Menü
Kövess minket Facebookon
 • Az IdealMed krónika - honnan indultunk
  2022. szeptember 08
  0
  207
  Szeptemberben született meg az IdealMed! A születésnap az ünneplésre és ajándékozás ideje, de talán arra is alkalmas, hogy kicsit visszanézzünk és mérleget vonjunk, majd kijelöljük az irányt, amerre haladni szeretnénk.
  Hogy honnan indultunk? Megmutatjuk!
 • Férfi ránctalanítás - tippek, trükkök, kezelések
  2022. augusztus 26
  0
  411
  Az idő múlása nem csak a hölgyek testén hagy nyomot, hanem előbb-utóbb a férfiak is észreveszik az egyre mélyülő ráncokat a tükörben.
 • TCA vagy gyümölcssavas hámlasztás, hogyan válasszunk?
  2022. augusztus 26
  0
  402
  A kémiai hámlasztás tulajdonképpen egy összefoglaló névként tartalmazza az összes savas hámlasztást,hiszen ugyanazon a hatásmechanizmuson alapszanak,csak más mértékben.
 • Hétvégi szuper siker
  2022. augusztus 15
  0
  403
  Nemzetközi képzés Centrumunkban, aminek elméleti és gyakorlati oktatását supervisor-ként centrumvezetőnk, dr. Békés Annamária felügyelte.
 • Ránctalanító kezelés - segítünk kiválasztani a megfelelőt!
  2022. július 19
  0
  742
  A ráncokkal való hadakozás már a húszas éveinkben megkezdődik, bár ekkor még nagyobb hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, azonban a leghatékonyabb ránctalanító kezelés megtalálása iránti vágy sosem csillapodik. Éppen ezért szeretnénk segíteni kiválasztani mindenki számára a legoptimálisabbat.
 • Szépségklinika Budapest
  2022. június 14
  0
  490
  Az Idealmed szépségklinika Budapest városában hosszú évek óta várja szépülni és gyógyulni vágyó vendégeit, ahol az orvoslás esztétikával párosul. Úgy tartjuk, hogy az egészséghez nem csak a testi épség szükséges, hanem a lelki jólét is elengedhetetlen, ehhez pedig olyan kezelések kialakítására volt igény, amelyek segítenek a pácienst újra jól érezni magát a bőrében.