Menü
Kövess minket Facebookon
 • Anti Aging Arcfiatalító kezelés
  2021. január 07
  0
  185
  ANTI AGING ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS
  Lézeres arckezelés+anti-aging aranykezelés+szemránc kisimító kezelés
  ÉVINDÍTÓ KEDVEZMÉNNYEL:
  240.000 Ft. helyett most csupán 135.000 Ft. csomagáron!
  TAGADJ LE A KEZELÉSSOROZAT VÉGÉN LEGALÁBB 10 ÉVET A KORODBÓL!
 • Ránceltüntetés természetes megoldással
  2020. december 23
  0
  996
  A botox mellett a hyaluronsavas ráncfeltöltés a másik olyan csodaszer, amelyet azok választanak, akik jobban bíznak a természetes és szervezetazonos megoldásokban. A helyenként megjelenő ráncok, a petyhüdtté váló bőr nem is kívánhatna jobb volumenű töltőanyagot, mint amelyet a szervezet saját maga is megtermel.
 • Fiatalodj meg mindössze 15 perc alatt!
  2020. december 21
  0
  757
  Ráncokról és ránctalanításról nagyon sokaknak egyből a botox kezelés ugrik be elsőre, hiszen ez a nagy múltú beavatkozás számos ismert híresség arcát simította ki. Szerencsére manapság olyannyira elterjedt és hatásos ránckezelési módszer, hogy már negyed óra alatt képes csodákat művelni a mimikai ráncokkal.
 • A járványra való tekintettel megváltozott házirendünk!
  2020. december 03
  0
  2222
  A COVID-19 (koronavírus) nemcsak Európát, de a múlt héten sajnos elérte hazánkat is. Mivel a fertőzés agresszív, ezért mindannyiunk érdekében szükséges a fokozott elővigyázatosság, mely egyrészt különös higiéniai fegyelmet, másrészt utazási korlátozásokat jelent.
 • Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk: Ajakfeltöltés hyaluronsavval
  2020. november 27
  0
  1494
  Miért is olyan népszerű ez a szolgáltatás orvosesztétikai centrumunkban? Nos, lássunk egy listát kik térnek be hozzánk és milyen jellegű problémáik voltak, amelyeket sikeresen megoldottunk és pácienseink is elégedetten távoztak a rendelőből...
 • Gyors, esztétikus anyajegy eltávolítás lézerrel
  2020. október 15
  0
  2367
  Anyajegyekkel szinte mindenki rendelkezik kisebb-nagyobb számban, amelyek eredetüket tekintve lehet velünk született vagy idő közben kialakult. Az egy csomóban összegyűlt pigmentet termelő sejteket könnyű kiszúrni, hiszen általában sötét színűek és legtöbbször nem okoznak bajt.