Menü
Kövess minket Facebookon
 • Tüntesd el apró ráncaidat!
  2021. augusztus 25
  0
  198
  Az idő múlása, a környezeti behatások és a különböző életesemények mind-mind nyomot hagynak testünkön, főként annak első számú védelmi vonalán: a bőrön. Csupán néhány évtizednyi mosolygás is nevetőráncokat eredményez a szemek és a száj körül.
 • A nyár előhozta a pigmentfoltjaid? Segítünk eltüntetni!
  2021. augusztus 11
  0
  424
  A nyár a tengerparti fürdések és végtelen napozások időszaka, azonban megfelelő fényvédelem mellett is érhetnek bennünket kellemetlenségek, mégpedig a megjelenő pigmentfoltok formájában. Most megtudhatod, mi áll kialakulásuk hátterében és mit lehet tenni ellenük, ha végleg megszabadulnál tőlük. A szeplő is a pigmentfoltok egyik formája, amiért sokan odavannak, míg mások örökre megszabadulnának tőlük.
 • Milyen bőrhibákra ajánlott a savas hámlasztás?
  2021. július 30
  0
  415
  Testünk sejtjei, így a bőrünké is napról napra megújulnak: az elöregedő sejtek elpusztulnak és leválnak, hogy az újak átvehessék a helyüket. Ez a folyamat a hámlás, amely nem minden esetben megy végbe tökéletesen, ezért nem árt néha egy kis segítség savas hámlasztás formájában.
 • Formázd újra az ajkaid!
  2021. július 20
  0
  933
  Az ajakpirosítás és szájfestés hagyománya már hosszú évszázadokkal ezelőttre nyúlik vissza, hiszen az ajkak kiemelése kihangsúlyozza a nőiességet. Telt ajkakkal máshogyan mutat a beszéd és a mosolygás is, nehéz levenni róluk a tekintetet.
 • Nem tetszik a tetoválásod? Szabadulj meg tőle!
  2021. július 10
  0
  481
  A divat velejárója, hogy időről időre felkapottá válnak a tetoválások is, amelyet sokan bevállalnak, majd néhány éven belül meg is bánják. Emellett előfordulnak rosszul kivitelezett, vagy csak egyszerűen esztétikátlanul gyógyuló minták, amelyektől jobbnak látja viselője mihamarabb megszabadulni.
 • Hűsítő AntiAging kedvezmények
  2021. július 01
  0
  798
  Az AntiAging-ről sokaknak egyből a szemránc szérumok és feszesítő krémek ugranak be, azonban a számtalan termék és a jobbnál jobbat ígérő márkák sora nem mindig bizonyul hatásosnak. Szerencsére a ráncmentes bőr megőrzése, illetve az érett bőr ránctalanítása látványosan megoldható Profhilo kezelés vagy bioszálas arcfiatalítás segítségével.