Menü
Kövess minket Facebookon
 • Augusztus 07-től MEGSZŰNIK debreceni Szépségcentrumunk!
  2020. augusztus 03
  0
  65
  Lezárul egy korszak - elbúcsúzunk Debrecentől!
  Az öröm és a bánat vegyes érzésével, de az új iránti izgatott várakozással jelentjük be , hogy 2020. augusztus 7-étől véglegesen bezárjuk az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum Debrecen, Piac utca 77. szám alatt lévő központját, hogy a fővárosban még közelebb lehessünk a leginnovatívabb kozmetikai eljárások szívéhez!
 • Ismerd meg legújabb Házirendünket!
  2020. június 10
  0
  1181
  A COVID-19 (koronavírus) jelentősen átírta mindennapjainkat. Mivel a fertőzés agresszív, ezért mindannyiunk érdekében szükséges a fokozott elővigyázatosság, mely mindenekelőtt különös higiéniai fegyelmet jelent. A kijárási korlátozások feloldásával az élet lassan visszatérhet a megszokott kerékvágásba Budapesten és vidéken egyaránt. Június 15-től fogászati részlegünk is működésbe lendül. Mindez azonban nem jelenti, hogy a továbbiakban ne kellene fokozott figyelmet fordítanunk önmagunk, szeretteink, barátaink vagy éppen munkatársaink védelmére.
 • Így őrizzétek meg egészségeteket a járványhelyzet alatt!
  2020. április 29
  0
  1980
  Néhány megszívlelendő jótanáccsal látunk el titeket a Centrumvezetőnk előadásában a COVID-19 járvány idejére-hiszen jó ideig együtt kell még élnünk a vírussal a mindennapjaink során! Vigyázzunk egymás egészségére!
 • DERMASTIR PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KOZMETIKAI TERMÉKEK a bőröd tökéletes ápolásáért!
  2020. március 30
  0
  1058
  Kibővítettük a francia Dermastir Caviar luxuskozmetikumokkal palettánkat, hogy TI a maximumot kaphassátok!
  A Dermastir márka a plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa-szerte jól ismert, és bevált luxuskozmetikai készítményeket készít és forgalmaz, amelyeket számos kezelésünk keretében mi is használunk
 • A járványra való tekintettel megváltozott házirendünk!
  2020. március 23
  0
  1299
  A COVID-19 (koronavírus) nemcsak Európát, de a múlt héten sajnos elérte hazánkat is. Mivel a fertőzés agresszív, ezért mindannyiunk érdekében szükséges a fokozott elővigyázatosság, mely egyrészt különös higiéniai fegyelmet, másrészt utazási korlátozásokat jelent.
 • Ajakfeltöltés árak – Miért ennyi az annyi?
  2020. március 18
  0
  1657
  A hirdetésekben, a reklámokban, a magazinokban szinte nap, mint nap felüti a fejét a hyaluronsav és az ezzel történő ránckezelés és feltöltés. Bizonyára Ön is találkozott már hasonló felhívásokkal, netán el is gondolkodott rajta, megérné-e?