Menü
Kövess minket Facebookon
 • Esztétikai bőrgyógyászat Budapest belvárosában
  2021. március 31
  0
  386
  Az IdealMed Orvosesztétikai Centrum nem csak fogászat, hanem magán bőrgyógyászat is egyben. Centrumunk egy olyan magán bőrgyógyászat Budapest szívében, amely eleinte a fájdalommentes fogászatra specializálódott és emellett fokozatosan építette ki az esztétikai bőrgyógyászat kiemelt szolgáltatásait.
 • Russian Lips – Trendi ajkak, akár fél óra alatt
  2021. március 30
  0
  299
  Az orosz nők méltán híresek dús, szív alakú ajkukról, nem csoda hát, hogy sokan irigylik őket. Számos szupermodell vetette már alá magát egy-egy célzott hyaluronsavas ajakfeltöltés kezelésnek, hogy teltebbnek látszódjanak ajkai.
 • Milyen csodákat tehet a mezoterápia az arcunkkal?
  2021. március 25
  0
  262
  A mezoterápia egy közel 60 éve felfedezett és széles körben alkalmazott bőrfeszesítő és zsírbontó eljárás, amely mint sok más kezelés, a hagyományos orvoslástól jutott el az orvosesztétikáig. Legfőbb célja a különböző hatóanyagok és vitaminok bejuttatása a bőr alá, hogy ott többszörös hatékonysággal fejthessék ki előnyös tulajdonságaikat.
 • Aqualyx, avagy hogyan lesz kifogástalan az alakod nyárra?
  2021. március 11
  0
  554
  Diétázók és fogyókúrázók sokszor szembesülnek azzal a problémával, hogy miután a fogyás gyorsan megindul az utolsó pár kilótól szinte lehetetlen megszabadulni. Előfordul, hogy a kemény erőfeszítések ellenére marad egy kis pocak, vagy a kellemetlen toka nem akar eltűnni. Éppen ezért fejlesztették ki azt a hatékony és egyszerű megoldást, melynek neve Aqualyx injekciós zsírbontás. Ezzel a minimálisan visszamaradt zsírszövet is tökéletesen kezelhető.
 • Új, magabiztos mosoly? Megtervezzük neked!
  2021. március 02
  0
  912
  Többször eljutottál már arra a pontra, hogy szeretnéd esztétikusabbá tenni fogaid kinézetét, de nem mertél belevágni látatlanban? Nos, erre a problémára egy igen modern megoldást szeretnénk kínálni, hogy még azelőtt lásd a leendő mosolyod, hogy az elkészülne. Fontosnak tartjuk, hogy elhidd, Neked is lehet tökéletesen passzoló, szimmetrikus fogsorod!
 • Szabadulj meg a pigmentfoltoktól!
  2021. február 21
  0
  748
  Számtalan okból jelenhetnek meg pigmentfoltok a bőrön, illetve kinézetre sem egységesek ezek a pigmentációk, egy azonban közös bennük: a lézeres pigmentfolt kezelés mindegyik esetben hatásos és szép végeredményt biztosít.