Menü
  • Mire érdemes figyelni lézeres szőrtelenítés után?
    2022. január 10
    0
    3604
    A lézerfénnyel végzett végleges szőrtelenítés korántsem újkeletű dolog, meglehetősen elterjedt szőrtelenítési módszer, amelyet előszeretettel alkalmaznak a test bármely pontján. Kényelmes és tartós megoldás, ha már meguntad a borotválkozást. Egészségünk érdekében azonban érdemes odafigyelni néhány dologra mind a kezelést megelőzően, mind pedig utána.
  • A legkényesebb terület: arc szőrtelenítés lézerrel
    2020. február 07
    0
    16826
    A legkellemetlenebb terület, ahol szőrszálak jelentkezhetnek testünkön az mindenképpen az arc és annak környéke, hiszen a lehető legláthatóbb helyen vannak. Amellett, hogy aláássa önbizalmunkat a mindennapokban, a megszabadulásuktól való küzdelem is nehézkes lehet, ugyanis érzékeny területről van szó, ahol bőrünk is vékonyabb.
  • Lézeres szőrtelenítés ára
    2019. június 10
    0
    17704
    A tökéletesen sima bőrnek ára van! Azonban nem mindegy, hogy ez mennyi idő, pénz és energia! Hogy a trendeknek, de legfőképp önmagunknak megfeleljünk, néha hajlandóak vagyunk nem kis áldozatot hozni egy-egy szőrtelenítési eljárás érdekében.
  • Férfi szőrtelenítés lézerrel
    2019. május 29
    0
    11358
    Némiképp még szokatlannak tűnhet, azonban egyáltalán nem meglepő az a tény, hogy a férfiak is igényt tartanak a sima bőrre. Ez nem csak az önbizalmuk növelése vagy hiúságuk miatt van így, de korunk trendje is ezt a szépségideált sugározza.
  • Milyen szőrtelenítési lehetőségek vannak?
    2019. március 21
    0
    19137
    Bár szabad szemmel nem mindenhol látszik, de testünk teljes egészét szőrzet borítja. Kivételt képez ez alól a tenyér és a talp. A szőrzet fontos szerepet tölt be, hiszen segít a testünk hővédelmében.