Menü
Kövess minket Facebookon
 • Mennyibe is kerül a szép mosoly? - Fogszabályozás árak
  2022. június 08
  0
  55804
  Sokan nőttek fel úgy, hogy nem adhatták át magukat az igazi örömnek, mert szégyenkezniük kellett kusza fogaik miatt. Talán bizarrnak és ijesztőnek találták a sötét fémek évekig tartó viselését a szájban, vagy szüleiknek nem volt rá anyagi kerete.
 • Happy Smile: élen a fogszabályzásban
  2022. január 25
  0
  512
  A fogszabályozási technológiák rohamosan fejlődnek, így ma már a minőségi szolgáltatáson túl az esztétikus megjelenés is kifejezetten hangsúlyos. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy sorra jelennek meg a láthatatlan vagy átlátszó fogszabályozó készülékek.
 • Gyermek fogszabályozás: időben érdemes elkezdeni
  2021. szeptember 02
  0
  572
  Sajnos sok gyermek tart az orvosoktól, főképp a fogorvosoktól, hiszen még kicsik és általában akkor kerülnek először a fogorvosi székbe, amikor már konkrét kezelésre szorulnak. Ebből adódóan az esetleges fájdalommal és félelemmel azonosítják a kezelőorvost, ezért a szülők sem akarják kitenni a csöppségeket felesleges traumának. Éppen ezért, ennek megelőzésére érdemes a gyermeket már egész fiatalon megismertetni leendő fogorvosával, amikor még semmi probléma nincs, hogy a későbbiekben bátran induljanak el a ’doktor nénihez’ egy esetleges gyermek fogszabályozás során.
 • Mitől olyan forradalmi a Damon Clear fogszabályozó?
  2021. április 30
  0
  1465
  Miért lehet szükség fogszabályozásra?
  Sokan rávágják, hogy a csorba fogsor alakítására szolgál, azonban nem ez az elsődleges indok. A csodás mosoly mellett leginkább a fogak egészségét kell szem előtt tartani.
 • Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
  2016. december 05
  0
  8379
  Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
 • Amikor akasztják a hóhért...3.rész
  2016. november 07
  0
  6832
  A múltkori kukoricaevős kalandomat leszámítva már alig adódik nehézségem a fogszabályozó készülékemmel. Hisz minden csoda három napig tart., így a hozzászokás időszaka is lejárt, már minden nagyon gördülékenyen és relatív gyorsan megy.
 • Amikor akasztják a hóhért...2.rész
  2016. november 07
  0
  7587
  Miután túl vagyok a fogszabályozó kezelés első néhány napján, és már teljesen megszoktam, nos akkor jöhet a fekete leves: el kell távolíttatni a jobb felső bölcsességfogamat.
 • Amikor akasztják a hóhért...1.rész
  2016. november 07
  0
  7578
  Dr. Békés Annamária vagyok, az IdealMed Esztétikai Centrum vezetője és fogszabályozó orvosa.