Menü
Kövess minket Facebookon
Lézeres arcfiatalítás
Lézeres arcfiatalítás


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés igénybevehető: Ősszel, télen

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 30.000 - 60.000 Ft/alkalom

Minden csütörtök délelőtt 20% kedvezmény lézeres kezeléseink árából!

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Van

 

Lézeres arcfiatalítás


lézeres arcfiatalítás kezelés BudapestAz emberi álmokat utolérte a technika: olyan arcfiatalító eljárást tudtak kifejleszteni, amelynél olyan kis ideig (a másodperc néhány ezred részéig) "égetik" a bőrt, hogy nincs sérülés, nincs látható nyom, nincs fájdalom, ugyanakkor az irha sejtjei olyan erős ingert kapnak, hogy újra elkezdenek rostokat (kollagént, elasztint) termelni.  

Az arcfiatalítás után már észlelhető a bőr turgorának (feszességének) javulása, de a kezeléssorozat végére az egész arcbőr visszanyeri fiatalos vérbőségét, simaságát és rugalmasságát.

Az ELOS technológia, amely a fény optikai energiájának és a rádiófrekvenciának (RF) a kombinációját jelenti, hatékony és biztonságos kezelési eljárást hoz létre.

A kezelést követő esetleges tünetek:

+ A kezelés után közvetlenül bőrpír, duzzanat jelentkezhet.
+ Az érelváltozások sötétebbé válhatnak, majd fokozatosan elhalványodnak, néhány érelváltozás azonban azonnal kifehéredik.
+ A pigment elváltozások sötétebbek lesznek, alkalmanként pörk jelentkezhet felettük, majd fokozatosan elhalványodnak.

A kezelések ideje:

A kezelések száma a vendég adottságaitól függ, általában 4–6 kezelés javasolt 3-4 hetenként.  Amennyiben számos bőrhiba van, több kezelésre is szükség lehet.  A természetes öregedési folyamat miatt 3-6 havonta szükség lehet egy-egy fenntartó kezelésre.

Ha ezt kiegészíti a ésszerű táplálkozási szokásokkal, megfelelő arcápoló készítményekkel és helyes életmóddal, az eredmény több évig is tartós marad.

 

Akár 10 évet is fiatalodhat!lézeres arckezelés a fiatalabb bőrért

Hogyan működik a lézeres arcfiatalítás technológia?

A lézeres arckezelés ELOS (Elektro Optikai Szinergizmus) technikával történik, melynek lényege, hogy két kezelési módszer összevonásával megnövekedik a hatásfok, ezáltal sokkal jobb eredmény érhető el vele. A technológia egyik része a rádiófrekvenciás energia, amelyet fényenergiával kombináltak, illetve magába foglalja a villanófényes, infravörös sugárzás és diódalézer előnyös tulajdonságait. Köszönhetően ezeknek, az ELOS technológia nem csak jobb hatásfokkal bír, de biztonságosabb és kevésbé fájdalmas eljárást biztosít. Bizonyítottan használható világos és sötétebb bőrtónus esetén is, hiszen a kombinált kezelésnek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is eléri a lézersugár. A lézerfej egy időben több lézersugarat is kibocsájt, amelyek egyenlő távolságra helyezkednek el egymástól. A lézerrel érintett területek egy nagyon rövid ideig tartó löketet kapnak, ami beindítja a bőr- és kötőszövet automatikus regenerációs képességét, illetve a nem érintett bőrszövet segít visszaállítani a kezelt bőr eredeti állapotát, így gyors gyógyulást indukálunk ezzel a módszerrel. A kötőszövetben bekövetkező kollagéntermelés hatására a ráncok kisimulnak, a bőrhibák elhalványulnak, illetve az ismételt kezelések során el is tűnhetnek, így garantáltan megéri a lézeres arcfiatalítás ára.

Mi történik a kezelés során, illetve hány kezelés szükséges?

Lézeres arcfiatalítás során előzetesen egy szakkonzultáción kell részt vennie a leendő páciensnek, annak érdekében, hogy feltérképezzük a vizsgált bőrterületet és a kezelni kívánt bőrproblémát. Amennyiben nincs kizáró ok vagy egészségügyi probléma, a beavatkozást megelőzően érzéstelenítő krém kerül a bőrfelületre, amely pár perc elteltével hatni kezd és megkezdődhet a lézeres arckezelés. Fontos, hogy a megelőző napokban és hetekben ne napozzunk és szoláriumozzunk, próbáljuk kímélni bőrünket az erős sugárzástól, valamint a kezelés napján mellőzzük a sminket, krémeket, barnítókat és a parfümöt is. A lézeres arckezelés előtt közvetlenül lefertőtlenítjük a bőrt és a páciens védőszemüveget kap a lézer miatt. Az érintett felülettől és bőrproblémától függően változik a kezelés időtartama (30-45-60 perc), illetve a lézeres arckezelés ára is. A kezelések száma változó lehet, amelyet a páciens életkora is befolyásol, illetve meghatározó a lézeres arcfiatalítás ára. Az lézeres arckezelés körülbelül egy hónapos kihagyást követően ismételhető, szükség szerint 3-4-5 alkalommal, napfényszegény időszakban. A fokozott kollagéntermelődés körülbelül 3-6 hónapig fejti ki hatását, ezért legalább fél-, de maximum évente ajánlott fenntartó kezelésre járni.


lézeres arckezelés alkalmazása


A test mely területein alkalmazható módszer?

A legtöbbször általánosan választott testrész az arc szokott lenni, hiszen ott jelennek meg legszembetűnőbben a kis ráncok és szarkalábak, ám lehetőség van a nyak és a dekoltázs kezelésére is. Ezen felül, mint tudjuk az idő előrehaladtával a test minden része egyaránt öregszik, így a kezek is, ezért fontosnak tartjuk, hogy a kéz fiatalítására is megoldást nyújthassunk. Amennyiben a test több területét is együttesen kezeljük, úgy a lézeres arckezelés ára kedvezményesebb, mint külön-külön a lézeres arcfiatalítás árak. Az arcfiatalítás lézerrel való kezelése azonban hatással van a tetoválásokra, ezért ahol tetoválásunk van (akár mellkason, akár szemöldökről van szó) azokat a bőrterületeket érdemes elkerülni ezzel a kezeléssel.

Mennyire fájdalmas a beavatkozás, mire számíthatunk közvetlenül utána?

Az arcfiatalítás lézerrel történő kivitelezése viszonylag fájdalommentes beavatkozásnak minősül, hiszen helyi érzéstelenítéssel kezdődik a kezelés, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a fájdalomérzetet. A lézersugarak apró tűszúrásra emlékeztethetnek, illetve égő érzés jelentkezhet, amelyet utólag speciális krémmel tudunk enyhíteni, azonban legtöbb esetben a páciens szinte semmit nem érez. A lézeres arckezelés befejeztével a kezelt bőrfelületen bőrpirosodás, esetleg duzzanat jelentkezhet, amelyet a tanácsadás során ismertetett krémmel otthon is kezelhetünk. Közvetlenül a beavatkozás után, a bőr felszínéhez közel lévő hajszálerek azonnal kifehéredhetnek, míg mások sötétebbek lesznek és csak pár nap elteltével halványulnak el teljesen. A vérkeringés fokozódik, illetve a kollagéntermelődés is felgyorsul, ezért már pár nap elteltével is hamar megtapasztalhatjuk, hogy arcbőrünk szinte új életre kel, sokkal egészségesebb kinézetet kap és rugalmas tapintású lesz. A bőrhibák elhalványulnak, a ráncok kisimulnak, az arc sokkal simábbá és feszesebbé válik. Már egy kezeléssel is szép változást érhetünk el, azonban a tökéletes végeredményt az ajánlott (körülbelül negyedik) alkalmat követően tapasztalhatjuk meg.

Mikor érdemes belevágni egy kezelésbe?

Az arcot, nyakat és dekoltázst érintő bőrgyógyászati kezeléseket, mint a lézeres arcfiatalítás, ajánlott a napfénymentes hónapokban elvégeztetni, hiszen minél kevesebb napsugárzás éri az érzékeny bőrt kezelés után, annál gyorsabb és jobb eredményt érhetünk el. Ezeket a kezeléseket legfőképpen őszi és téli hónapokban szokták javasolni, hogy legyen ideje regenerálódni bőrünknek, illetve nem hagyunk sok szabad bőrfelületet, ha kimegyünk a lakásból. Érdemes betartani a szakember által adott tanácsokat, odafigyelni arcbőrünk egészségére, hiszen így nem vész kárba a rászánt idő és a lézeres arcfiatalítás ára sem.
 


hogyan zajlik a lézeres arckezelés
A kezelés előtt érzéstelenítőt, utána bőrnyugtatót használunk

Kik számára nem ajánlott az arcfiatalítás lézerrel?

Előfordulhat, hogy arckezelést szeretnénk csináltatni, de sajnos kiderül a szakkonzultáción, hogy bőrünk nem alkalmas rá. Ilyen kórkép lehet például a gyulladt vagy sérült bőrfelület, esetleg fertőző betegségek (herpesz, fertőző akné) miatt. A fentebb említett tetovált területek is gondot jelenthetnek, amennyiben nem szeretnénk megkockáztatni a tetoválás kopását. Továbbá ellenjavallt az arckezelés bőrvékonyító vagy fényérzékenységre hajlamosító gyógyszerek szedése esetén, illetve azoknál a pácienseknél, akiknek a bőre keloidképzésre hajlamos (ez esetben akadnak kivételek, de próbakezelés javasolt). A kezelést megelőzően és utána sem szabad napozni vagy szoláriumot használni, valamint az arcfiatalítást követően erős faktorú fényvédő krémet kell használnunk és szintén kerülni az erős sugárzást.

Mitől függnek a lézeres arcfiatalítás árak?

Amennyiben meghatározott területet szeretnénk kezeltetni a testünkön, úgy weboldalunkon megtalálhatóak a lézeres arcfiatalítás árak, amelyek minden esetben tájékoztató jellegűek. Azonban, ha kombinált bőrmegújításra vágyunk, akár a testünk több területén is, a lézeres arckezelés ára kedvezményesebbé válik.

A kezelés lehetséges mellékhatásai:

  • A kezelésnek ritkán és átmenetileg lehetnek mellékhatásai. Amennyiben bármilyen mellékhatást észlel, azonnal értesítse kezelőorvosát! A kezelés ideje alatt illetve nem sokkal a kezelés elvégzése után a következő mellékhatások jelentkezhetnek: 
  • kellemetlen érzés, kismértékű fájdalom a kezelés alatt
  • bőrvörösség (erythema) és /vagy duzzanat 
  • a természetes bőrszerkezet károsodása, felhámsérülés (pörkösödés, hólyag, égés, heg, a kezelt terület bemélyedése)
  • megváltozott pigmentáció (bőr sötétebb illetve világosabb színűvé válik a kezelt területen, ami hetek/ hónapok alatt normalizálódik)

A kezelés után:

  • A kezelés után tapasztalható bármely kényelmetlenség érzet enyhíthető hűsítő készítményekkel, jegeléssel.
  • A kezelést követő két nap során a vendég ügyeljen arra, hogy ne érje semmilyen irritáló behatás, trauma a kezelt területet, a tisztálkodásnál legyen nagyon körültekintő, ne használjon a bőrt bántó, dörzsölő stb. eszközöket, anyagokat, ne tegye ki hőnek a kezelt felületet!
  • A kezelést követő 4 hét során a kozmetikai és egyéb beavatkozások (ide értve: tisztítás, masszírozás, pakolások kezelt területre felvitele, gyantázás, radírozás, hámlasztás, stb.) végzése szigorúan TILOS!!


LÉZERES ARCFIATALÍTÁS


Minden csütörtök délelőtt 20% kedvezményt adunk a lézeres kezeléseink árából!

Áraink
Arc:
60.000 Ft/alkalom
Nyak:
40.000 Ft/alkalom
Dekoltázs/mellkas:
500.000 Ft/alkalom
Kézfej:
30.000 Ft/alkalom
Kedvezményeink:
Több terület kezelése esetén egyéni kedvezményt biztosítunk!
Minden csütörtök délelőtt 20% kedvezmény jár a lézeres kezelésünk árából!
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Konzultációs díj
15.000 ft
Időpontfoglalás
Lézeres arcfiatalítás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!