Menü
Kövess minket Facebookon
 • Így őrizzétek meg egészségeteket a járványhelyzet alatt!
  2020. április 29
  0
  1586
  Néhány megszívlelendő jótanáccsal látunk el titeket a Centrumvezetőnk előadásában a COVID-19 járvány idejére-hiszen jó ideig együtt kell még élnünk a vírussal a mindennapjaink során! Vigyázzunk egymás egészségére!
 • DERMASTIR PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KOZMETIKAI TERMÉKEK a bőröd tökéletes ápolásáért!
  2020. március 30
  0
  539
  Kibővítettük a francia Dermastir Caviar luxuskozmetikumokkal palettánkat, hogy TI a maximumot kaphassátok!
  A Dermastir márka a plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa-szerte jól ismert, és bevált luxuskozmetikai készítményeket készít és forgalmaz, amelyeket számos kezelésünk keretében mi is használunk
 • A járványra való tekintettel megváltozott házirendünk!
  2020. március 23
  0
  892
  A COVID-19 (koronavírus) nemcsak Európát, de a múlt héten sajnos elérte hazánkat is. Mivel a fertőzés agresszív, ezért mindannyiunk érdekében szükséges a fokozott elővigyázatosság, mely egyrészt különös higiéniai fegyelmet, másrészt utazási korlátozásokat jelent.
 • Ajakfeltöltés árak – Miért ennyi az annyi?
  2020. március 18
  0
  1251
  A hirdetésekben, a reklámokban, a magazinokban szinte nap, mint nap felüti a fejét a hyaluronsav és az ezzel történő ránckezelés és feltöltés. Bizonyára Ön is találkozott már hasonló felhívásokkal, netán el is gondolkodott rajta, megérné-e?
 • Erre ad megoldást a kémiai hámlasztás
  2020. március 05
  0
  556
  A különböző bőrhibák és kialakulásuk oka is rengeteg dologra vezethető vissza az egészségügyi problémáktól egészen a környezeti ártalmak okozta károsodásokra. Sajnos jelenleg szinte minden második ember küzd valamilyen elszíneződéssel vagy külsérelmi nyommal, amelyet szeretne elrejteni a világ elől.
 • Miért olyan keresett a mikrodermabrázió szolgáltatásunk?
  2020. február 13
  0
  1010
  Napjainkban sajnos sokan küzdenek számos olyan bőrproblémával, amelyet a felgyorsult életmódunk és a stresszes mindennapok váltanak ki. Ilyen tünet lehet többek között a pattanások megjelenése vagy a ráncok mélyülése. A hibátlan arcbőr elérése azonban nem csak álom: lássuk, hogyan érhetjük el a fiatalos és üde külsőt tűszúrások nélkül!