Menü
Kövess minket Facebookon
 • Velünk könnyebb megtartanod az újévi fogadalmat
  2021. december 27
  0
  83
  Minden évben újra és újra megfogadunk olyan életmódváltoztató dolgokat, amely egy-két hónapot követően valahogy elfelejtődik, vagy csak egyszerűen elfogy a motiváció. Ilyen például a fogyási vágy, amely ha eleinte jól is indul és látványosan olvadnak le a kilók, az utolsó néhánytól megszabadulni gyötrelem. Azonban erre is van egy megoldásunk!
 • Az anyagjegy eltávolításának egyik legesztétikusabb módja
  2021. december 17
  0
  110
  Anyajeggyel születhetünk, de később is kialakulhatnak ezek az általában sötét színű pigmentációk a bőrön. Legtöbbjük kicsi és ártalmatlan, azonban előfordulnak nagy kiterjedésűek, rossz helyen lévők és túlburjánzásra hajlamosak is, amelyektől egyszerűen meg lehet szabadulni lézerkezelés segítségével.
 • Éld meg a szépségedet karácsonyi kuponakciónkkal!
  2021. december 06
  0
  86
  Régóta nézegeted az esztétikai kezeléseket, amelyeket szívesen kipróbálnál, de mindannyiszor le is beszélted magad róla? Idén karácsonykor nincs több kifogás, hiszen számos fiatalító és ránctalanító kúránk árát karácsonyi meglepetésként csökkentettük!
 • Ajándékozz hófehér, gyönyörű mosolyt idén Karácsonyra!
  2021. december 01
  0
  68
  A mindennapok megszokott dolgai sokszor hozzájárulnak ahhoz, hogy a fogak elveszítsék eredeti fehérségüket és lassan elszíneződjenek, ami esztétikai szempontból zavaró lehet. Emellett a tökéletes mosoly kialakítása is a célok között szokott lenni. Szerencsére rendelőnkben kéz a kézben igényelhető mindkettő.
 • Botoxszal a migrén ellen!
  2021. november 25
  0
  84
  A migrén nem egy egyszerű fejfájás, számos fajtája létezik, azonban egy közös bennük: időközönként jelentkezik és képes pillanatok alatt ledönteni az embert a lábáról. Aki tapasztalt már migrénes fejfájást, bizonyára már sok mindent kipróbált annak enyhítésére több-kevesebb sikerrel. Azonban létezik egy olyan szépészeti beavatkozás, amely képes enyhíteni és egyes esetekben megszüntetni a görcsös fejfájást, ez pedig a botox kezelés.
 • Fiatalítsd meg ajkaidat természetes úton!
  2021. november 17
  0
  72
  Az ajkak fontos szerepet töltenek be a hétköznapokban, hiszen ha valaki beszél, önkéntelenül is a szájára nézünk. Emellett a mimika és a mosolygás meghatározó szempontok, hogy valakit szimpatikusnak találunk-e, emiatt is alakul ki sokakban önbizalomhiány az ajkai kinézete miatt.