Menü

IdealMed HŰSÉGKÁRTYA – Felhasználási Feltételek


IdealMed HŰSÉGKÁRTYA:
Sorszámmal, vonalkóddal, QR kóddal, valamint az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum (a továbbiakban: IdealMed) logóját és elérhetőségeit feltüntető plasztik kártya.


IdealMed HŰSÉGKÁRTYA megszerzése:
IdealMed HŰSÉGKÁRTYA birtokos lehet minden vendég, aki igénybe veszi az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum szolgáltatásait. A HŰSÉGKÁRTYA igényelhető a +36707088025 telefonon, az info@idealmed.hu email címen, valamint személyesen, az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum recepcióján (1054 Budapest, Hold u. 29. I/1.). A HŰSÉGKÁRTYA átvehető személyesen az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum recepcióján (1054 Budapest, Hold u. 29. I/1.), vagy – a postaköltség igénylő általi előzetes kifizetését követően – postai úton. HŰSÉGKÁRTYA küldemény postázását az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum kizárólag magyarországi címre vállalja. 

IdealMed HŰSÉGKÁRTYA felhasználhatósága:
A HŰSÉGKÁRTYA az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum mindenkor aktuális, teljes árú humán egészségügyi szolgáltatásaira vehető igénybe. A HŰSÉGKÁRTYA nem érvényesíthető sem akciós árú szolgáltatásokra, sem termékekre vagy IdealMed webáruházi vásárlásokra!


IdealMed HŰSÉGKÁRTYA átruházhatósága:
Az IdealMed HŰSÉGKÁRTYA nem átruházható.


IdealMed HŰSÉGKÁRTYA kedvezmények érvényesítése:

Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrumnál a vendég dönti el, hogy milyen formában szeretné a jutalmat hűségéért! A HŰSÉGKÁRTYA felmutatásával a vendég vagy 5% azonnali kedvezményt kap minden teljes árú kezelésből, vagy a kezelés árának 10%-át hűségpontokra válthatja és a pontokat HŰSÉGKÁRTYÁJÁN gyűjtheti.
1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg. A hűségpontok jóváírása a HŰSÉGKÁRTYA felmutatásával egyidejűleg történik meg, utólagos jóváírása csak kivételesen, a már teljesített kifizetést igazoló bizonylat bemutatása ellenében kerülhet sor.
5000 hűségpont összegyűjtését követően ezek ellenértékeként a kártyabirtokos egy 5000 Ft-os, saját névre szóló, előnyomott utalványt kap, mely a kiállítástól számított 3 hónapig érvényes.
Az utalványt a következő kezelés során (de az utalványon feltűntetett lejárati időn belül) a fizetendő végösszeg maximum 50%-áig használhat fel.
Az utalvány át NEM ruházható, azt csak és kizárólag az IdealMed HŰSÉGKÁRTYA tulajdonosa használhatja fel a HŰSÉGKÁRTYA egyidejű felmutatásával.
Az utalvány csak egészben használható fel, részbeni felhasználás esetén a különbözet készpénzben történő visszatérítésére nincs lehetőség, a fennmaradó rész ekkor elvész. Az utalvány(ok) termékvásárlásra és webáruházi fizetésre nem válthatóak be.
Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum fenntartja a jogot, hogy időről-időre kivételes vásárlási és akciós lehetőségeket kínáljon kizárólag HŰSÉGKÁRTYÁVAL rendelkező vendégeinek. Az ilyen akciókról az IdealMed kellő időben értesíti kártyabirtokos vendégeit.

IdealMed HŰSÉGKÁRTYA lejárata: 
Az IdealMed HŰSÉGKÁRTYA deaktiválásra kerül, ha a kártyabirtokos vendég a HŰSÉGKÁRTYA megszerzésétől számított egy éven belül nem vesz igénybe ismételten IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum szolgáltatást. Ebben az esetben a korábban már összegyűjtött hűségpontok is elvesznek.
A vendég azonban a soron következő IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum szolgáltatás vásárlása során magával a vásárlással tudja – igény szerint – újraaktiválni HŰSÉGKÁRTYÁJÁT és a pontgyűjtést újra megkezdeni.


IdealMed HŰSÉGKÁRTYA elvesztése:

A HŰSÉGKÁRTYA az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum tulajdonát képezi. A HŰSÉGKÁRTYA elvesztése, megsemmisülése, jelentős sérülése vagy más által történő eltulajdonítása esetén az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum vendége – az eredeti feltételekkel – új HŰSÉGKÁRTYÁT igényelhet.
Az összegyűjtött hűségpontok az új HŰSÉGKÁRTYÁN jóváírásra kerülnek. A korábbi kártya ezt követően érvénytelennek minősül és a továbbiakban már nem használható. 


IdealMed HŰSÉGKÁRTYA visszaszolgáltatása:

Bármely IdealMed HŰSÉGKÁRTYA birtokos bármikor dönthet úgy, hogy HŰSÉGKÁRTYÁJÁT a továbbiakban nem kívánja használni és a kártyával járó előnyökkel a jövőben nem kíván élni.
Az erre irányuló döntését írásban kell közölnie az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrummal, a kártyája egyidejű visszaszolgáltatása mellett. 


Jogfenntartás:

Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum fenntartja magának a jogot a fentiekben közölt IdealMed HŰSÉGKÁRTYA Felhasználási Feltételek részben vagy egészben, időről-időre történő módosítására.
Az IdealMed HŰSÉGKÁRTYA birtokosok a mindenkori Felhasználási Feltételekről az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum honlapján (www.idealmed.hu) vagy az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum recepcióján (1054 Budapest, Hold u. 29. I/1.) tájékozódhatnak.
Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum fenntartja magának továbbá a jogot a kártyabirtokláshoz fűződő jog azonnali hatállyal történő megszüntetésére abban az esetben, ha az érintett HŰSÉGKÁRTYA birtokos vendég a HŰSÉGKÁRTYÁVAL bármilyen módon visszaélt.


IdealMed HŰSÉGKÁRTYA program befejezése:

Az IdealMed HŰSÉGKÁRTYA program visszavonásig érvényes, az esetleges befejezésről az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum legalább 30 nappal a tervezett befejezés előtt tájékoztatja vendégeit az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum honlapján (www.idealmed.hu) és a közösségi médiákban.
A program befejezése után a pontok már nem gyűjthetők. A program korábban meghirdetett utolsó napján minden HŰSÉGKÁRTYA birtokos megkapja a HŰSÉGKÁRTYÁJÁN fennálló aktuális pontegyenlegének (nem csak az 5000 pontot elértek) megfelelő összegű névre szóló vásárlási utalványt.
A vásárlók a program befejezését követően a kiállított utalványokat az azokon megjelölt lejárati időn belül még felhasználhatják.