Menü
Kövess minket Facebookon
 • Szépségklinika Budapest
  2022. június 14
  0
  75
  Az Idealmed szépségklinika Budapest városában hosszú évek óta várja szépülni és gyógyulni vágyó vendégeit, ahol az orvoslás esztétikával párosul. Úgy tartjuk, hogy az egészséghez nem csak a testi épség szükséges, hanem a lelki jólét is elengedhetetlen, ehhez pedig olyan kezelések kialakítására volt igény, amelyek segítenek a pácienst újra jól érezni magát a bőrében.
 • Kozmetikai megoldások pattanások ellen
  2022. június 14
  0
  78
  Napjaid szerves részét képezi a pattanások ellen való küzdelem? Már számát sem tudod azoknak a krémeknek és készítményeknek, amiket kipróbáltál, de mégsem használtak? Ha megelégelted az eredménytelen próbálkozásokat, itt az ideje kipróbálni mire képes a kémiai hámlasztás!
 • Nyári kupon akció! Ne hagyd ki!
  2022. június 10
  0
  64
  Aktívan készülsz a pihenésre, nyakadon a nyaralás és jól jönne egy kis szépítő löket? Úgy érzed késésben vagy a nyári alakoddal, vagy csak szeretnél kicsattanó formában fotózkodni a vízparton? Segítünk elérni a célodat kezeléseinkkel, amelyekhez jelentős kedvezményeket is kínálunk június 15. és július 31. között!
 • Arctisztítás modern kezelésekkel
  2022. február 25
  0
  336
  A hatékony bőrápolás alapja a tápláló- és hidratálókrémek mellett a megfelelő bőrhámlasztás, amelynek számos fajtája létezik.
 • Happy Smile: élen a fogszabályzásban
  2022. január 25
  0
  308
  A fogszabályozási technológiák rohamosan fejlődnek, így ma már a minőségi szolgáltatáson túl az esztétikus megjelenés is kifejezetten hangsúlyos. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy sorra jelennek meg a láthatatlan vagy átlátszó fogszabályozó készülékek.
 • Kezdd az évet egy fiatalító arckezeléssel!
  2022. január 19
  0
  264
  Biztosan sokan hallják minden újabb év kezdetén, hogy „Új év, új én!” s bár mindez sablonosan hangozhat, sokakat mégis ez motivál arra, hogy változtassanak valamin, amivel elégedetlenek. Érdemes egy kis időt és gondoskodást fordítani önmagunkra, ami testi-lelki feltöltődést jelent és friss löketet ad a mindennapokhoz.