Menü
Kövess minket Facebookon
 • Kezdj el készülni a nyárra: bársonyos bőr csupán néhány kezeléssel
  2021. február 17
  0
  1030
  A feltűnő, erős szőrszálak eltávolítása manapság már a napi szépségápolási rutin részét képezik mind a nők, mind pedig a férfiak esetében. Azonban eljön az a pont, amikor már túl hosszú a szőrtelenítésre szánt idő, ekkor lép színre a végleges szőrtelenítés lehetősége.
 • A legkényesebb terület: arc szőrtelenítés lézerrel
  2020. február 07
  0
  10277
  A legkellemetlenebb terület, ahol szőrszálak jelentkezhetnek testünkön az mindenképpen az arc és annak környéke, hiszen a lehető legláthatóbb helyen vannak. Amellett, hogy aláássa önbizalmunkat a mindennapokban, a megszabadulásuktól való küzdelem is nehézkes lehet, ugyanis érzékeny területről van szó, ahol bőrünk is vékonyabb.
 • Lézeres szőrtelenítés ára
  2019. június 10
  0
  14382
  A tökéletesen sima bőrnek ára van! Azonban nem mindegy, hogy ez mennyi idő, pénz és energia! Hogy a trendeknek, de legfőképp önmagunknak megfeleljünk, néha hajlandóak vagyunk nem kis áldozatot hozni egy-egy szőrtelenítési eljárás érdekében.
 • Férfi szőrtelenítés lézerrel
  2019. május 29
  0
  7906
  Némiképp még szokatlannak tűnhet, azonban egyáltalán nem meglepő az a tény, hogy a férfiak is igényt tartanak a sima bőrre. Ez nem csak az önbizalmuk növelése vagy hiúságuk miatt van így, de korunk trendje is ezt a szépségideált sugározza.
 • Miért választják olyan sokan a lézeres szőrtelenítést?
  2019. április 02
  0
  6868
  Éppen elég időt és energiát igényel időről időre azt megoldani, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos szőrszálaktól anélkül is, hogy mellette ezernyi más dologra kell koncentrálnunk.
 • Milyen szőrtelenítési lehetőségek vannak?
  2019. március 21
  0
  14722
  Bár szabad szemmel nem mindenhol látszik, de testünk teljes egészét szőrzet borítja. Kivételt képez ez alól a tenyér és a talp. A szőrzet fontos szerepet tölt be, hiszen segít a testünk hővédelmében.