Menü
Kövess minket Facebookon

Esztétikai bőrgyógyászat Budapest belvárosában

2021. március 31
0
385
Esztétikai bőrgyógyászat Budapest belvárosában

Az IdealMed Orvosesztétikai Centrum nem csak fogászat, hanem magán bőrgyógyászat is egyben


Több mint 10 évvel ezelőtt, 2009-ben jött létre az IdealMed Orvosesztétikai Centrum Dr. Békés Annamária vezetésével. Centrumunk egy olyan magán bőrgyógyászat Budapest szívében, amely eleinte a fájdalommentes fogászatra specializálódott és emellett fokozatosan építette ki az esztétikai bőrgyógyászat kiemelt szolgáltatásait. Habár furcsának tűnhet a fogorvos és a bőrgyógyászat magánrendelés különös kombinációja, jobban belegondolva azonban ideális párosítás, hiszen hihetetlenül jól kiegészítik egymást. Mindkettő főként az arc- és környező területeire koncentrál, amelyeken így nemcsak részleteiben, de egy egészként látva tökéletesen kivitelezhetőek a személyre szabott kezelések. 

Legyen szó kisebb vagy hosszabb és összetettebb beavatkozásokról, pácienseink érdekei és kényelme mindenek felett áll, hiszen a megfelelően nyugodt környezet biztosítása jelentősen elősegíti a gyógyulást. 


Rohanó világunkban az embereknek egyre kevesebb ideje jut azéletminőség megőrzésére, javítására. Ennek ellenére ez az esztétikai bőrgyógyászat még Budapest legpörgősebb napjain is nyugodt és kiegyensúlyozott légkörrel várja azokat, akik minőségi változást szeretnének. A családias légkör megteremtésével főként az volt a cél, hogy a páciensnek eszébe se jusson, hogy egy fogászat vagy bőrgyógyászat magánrendelés kellős közepén van. Magán bőrgyógyászatunk sajátos varázsa abban rejlik, hogy a kezelések könnyedebb hangulatban telnek amellett, hogy a hatékonyság és a szakszerűség elsődleges prioritást élvez. Abban biztos lehet, hogy az IdealMed Budapest bőrgyógyász rendelő munkatársai egytől egyig az Ön igényeit tartják szem előtt majd, amikor ellátogat hozzánk.

 

Fogorvoslás és bőrgyógyászat Budapest szívében


A fent említett párosítás hosszú távon is fenntartható konstrukciónak bizonyult, hiszen esztétikai szolgáltatásaink palettája a bőrgyógyászat magánrendelés keretein belül is immáron 12 éve folyamatosan bővül . Bizonyára sokaknak ismerősen cseng a mondat, miszerint az egészség a legfontosabb. Erre mi sem szeretnénk rácáfolni, viszont az egészség mellett az esztétika is elengedhetetlen, hiszen ez az, ami a szemet gyönyörködteti és a lelket megnyugtatja. Csak egy példán szemléltetve, ha valaki fogszabályzóra szorul, amit akár éveken át hordania kell, ugyan rendbe teszi a fogakat, de a viselése visszavetheti az önbizalmát. Ha viszont mindez láthatatlan fogszabályzással történik, a fogak kezelése ugyanúgy megtörténik, ám a fogszabályzó viselője már bátran mosolyoghat a kezelés hónapjai alatt is. Miért ne lehetne ezt megtenni egy bőrgyógyászat magánrendelés keretein belül? Bizony meg lehet. Ebben pedig nagy szerepe van a lézernek, vagyis a lézerrel végzett beavatkozásoknak, amelyeknek Dr. Békés Annamária a specialistája. 

Az IdealMed Budapest bőrgyógyász szakrendelőjében számos problémára segítünk megoldást és megfelelő kezelést találni, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hosszú távú változás következzen be.


bőrgyógyászat budapest

Rendelőnkben minden munkatársunk és Dr. Békés Annamária magán bőrgyógyász Budapest városán kívülről is számtalan vendéget fogad

 

Magán bőrgyógyászat folyamatosan bővülő kezelésekkel


Az IdealMed bőrgyógyászat Budapest centruma nem csupán a legkorszerűbb gépekkel és eszközökkel van felszerelve, hanem a kényelem érdekében kellő otthonosság is jellemzi. Az orvosi kezelések során a páciens biztonsága az egyik legfontosabb szempont, ezért a bőrgyógyászat magánrendelés minden beavatkozása előtt személyes konzultáció történik. A kezelések mindegyikének szakmailag megalapozottnak kell lennie és a lehető legkisebb kockázattal kell járnia. Fontos kiemelni, hogy az esztétikai bőrgyógyászat nem kizárólag anyajegy eltávolításból és ráncfeltöltésből áll, ennél sokkal többről van szó. 


A különböző páciensek és problémáik más és más megoldást kívánnak, amihez nem lehet csupán egyetlen módszerrel nyúlni. 


A bőrgyógyászat magánrendelés számos összetett kezeléssorozata pontosan azért jött létre, hogy az egyes módszerek egymás hatását felerősítsék, a terápiát hatékonyabbá és időtállóbbá tegyék. Az újabbnál újabb innovációk és kezelések általában már meglévő és jól működő beavatkozások előnyös tulajdonságait hordozzák magukban. Következzen néhány példa azokra az esztétikai bőrgyógyászati kezelésekre, amelyekre Budapest szívében Dr. Békés Annamária bőrgyógyász és szakképzett munkatársai felkészülten várják kedves pácienseik bejelentkezését.

 • Lézeres bőrgyógyászat: a lézerfény szinte csodákra képes, nem véletlen, hogy számos esztétikai probléma orvosolható általa, pláne ha egy gyakorlott, specializálódott bőrgyógyász alkalmazza.
  A különböző eredetű pigmentfoltok, mint az anyajegyek, szemölcsök, májfoltok, napfoltok vagy akár a túlzottan erős szeplők is gond nélkül eltávolíthatók segítségével. A filmekből már jól ismert lézeres tetoválás eltávolítás is hasonlóképp történik, amelyre szintén van lehetőség. Ugyanúgy hatásos körömgomba ellen, mint az értágulatok kezelésére.
  Az akár egész testes lézeres szőrtelenítés hihetetlenül népszerűvé vált napjainkra, így ez a lehetőség is rendelkezésre áll. Mindemellett igazán hatékonynak bizonyulnak azok a bőr különböző rétegeinek stimulálásán alapuló lézeres arcfiatalító kezelések, amelyek a szervezetet fokozott regenerációra késztetik.
  A bőrgyógyászat magánrendelés keretein belül személyre szabott kezelési tervet készítünk minden páciensnek.

 

esztétikai bőrgyógyászat

Rókaszem kezelésre készülő magán bőrgyógyász Budapest egyik legjobb orvosesztétikai rendelőjében

 

 • Kozmetikai kezelések: Bőrfrissítő és megújító terápiák, amelyek serkentik az új sejtek termelődését, feszességet és üdeséget eredményezve, legyen az kémiai hámlasztás, amely egyébként rengeteg más terápia alapját is képezi, vagy a rugalmasságot fokozó alapos dermarolleres kezelés.

 • Általános bőrgyógyászat: Változatos kezelések a kellemetlen szemölcsök eltávolításától kezdve egészen a fokozott izzadás botox segítségével történő megszüntetéséig.

 • Mezobotox és mezoterápia: A bőr mélyebb rétegeibe fecskendezett különböző hatóanyagok helyileg nagyobb hatékonysággal képesek kifejteni hatásukat. Alkalmazható narancsbőrre, hajhullás kezelésére, alakformálásra, ránctalanításra, de akár még kötőszöveti regenerációra is.

 • Hyaluronsavas ajak- és ráncfeltöltés: A modern esztétikai bőrgyógyászat egyik legnépszerűbb találmánya a hyaluronsavas feltöltés, amelyet számos bőrgyógyász alkalmaz Budapest területén. Természetes összetétele révén ez az anyag nem okoz allergiás reakciót, hiszen a szervezet maga is termeli. A bőr alatti szövetekben rengeteg vizet vesz fel, így ráncok alá fecskendezve fokozatosan simítja ki azokat. Szinte alapkezelésnek számít az IdealMed magán bőrgyógyászat palettáján.

 • Bioszálas arckezelések: Az FTC (Fine Thread Contouring) kezelés bioszálak segítségével adja vissza az arc eredeti kontúrvonalait a laza és megereszkedett bőr megemelésével. Ezek a bioszálak önálló arcterületek korrekciójára is kiválóan alkalmasak. Ilyen például a „Fox Eye”, azaz Rókaszem kezelés, amely úgymond megemeli a tekintetet, mandula formájúvá varázsolja a szemeket, amelyek ettől sokkal nyitottabbnak tűnnek.

 • Arany arckezelés: A bőrgyógyászat magánrendelés lehetőséget nyújt a bőröregedés megelőzésére és a meglévő ráncok kisimítására 24 karátos arannyal. Kifejezetten érett bőrre, nanotechnológiás eljárással.

 

Hűségkártya, ajándékutalvány és rendszeres kuponkedvezmények

Az IdealMed magán bőrgyógyászat rengeteg kedvezményes lehetőséget biztosít mind az új pácienseknek, mind a már meglévő és visszatérő vendégeknek. A hűségprogram, a kuponok és a kedvezmények igénybe vételi feltételei kissé eltérnek egymástól, ezért szeretnénk röviden ismertetni őket, hogy minél több emberhez eljussanak. Egyrészt plasztik hűségkártyát kínálunk mindazoknak, akik az IdealMed szolgáltatásai közül már igénybe vettek legalább egyet. Ez telefonon, online és személyesen is igényelhető, illetve átvehető. A hűségkártyán hűségpontok gyűjthetőek, amelyek kedvezményekre válthatóak be, akár esztétikai bőrgyógyászati kezelésekre is.

 

magán bőrgyógyász budapest

Lepd meg szeretteidet szépséggel vagy egy kellemes élménnyel - esztétikai bőrgyógyász Budapest szívében

 

Az ajándékkártyák bárki számára elérhető, prémium szolgáltatást nyújtó eszközök, amellyel egészséget és szépséget ajándékozhatunk szeretteinknek. Ezek papír alapú, fizikailag ajándékozható utalványok, amelyek lehetnek fix összegűek bármilyen értékben, de szerepelhet rajtuk egy konkrét kezelés is, valamint a kiállítás dátumától számított 6 hónapon belül használhatóak fel. Ezek szintén megrendelhetők online vagy átvehetők személyesen az IdealMed magán bőrgyógyászat recepcióján, dekérhetők postai úton is.

Említést érdemelnek még az időszakos- és rendszeres kuponkedvezmények, amelyekről legegyszerűbben az IdealMed magán bőrgyógyászat budapesti honlapjáról, a Facebook oldalról vagy hírlevél formájában lehet értesülni. 


Újdonságok, kezeléscsomagok, ünnepi kedvezmények várják egész évben a leendő és meglévő pácienseinket egyaránt, amelyekről nem érdemes lemaradni.Online időpontfoglalás a kezelésekre


Ha már megszületett az elhatározás, hogy Ön is javítson életminőségén, akkor nincs más hátra, mint bejelentkezni az IdealMed Budapest bőrgyógyászati szakrendelésén a megfelelő kezelésre. Ez roppant egyszerű. Először a honlapon található menüsorban kell megkeresni a vágyott kezelést, és az ott található „Jelentkezek a kezelésre” gombra kattintva az oldal leugrik az időpontfoglalási részhez, ahol pedig a „Szeretnék időpontot foglalni” gombra kattintva felugrik a kitöltendő adatlap. Ezt az adatlapot kell kitölteni, fokozottan ügyelve a pontosságra, ugyanis a pontatlanul megadott telefonszám vagy e-mail cím akadályozhatja a sikeres kapcsolatfelvételt. Lehetőség van egyéb megjegyzésre is, az így küldött kérdéseket és üzeneteket szívesen fogadjuk. A sikeres kitöltést követően ki kell pipálni az adatvédelmi tájékoztatót valamint a „Nem vagyok robot” fület is, majd az „Elküld” gombra kattintani. A pipák elmulasztásával a rendszer nem fogja továbbítani a jelentkezést.

 

bőrgyógyászat budapest

Precíz magán bőrgyógyász Budapest egyik legkellemesebb rendelőjében, ahol mindenki szívesen gyógyulna

 

Miért válassz bennünket?

Kezeléseink széleskörű választékával igyekszünk az esztétikai bőrgyógyászat során felmerülő minden igénynek megfelelni és minden problémára egyéni megoldást találni. Minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolgozunk, maximálisan betartva a szakmai előírásokat, s mindemellett családias légkört is biztosítunk rendelőnkben. Hűségprogramunkon és ajándékkártyáinkon kívül rendszeresen kínálunk kuponkedvezményeket és szezonális akciókat. Az IdealMed magán bőrgyógyászaton Dr. Békés Annamária magán bőrgyógyász és szakmailag felkészült csapata fáradhatatlanul és lelkesen várja jelentkezésed, hogy Budapest egyik legelitebb rendelőjében segíthessen változtatni az életeden.Időpontfoglalás >>