Menü

Ajakfeltöltés árak – Miért ennyi az annyi?

2020. március 18
0
11902
Ajakfeltöltés árak – Miért ennyi az annyi?

Az ajakfeltöltés árak szinte mindig az igényekhez mérten kerülnek meghatározásra

A hirdetésekben, a reklámokban, a magazinokban szinte nap, mint nap felüti a fejét a hyaluronsav és az ezzel történő ránckezelés és feltöltés. Bizonyára Ön is találkozott már hasonló felhívásokkal, netán el is gondolkodott rajta, megérné-e? Itt az idő lerántani a leplet miért is annyi a hyaluronsavas ajakfeltöltés ára.

 

Telt ajkak természetesen


A női ajkak meghatározó szerepet töltenek be az arc megítélése során, hiszen mind hallottuk már: a vastag ajkak érzékiek. De mitévő legyen az a nő, akit nem áldott meg a sors hasonló adottságokkal? Szerencsére manapság az orvosesztétika tudománya már ott tart, hogy számtalan kezelés közül lehet válogatni. Ennek fényében az ajakfeltöltés árak is jelentős különbségeket mutathatnak. Jelen esetünkben a hyaluronsav jótékony hatásairól ejtünk szót, hiszen szervezetünk alap építőeleme, valamint napjaink egyik leggyakrabban alkalmazott ajakfeltöltő szere. Természetes összetételének köszönhetően nem vált ki allergiás reakciót a szervezetből, ennek tekintetében került kialakításra a hyaluronsavas ajakfeltöltés ára is.

A hyaluronsav alapvetően megtalálható a test több pontján, kenőanyagként funkcionál az ízületekben, nagyobb mennyiségben pedig a bőr irharétegében található meg. Sajnos az idő múlásával a szervezetben egyre csökken a hyaluronsav szintje, ami az ajkakon is láthatóvá válik, úgynevezett ’szigorú tekintetet’ kölcsönöz viselőjének. Ahhoz, hogy újra teltebbnek és vastagabbnak látszódjanak az ajkak a hyaluronsavas ajakfeltöltés ára igazán elenyésző.

 

A hatásmechanizmusról röviden


A hyaluronsav a szervezetünk által termelt anyag, amely a bőr és kötőszövetek rugalmasságát adó szentháromság egyik tagja. A kollagén, az elasztin és a hyaluronsav is a feszességért és rugalmasságért felel, azonban mindhárom más módon alakítja ki azt. A hyaluronsav egy zselészerű anyag, amelynek titka abban rejlik, hogy képes akár tízszeresére duzzadni víz felvételét követően. Ezt az ismeretet átültetve a gyakrolatba elképzelhetjük, hogy ha szép egyenletesen az ajkakba fecskendezzük ezt az anyagot, az megfelelő hidratáltság mellett fokozatosan megduzzad és a kötőszövet részévé válik a bőr alatt. Ezáltal könnyedén korrigálhatjuk a hibákat és egyenetlenségeket, kiegyensúlyozhatjuk a két ajkat egymáshoz, vagy vastagíthatjuk meg szükség szerint a vékony szájat. Hatásosságának tekintetében bátran ajánljuk, hiszen személyreszabott megoldást kínálhat és az ajakfeltöltés ár is a felhasznált anyagköltségen alapszik.

 

Megnézem a hyaluronsavas ajakfeltöltést

 

Eredetét tekintve teljesen természetes anyagról van szó, hiszen a szervezet maga is termeli, azonban nem árt néha kicsit rásegíteni erre a folyamatra. Van, akinek eleve kevesebb termelődik belőle, plusz emellett igen vékony ajkakkal született. Azt is fontos megemlíteni, hogy idővel a kötőszövet veszít hidratáltságából ezért csökken a rugalmassága, petyhüdtté és ráncossá válik. Ez az ajkak esetén is megfigyelhető, az ajkak keskenyedésével párhuzamosan függőleges bemélyedések jelennek meg. Rúzshasználat során hamar szétfolyik a ráncokban, de legfőképpen esztétikai szempontból kedvezőtlen a helyzet. Ez a probléma is kiválóan kezeltethető hyaluronsavval, amely esetén az ajakfeltöltés ára is arányos a végeredménnyel. A hyaluronsavas kezelés hatására nem csak teltebbé válnak az ajkak, hanem feszesebbé és fiatalosabbá is, innentől kezdve pedig a rúzsozás nem ütközhet akadályokba.

 

ajakfeltöltés ára megéri a szimmetrikus szék szájért

A tökéletes szimmetria többé már nem álom

 

Oszlassuk el a kételyeket!


Sokan azért félnek belevágni egy-egy szépészeti beavatkozásba, mert félő, hogyha egyszer elkezdik, utána nincs visszaút: ha folyamatosan kezeltetni kell az adott területet, azt a pénztárcánk is megérzi, hiszen a párhavonta kiadott ajakfeltöltés ár igen borsos lehet. Szerencsére esetünkben nincs ilyenről szó, a kezelés nem csupán pár hónapra nyújt megoldást. A másik riasztó ok, amiért a nők leginkább beletörődnek a helyzetbe és tartanak a tartós változástól, hogy maradandó lesz a végeredmény. A megbánástól való félelemnek azonban nincs helye, amennyiben a hyaluronsavas ajakfeltöltés mellett dönt. Ahogyan a szervezet által termelt anyag mennyisége idővel csökken, úgy a bevitt töltőanyag sem marad ott véglegesen. A beavatkozást követően átlagosan egy évig (de általában több ideig) marad látható a hyaluronsavas kezelés hatása. Ezen felül az ajakfeltöltés ára is igen kedvező. Ez nem azt jelenti, hogy kötelező fenntartó kezeléseket végeztetni, csupán csak ajánlott, azonban az elégedett ügyfeleink ezt önszántukból kérik.

A fájdalomtól szintén nem szabad tartani, hiszen az ajakfeltöltés árak magukban foglalják a helyi érzéstelenítést is annak érdekében, hogy azalatt a néhány 10 perc alatt semmit ne érezzünk a kezelésből. A feltöltést követően pedig szükség szerint jegelni is lehet az érintett területet. A kezelést követően tapasztalható feszülő, viszkető érzés, ami napokon belül magától elmúlik.

Tartós hatás tartós anyagok használata nélkül


Van, akinek annyira megtetszenek új ajkai, hogy inkább már a tartós megoldások felé hajlik, hogy ne kelljen évente újratöltetni hyaluronsavval. A tartós anyagoknak azonban megvannak a maga veszélyei, és lehet, hogy az egyszeri ajakfeltöltés ár csábítóbban hangzik, viszont hosszútávon számolni kell a következményekkel. Kollagénnel is végeznek ajaknagyobbítást, ezt az anyagot is termeli a szervezetünk természetes úton, viszont az esztétikai használatra szánt kollagént állatokból nyerik ki. Ennél fogva könnyen okozhat allergiás reakciót, így az ajakfeltöltés ára nem biztos, hogy megéri, ha utána hetekig a gyulladás helyét kell kezelni. A szilikon implantátum vagy szilikon olaj használata beláthatatlan károkat okozhat a szervezetben, ami akár évekkel később is jelentkezhet. Ezen okból Magyarországon nincs engedélyezve a használatuk, ezért az ajakfeltöltés árak is az egészségre ártalmatlan anyagok köré körvonalazódtak. A hyaluronsav előállítása azonban biotechnológiai úton, fermentációs technikával történik, nem pedig melléktermékekből vonják ki, így használata sokkal biztonságosabb. A kifejezetten esztétikai célra létrehozott hyaluronsav tiszta, szennyeződésmentes és ami a legfontosabb, hogy szervezetazonos anyag, ezáltal nem vált ki allergiás reakciót sem. Ennél fogva a hyaluronsavval történő ajakfeltöltés árak igazán kedvezőnek mondhatók.

ajakfeltöltés árak
Az ajakfeltöltés árak szinte mindig az igényekhez mérten kerülnek meghatározásra

Felvetődik tehát a kérdés, hogy miért éri meg újra és újra hyaluronsavval feltöltetni az ajkakat, ha nem marad meg az anyag éveken keresztül? Mivel minden ember más és más, van aki kevésbé van aki többet termel hyaluronsavból, így a felszívódása is egyéni keretek között mozog. Az ajakfeltöltés ára a felhasznált hyaluronsavtól függ, melynek mennyisége milliliterben számolandó. Az igények is változhatnak az évek múltával, ami 30 évesen elegendőnek bizonyult az nem biztos, hogy 40 évesen is ugyanúgy mutat majd. Emellett nem szabad elfelejteni a trendeket sem, mint például a Russian Lips, amelynek megalkotása során valamivel több hyaluronsavra van szükség, ezáltal az ajakfeltöltés ár is változik. Igény esetén bármikor korrigálható a korábbi feltöltés, nem kell megvárni a teljes felszívódást, bár a túltöltéstől óvakodni kell. Átlagosan évente egy-két hyaluronsavas kezelés elegendőnek szokott bizonyulni, ami az ajakfeltöltés ára szempontjából sem megterhelő.

Összességében elmondható, hogy a hyaluronsavas ajaknagyobbítás egy kiforrt és kiváló végeredményt biztosító eljárás, célja az arc természetes vonásainak kiemelése, nem hiába örvend ekkora népszerűségnek. Azon felül, hogy nem mérgezzük szervezetünket idegen anyagokkal, az ajakfeltöltés árak között is szimpatikus helyet foglal el.

 

Tovább a hyaluronsavas ajakfeltöltésre

 

 

címkék: