Menü

 

Ajándékkártya Felhasználási feltételek

 


Hogyan rendelhetek Ajándékkártyát?

Ajándékkártyát többféleképpen is rendelhetsz:
telefonon: +36 70 708 80 25
emailben: info@idealmed.hu
személyesen: Centrumunkban
vagy akár itt az űrlap kitöltésével. 

Hogyan vehetem át az Ajándékkártyát?

Az ajándékkártyát átveheted személyesen Centrumunkban, vagy postázhatjuk azt számodra, ez esetben az ajándékkártya és a postázás összegét előre utalással kell megküldened részünkre.

Az ajándékkártya: az átadható szépség

Ajándékkártyánk papír alapú, így lehetőséged van a fizikai ajándékozás élményét biztosítani. Vásárolhatsz fix összegű utalványt, amit bármely szolgáltatásunkra beválthat az ajándékozott (ez esetben az ajándékkártyán is rajta szerepelhet az összeg), de egy konkrét szolgáltatásra vonatkozóan is ajándékozhatsz ajándékkártyát.

Mekkora összegű lehet az Ajándékkártya, milyen címletekben kapható?

Az összeget te határozod meg! Ez egy összegben kerül felvezetésre a kártyára.

Meddig lehet felhasználni az Ajándékkártyát?

Az ajándékkártyát a kiállítástól számított 6 hónapig tudod felhasználni Centrumunkban. 

Meghosszabbítható-e az Ajándékkártya lejárati ideje?

Az ajándékkártya lejárati idejét indokolt esetben meg tudjuk hosszabbítani pl. ha az ajándékozó nyáron lep meg téged egy Lézeres kezelésre szóló kártyával-amely kezelést ebben az időszakban orvosi ellenjavallat miatt nem végzünk. Hosszabb külföldi tartózkodás esetén is lehetőség van a kártya meghosszabbítására -kérünk erre vonatkozó kérésedet telefonon, +36 70 708 80 25 vagy emailban, info@idealmed.hu időben jelezd kollégánk felé! Az ajándékkártya meghosszabbítására abban az esetben is van lehetőség, ha a rajta lévő összeget nem sikerült teljes egészében egy (esetleg több) kezelés igénybevétele után sem teljességgel elkölteni. 

Átruházható-e indokolt esetben az Ajándékkártya?

Indokolt esetben természetesen lehetőséget biztosítunk az Ajándékkártya átruházására, erre vonatkozó kérésedet telefonon, +36 70 708 80 25  vagy emailban, info@idealmed.hu időben jelezd kollégánk felé!

Átváltható-e egy másik kezelés típusra az Ajándékkártya?

Megleptek egy kezeléssel, de találtál a weboldalunkon egy másikat, amelyet szívesebben igénybe vennél? Vedd fel kollégánkkal telefonon a kapcsolatot, +36 70 708 80 25  vagy emailban, info@idealmed.hu ugyanis bizonyos kezeléseink esetén adunk lehetőséget arra, hogy az ajándékkártyát átválthasd egy neked megfelelőbbre! Ennek jogát azonban egy személyes egyeztetést követően tudjuk csak biztosítani.

Szeretném beváltani az Ajándékkártyámat a nálatok kapható prémium minőségű kozmetikai termékekre. Van rá lehetőségem?

Az ajándékkártya prémium minőségű kozmetikai termékekre nem váltható be.

 

Ajándékkártya igénylés