Menü
Vivace kezelés
Vivace kezelés

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 

Teljes arc kezelés: 95.000 Ft/alkalom

Teljes arc+toka: 120.000 Ft/alkalom

Teljes arc+nyak: 140.000Ft/alkalom

Teljes arc+nyak+dekoltázs: 190.000 Ft/alkalom

 

Bérletek:

Teljes arc: 270.000 Ft/ 3 alkalom

Teljes arc+toka: 330.000Ft/ 3 alkalom

Teljes arc+nyak: 390.000Ft/ 3 alkalom

Teljes arc+nyak+dekoltázs: 540.000 Ft/ 3 alkalom

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

Nagy örömmel jelentjük be, új szolgáltatással bővül az Idelamed Orvos-Esztétikai Központ!

 

Mint ahogy az orvos-esztétikai kezelésekben is a maximumra törekszünk, munkánk során a legjobb minőségű anyagokat használjuk, úgy a bőrminőség javítására is nagy hangsúlyt fektetünk!

A bőrminőség javítás nagyágyúját hoztuk el Nektek, a Vivace kezelést!

 

Miért Vivace?

- stimulálja a kollagén és elasztin rostok képződését

- feszesebbé teszi a bőrt

- simítja a ráncokat

- halványítja az akne utáni hegeket, bőrhibákat

- pórusösszehúzó hatása van

- normalizálja a faggyútermelést

- tónusosabbá teszi a bőrt

 

Télen-nyáron alkalmazható, nem fényérzékeny, kezelést követő napon már sminkelhető!

Nincs felépülési idő, a kezelés után pár óráig kipirosodás látható!

Fájdalommentes, ugyanis lidokainos érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelés előtt!

Nagyon jól kombinálható szálazással, botox kezeléssel!

 

vivace kezelés
A bőr előzetes felmérése elengedhetetlen a kezelésterv és a Vivace kezelés ár meghatározása szempontjából

 

Összetett bőrproblémákra összetett kezeléssel!


Általában az emberek nem csak egy-egy problémára keresnek megoldást, hanem ha már van rá lehetőség, akkor több tünetet szeretnének egyszerre kezeltetni. Esztétikai szempontból a tág pórusok és az akné (vagy akár bárányhimlő) által visszamaradt hegek egy súlycsoportban vannak, valamint a petyhüdt, megereszkedett bőrt is lehet úgy kezelni, mint a sorakozó ráncokat. A Vivace kezelés segítségével ezeket az összetett bőrproblémákat egyidejűleg lehet orvosolni, ugyanis a kombinált mechanikájú gép egyszerre alkalmaz rádiófrekvenciás hullámokat, villanófényes diódákat, frakcionált lézert, illetve mikrotűs eljárást. Elsősorban az érettebb bőrű páciensek számára fejlesztették ki, akik a Vivace arckezelés után éveket tagadhatnak le az életkorukból a fiatalító hatásnak köszönhetően. Viszont tudjuk, hogy az akné megjelenése inkább a tinédzserekre jellemző, azonban felnőttkorra is megmaradhat, sokszor látható pigmentfoltokat és hegeket hagyva maguk után. A Vivace kezelés hatására jelentős mennyiségű kollagénképződés indul meg, ami látványosan üdébbé és feszesebbé változtatja az arcbőr struktúráját.

A Vivace arckezelés bőrfiatalító módszere a hármas hatáson alapul:

  • A rádiófrekvenciás behatás nyomán stimulálódnak a bőr mélyebb rétegei is, ezáltal fokozódik a kollagén és elasztin termelés, ami a bőr természetes tartásáért és rugalmasságáért felel. Minél több van ezekből az anyagokból az arc kötőszöveteiben, annál feszesebb tartás alakul ki a kezelt területen, ezért is éri meg annyira a Vivace kezelés ára, hiszen számos technika ötvözetéből alakult ki.
  • A frakcionált lézer fényterápiájának köszönhetően vörös fényhullámok érik a bőrsejteket, ezek a LED impulzusok pedig aktiválják őket, hogy minél több kollagént termeljenek.
  • A mikrotűs kezelés által nagyon apró, egységesen ejtett sebek keletkeznek a bőrfelszínen, amelyre válaszreakcióként beindulnak a sebgyógyulási folyamatok és a sejtregeneráció. Ez szintén kollagénindukcióval jár, tehát a beavatkozást követően feszesebb és rugalmasabb lesz az arcbőr.

vivace kezelés
Mikrodermabrázióval alaposan előkészítjük a bőrt a kezeléshez

A Vivace kezelés folyamata - hogyan történik a beavatkozás?


Mint minden orvosesztétikai kezelésnél, ebben az esetben is szakkonzultáció előzi meg a kezelést, ahol a problémák felmérését követően kezelési tervet készítünk. Mivel minden ember más és más bőrtípussal és problémával keres fel bennünket, így a gépet is személyre szabottan kell beállítanunk, hogy minél hatékonyabb kimenetelű legyen a terápia. A kombinált terápia nem csak a módszereket egyesíti, hanem ezáltal a költségeket is csökkenti, hogy jobban megérje a Vivace kezelés ára, mint külön-külön a kezelések.
A Vivace arckezelés nulladik lépése egy bőrcsiszolás, ami eltávolítja a bőr felső, elhalt hámrétegét, hogy ténylegesen az élő bőrszövetet kezelhessük. Ezt követi egy helyi érzéstelenítő krémréteg felvitele, hogy a terápia ne csak fájdalommentesen, de minden kellemetlenség nélkül valósulhasson meg. Majd megkezdődik a konkrét kezelés, a gép arcon alkalmazott kezelőfejes részén arany mikrotűk találhatók, amelyek a bőrbe hatolva bipoláris rádiófrekvenciás energiát bocsátanak ki magukból. A frekvencia paramétereit és a kezelés mélységét természetesen egyénileg állíthatjuk, valamint a kezelőfejek sem egyformák, kiválasztásuk attól függ, milyen jellegű problémát szeretnénk elsősorban orvosolni. A gép által generált vörös fényű hőenergia csak a beállított mélységig hatol a bőrben, így biztonságosan és meglehetősen pontosan célozható a kötőszövetes réteg.

A Vivace arckezelés hatására a kollagénindukció szinte azonnal megindul a beavatkozást követően, az alacsonyabban fekvő bőrrétegeket elérve pedig mélyebb szinteken is bekövetkezik a sejtregeneráció. A rádiófrekvenciát kizárólag a mikrotűk végén és nem az egész felületükön adják le, így minimálisak a sérülések, de maximálisak a regenerációs folyamatok. Az arcbőr szinte életre kel, tömör és tónusos tapintásúvá válik. A kezelést követően egy speciális ampulla tartalma kerül a kezelt felületre, amely így már képes hatékonyan felszívódni a bőrbe, támogatva a kötőszöveteket és elősegítve az öregedésgátlást. A Vivace kezelés ára mindezt tartalmazza, a kezelendő felületek nagysága alapján viszont eltérés lehet.
Ugyanakkor nem csak az arc területe kezeltethető, hanem a környező területek is, csakúgy mint a toka, a nyak vagy a dekoltázs, ezekben az esetekben a Vivace kezelés ár eltérő.

Mi a teendő a fiatalító kezelést követően?


Természetesen a beavatkozáson átesett bőr minden esetben érzékenyebb lesz az átlagosnál, ezért néhány napig érdemes jobban odafigyelni rá, hogy minél jobban megérje a már kifizetett Vivace kezelés ára. A 30-45 perces beavatkozást követően egyből beindulnak a regenerációs folyamatok, a bőr egyre tónusosabbá válik, így némi feszülés vagy viszketés tapasztalása teljesen normális. A kezelőorvos a megfelelő hidratálás érdekében ampullákat és/vagy krémeket javasol, amelyek elősegítik a mihamarabbi gyógyulást és megtartják a bőr hidratáltságát. Ezeket igény szerint, naponta többször is használjuk, hiszen az első egy-két napban az arcbőr még fokozottan képes felvenni a tápanyagokat. Napsütéses időszakban nem szabad megfeledkezni a megfelelő fényvédelemről, de ezen kívül nincsenek megkötések. Szabad sportolni, napra menni, sminket viselni. A napok múlásával szabad szemmel megfigyelhető, ahogyan a kisebb-nagyobb ráncok rendre kisimulnak vagy akár eltűnnek, a kezelt bőrfelület maga jóllehet sokkal egységesebbé, hibátlanabbá válik. Talán ahhoz lehetne a legjobban hasonlítani az érzést, mintha a páciens éppen a pihentető nyaralásából tért volna vissza, ennyit pedig mindenképp megér a Vivace kezelés ára.

vivace kezelés
A fiatalossá vált arcbőr magabiztosságot és elégedettséget sugároz

Mit mondanak a tapasztalatok, megéri a Vivace kezelés ár az értékét?


A Vivace kezelés egyik legvonzóbb tulajdonsága az, hogy műtét nélkül lehet akár éveket fiatalodni, hatékonyságát pedig mi sem tükrözi jobban, mint az elégedett páciensek. A fájdalommentes procedúra mellett maga a terápia rövidsége is a pozitív tulajdonságok között foglal helyet. Mivel a test saját regenerációs folyamatait és a kollagénindukciót veszi alapul terápia, nem kerül idegen anyag a szervezetbe, ezáltal mellékhatásokkal sem igazán kell számolni. Szinte bármilyen más esztétikai kezeléssel kombinálható, ami azért előnyös, mert növelhetjük vele az intenzitást és a hatékonyságot, ilyen esetekben a Vivace kezelés ár egyedi kalkuláció alapják kerül kiszámításra. A procedúrát követően visszatérhetünk a hétköznapi kerékvágásba, végleges hatása körülbelül 1-1.5 hónapnál figyelhető meg, azonban akár évekig is fennmaradhat a feszes hatás.

A faggyútermelődés szabályozásával csökkenti az aknék megjelenését, javítja a pattanásos és tág pórusú bőr állapotát, ezzel biztosítva a hosszútávú javulást. Egy-egy kezelés is kérhető igény esetén, de a hatékony és tartós eredmény elérése érdekében kezeléssorozat javasolt, ez utóbbi esetben a Vivace kezelés ára is kedvezőbb, ha bérletet vásárolunk.

Áraink
Teljes arc kezelés
95.000 ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Teljes arc+toka
120.000 ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Teljes arc+nyak
140.000 ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Teljes arc+nyak+dekoltázs
190.000 ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Bérletek
3 alkalom teljes arc
270.000 ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
3 alkalom teljes arc+toka
330.000 ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
3 alkalom teljes arc+nyak
390.000 ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
3 alkalom teljes arc+nyak+dekoltázs
540.000 ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Vivace kezelés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!