bőrünket. Tengerparti fürdőzések és városlátogató barangolások mellé adunk néhány tippet, hogy magabiztosan tündökölhess a fotókon.

 

magán bőrgyógyász budapest hangulatos környezetben
Bőrünk megóvásában segít a rendszeres tisztítás és ápolás - Magán bőrgyógyász Budapest

 

1. Belső hidratálás mindenek előtt


Biztosan sokszor mondták már, hogy a meleg, nyári hónapokban a megszokottnál is több vizet kell fogyasztani a kiszáradás megelőzésére. A nem megfelelő mennyiségű folyadék utánpótlás a bőrön is meglátszik, hiszen a bőr a napon könnyedén kiszárad, ránézetre is egyenetlenné és ráncosabbá válik, érzésre pedig viszket és húzódik. A bőrben termelődő hyaluronsav is rengeteg vizet tud felvenni, így méretének sokszorosára dagadva belülről teszi feszessé és élettel telivé a bőrt. Fontos lenne tehát, hogy az elvesztett vizet ne cukros üdítőkkel próbáljuk meg pótolni, mert az csak szomjasabbá tesz, hanem például citromos vizet vagy ízesítetlen teát fogyasszunk.

 

2. Fényvédelem felsőfokon


A bőr korai öregedéséhez, valamint a szeplők és anyajegyek felszaporodásához köztudottan hozzájárul a nap UV-sugárzása. Ez ellen minél magasabb SPF értékű krémmel védekezhetünk, s ez nem csak strandoláskor érvényes. Minden szabadon lévő bőrfelületet védeni kell a naptól, nem csak az arcot, különösen akkor, ha sokat tartózkodunk a szabadban. Emellett pedig legalább évente egyszer ellenőriztetni kell az anyajegyeket és ha zavaróak, az Idealmed bőrgyógyászat magánrendelés szolgáltatásai segítségével megszabadulhatunk tőlük.

 

3. Gyengéd arctisztítás


A melegben a bőr pórusai is kitágulnak, több szennyeződés rekedhet meg bennük és fokozottabb az izzadás és a faggyútermelődés is, melyek így együttesen pattanások kialakulásához vezethetnek. Bőrtípusnak megfelelően választott natúrkozmetikumokkal naponta többször is nyugodtan arcot moshatunk, hogy felfrissüljünk kicsit. A durva mechanikai bőrradírozás helyett válasszunk könnyedebb hámlasztási módszereket, mint például a kémiai peeling, amely segít elhalványítani az akné nyomait és a pigmentfoltokat is.

 

Fontos a fényvédelem bőrgyógyászat magánrendelés Budapest
Hatékony bőrhidratálás kozmetikai kezelésekkel budapesti bőrgyógyászat magánredelés segítségével

 

4. Hidratálókrémek


A klóros víz és az órákon át tartó napozás erőteljesen kiszáríthatja a bőrt, ezért a külső hidratálásra is szükség van. A hőségben érdemes lehet könnyedebb, vizes bázisú hidratálókrémet felvinni, ami nem ragad és nem tömíti el a pórusokat. Napozást követően kifejezetten jól jöhet egy hűsítő napozás utáni krém, ami megnyugtatja a bőrt. Zuhanyzás befejeztével pedig testvajakkal és zsírosabb krémekkel lehet a bőrbe zárni a felvett nedvességet.

 

5. Selymes lábak


A szőrtelenítés szintén prioritás szokott lenni nyáron, hiszen ekkor hordjuk a legnagyobb bőrfelületet szabadon hagyó ruhákat. A borotválás nagyon szárítja a bőrt, ezért sokan az epilálást vagy a manapság divatos waxolást részesítik előnyben, azonban ha tartósabb megoldásra vágysz, válaszd a bőrgyógyászat magánrendelésen elérhető lézeres szőrtelenítést.

 

+1. Frissülj fel!


A jeges koktélok mellett vállald be, hogy néha hűvös vízzel zuhanyzol. Felpezsdít, feszesebbé varázsolja a bőrt és segít lehűlni a nagy melegben. Ha vízpartra mész, a naptej mellé csomagolj be egy kellemes illatú testpermetet is, amivel bármikor felfrissítheted magad és akár a városlátogatás során is veled lehet.

 

Foglalj időpontot most!