Menü
Lézeres arcfiatalítás
Lézeres arcfiatalítás - arckezelés


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés igénybevehető: Ősszel, télen

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 50.000 - 80.000 Ft/alkalom

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Van

 

Lézeres arcfiatalítás


lézeres arcfiatalítás kezelés BudapestAz emberi álmokat utolérte a technika: olyan arcfiatalító eljárást tudtak kifejleszteni, amelynél olyan kis ideig (a másodperc néhány ezred részéig) "égetik" a bőrt, hogy nincs sérülés, nincs látható nyom, nincs fájdalom, ugyanakkor az irha sejtjei olyan erős ingert kapnak, hogy újra elkezdenek rostokat (kollagént, elasztint) termelni.  

Az arcfiatalítás után már észlelhető a bőr turgorának (feszességének) javulása, de a kezeléssorozat végére az egész arcbőr visszanyeri fiatalos vérbőségét, simaságát és rugalmasságát.

Az ELOS technológia, amely a fény optikai energiájának és a rádiófrekvenciának (RF) a kombinációját jelenti, hatékony és biztonságos kezelési eljárást hoz létre.

A kezelést követő esetleges tünetek:

+ A kezelés után közvetlenül bőrpír, duzzanat jelentkezhet.
+ Az érelváltozások sötétebbé válhatnak, majd fokozatosan elhalványodnak, néhány érelváltozás azonban azonnal kifehéredik.
+ A pigment elváltozások sötétebbek lesznek, alkalmanként pörk jelentkezhet felettük, majd fokozatosan elhalványodnak.

A kezelések ideje:

A kezelések száma a vendég adottságaitól függ, általában 4–6 kezelés javasolt 3-4 hetenként.  Amennyiben számos bőrhiba van, több kezelésre is szükség lehet.  A természetes öregedési folyamat miatt 3-6 havonta szükség lehet egy-egy fenntartó kezelésre.

Ha ezt kiegészíti a ésszerű táplálkozási szokásokkal, megfelelő arcápoló készítményekkel és helyes életmóddal, az eredmény több évig is tartós marad.

 

Akár 10 évet is fiatalodhat!lézeres arckezelés a fiatalabb bőrért

Hogyan működik a lézeres arcfiatalítás technológia?

A lézeres arckezelés ELOS (Elektro Optikai Szinergizmus) technikával történik, melynek lényege, hogy két kezelési módszer összevonásával megnövekedik a hatásfok, ezáltal sokkal jobb eredmény érhető el vele. A technológia egyik része a rádiófrekvenciás energia, amelyet fényenergiával kombináltak, illetve magába foglalja a villanófényes, infravörös sugárzás és diódalézer előnyös tulajdonságait. Köszönhetően ezeknek, az ELOS technológia nem csak jobb hatásfokkal bír, de biztonságosabb és kevésbé fájdalmas eljárást biztosít. Bizonyítottan használható világos és sötétebb bőrtónus esetén is, hiszen a kombinált kezelésnek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is eléri a lézersugár. A lézerfej egy időben több lézersugarat is kibocsájt, amelyek egyenlő távolságra helyezkednek el egymástól. A lézerrel érintett területek egy nagyon rövid ideig tartó löketet kapnak, ami beindítja a bőr- és kötőszövet automatikus regenerációs képességét, illetve a nem érintett bőrszövet segít visszaállítani a kezelt bőr eredeti állapotát, így gyors gyógyulást indukálunk ezzel a módszerrel. A kötőszövetben bekövetkező kollagéntermelés hatására a ráncok kisimulnak, a bőrhibák elhalványulnak, illetve az ismételt kezelések során el is tűnhetnek, így garantáltan megéri a lézeres arcfiatalítás ára.

Mi történik a kezelés során, illetve hány kezelés szükséges?

Lézeres arcfiatalítás során előzetesen egy szakkonzultáción kell részt vennie a leendő páciensnek, annak érdekében, hogy feltérképezzük a vizsgált bőrterületet és a kezelni kívánt bőrproblémát. Amennyiben nincs kizáró ok vagy egészségügyi probléma, a beavatkozást megelőzően érzéstelenítő krém kerül a bőrfelületre, amely pár perc elteltével hatni kezd és megkezdődhet a lézeres arckezelés. Fontos, hogy a megelőző napokban és hetekben ne napozzunk és szoláriumozzunk, próbáljuk kímélni bőrünket az erős sugárzástól, valamint a kezelés napján mellőzzük a sminket, krémeket, barnítókat és a parfümöt is. A lézeres arckezelés előtt közvetlenül lefertőtlenítjük a bőrt és a páciens védőszemüveget kap a lézer miatt. Az érintett felülettől és bőrproblémától függően változik a kezelés időtartama (30-45-60 perc), illetve a lézeres arckezelés ára is. A kezelések száma változó lehet, amelyet a páciens életkora is befolyásol, illetve meghatározó a lézeres arcfiatalítás ára. Az lézeres arckezelés körülbelül egy hónapos kihagyást követően ismételhető, szükség szerint 3-4-5 alkalommal, napfényszegény időszakban. A fokozott kollagéntermelődés körülbelül 3-6 hónapig fejti ki hatását, ezért legalább fél-, de maximum évente ajánlott fenntartó kezelésre járni.


lézeres arckezelés alkalmazása


A test mely területein alkalmazható módszer?

A legtöbbször általánosan választott testrész az arc szokott lenni, hiszen ott jelennek meg legszembetűnőbben a kis ráncok és szarkalábak, ám lehetőség van a nyak és a dekoltázs kezelésére is. Ezen felül, mint tudjuk az idő előrehaladtával a test minden része egyaránt öregszik, így a kezek is, ezért fontosnak tartjuk, hogy a kéz fiatalítására is megoldást nyújthassunk. Amennyiben a test több területét is együttesen kezeljük, úgy a lézeres arckezelés ára kedvezményesebb, mint külön-külön a lézeres arcfiatalítás árak. Az arcfiatalítás lézerrel való kezelése azonban hatással van a tetoválásokra, ezért ahol tetoválásunk van (akár mellkason, akár szemöldökről van szó) azokat a bőrterületeket érdemes elkerülni ezzel a kezeléssel.

Mennyire fájdalmas a beavatkozás, mire számíthatunk közvetlenül utána?

Az arcfiatalítás lézerrel történő kivitelezése viszonylag fájdalommentes beavatkozásnak minősül, hiszen helyi érzéstelenítéssel kezdődik a kezelés, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a fájdalomérzetet. A lézersugarak apró tűszúrásra emlékeztethetnek, illetve égő érzés jelentkezhet, amelyet utólag speciális krémmel tudunk enyhíteni, azonban legtöbb esetben a páciens szinte semmit nem érez. A lézeres arckezelés befejeztével a kezelt bőrfelületen bőrpirosodás, esetleg duzzanat jelentkezhet, amelyet a tanácsadás során ismertetett krémmel otthon is kezelhetünk. Közvetlenül a beavatkozás után, a bőr felszínéhez közel lévő hajszálerek azonnal kifehéredhetnek, míg mások sötétebbek lesznek és csak pár nap elteltével halványulnak el teljesen. A vérkeringés fokozódik, illetve a kollagéntermelődés is felgyorsul, ezért már pár nap elteltével is hamar megtapasztalhatjuk, hogy arcbőrünk szinte új életre kel, sokkal egészségesebb kinézetet kap és rugalmas tapintású lesz. A bőrhibák elhalványulnak, a ráncok kisimulnak, az arc sokkal simábbá és feszesebbé válik. Már egy kezeléssel is szép változást érhetünk el, azonban a tökéletes végeredményt az ajánlott (körülbelül negyedik) alkalmat követően tapasztalhatjuk meg.

Mikor érdemes belevágni egy kezelésbe?

Az arcot, nyakat és dekoltázst érintő bőrgyógyászati kezeléseket, mint a lézeres arcfiatalítás, ajánlott a napfénymentes hónapokban elvégeztetni, hiszen minél kevesebb napsugárzás éri az érzékeny bőrt kezelés után, annál gyorsabb és jobb eredményt érhetünk el. Ezeket a kezeléseket legfőképpen őszi és téli hónapokban szokták javasolni, hogy legyen ideje regenerálódni bőrünknek, illetve nem hagyunk sok szabad bőrfelületet, ha kimegyünk a lakásból. Érdemes betartani a szakember által adott tanácsokat, odafigyelni arcbőrünk egészségére, hiszen így nem vész kárba a rászánt idő és a lézeres arcfiatalítás ára sem.
 


hogyan zajlik a lézeres arckezelés
A kezelés előtt érzéstelenítőt, utána bőrnyugtatót használunk

Kik számára nem ajánlott az arcfiatalítás lézerrel?

Előfordulhat, hogy arckezelést szeretnénk csináltatni, de sajnos kiderül a szakkonzultáción, hogy bőrünk nem alkalmas rá. Ilyen kórkép lehet például a gyulladt vagy sérült bőrfelület, esetleg fertőző betegségek (herpesz, fertőző akné) miatt. A fentebb említett tetovált területek is gondot jelenthetnek, amennyiben nem szeretnénk megkockáztatni a tetoválás kopását. Továbbá ellenjavallt az arckezelés bőrvékonyító vagy fényérzékenységre hajlamosító gyógyszerek szedése esetén, illetve azoknál a pácienseknél, akiknek a bőre keloidképzésre hajlamos (ez esetben akadnak kivételek, de próbakezelés javasolt). A kezelést megelőzően és utána sem szabad napozni vagy szoláriumot használni, valamint az arcfiatalítást követően erős faktorú fényvédő krémet kell használnunk és szintén kerülni az erős sugárzást.

Mitől függnek a lézeres arcfiatalítás árak?

Amennyiben meghatározott területet szeretnénk kezeltetni a testünkön, úgy weboldalunkon megtalálhatóak a lézeres arcfiatalítás árak, amelyek minden esetben tájékoztató jellegűek. Azonban, ha kombinált bőrmegújításra vágyunk, akár a testünk több területén is, a lézeres arckezelés ára kedvezményesebbé válik.

A kezelés lehetséges mellékhatásai:

  • A kezelésnek ritkán és átmenetileg lehetnek mellékhatásai. Amennyiben bármilyen mellékhatást észlel, azonnal értesítse kezelőorvosát! A kezelés ideje alatt illetve nem sokkal a kezelés elvégzése után a következő mellékhatások jelentkezhetnek: 
  • kellemetlen érzés, kismértékű fájdalom a kezelés alatt
  • bőrvörösség (erythema) és /vagy duzzanat 
  • a természetes bőrszerkezet károsodása, felhámsérülés (pörkösödés, hólyag, égés, heg, a kezelt terület bemélyedése)
  • megváltozott pigmentáció (bőr sötétebb illetve világosabb színűvé válik a kezelt területen, ami hetek/ hónapok alatt normalizálódik)

A kezelés után:

  • A kezelés után tapasztalható bármely kényelmetlenség érzet enyhíthető hűsítő készítményekkel, jegeléssel.
  • A kezelést követő két nap során a vendég ügyeljen arra, hogy ne érje semmilyen irritáló behatás, trauma a kezelt területet, a tisztálkodásnál legyen nagyon körültekintő, ne használjon a bőrt bántó, dörzsölő stb. eszközöket, anyagokat, ne tegye ki hőnek a kezelt felületet!
  • A kezelést követő 4 hét során a kozmetikai és egyéb beavatkozások (ide értve: tisztítás, masszírozás, pakolások kezelt területre felvitele, gyantázás, radírozás, hámlasztás, stb.) végzése szigorúan TILOS!!


LÉZERES ARCFIATALÍTÁS


Áraink
Arc:
80.000 Ft/alkalom
Nyak:
60.000 Ft/alkalom
Dekoltázs/mellkas:
70.000 Ft/alkalom
Kézfej:
50.000 Ft/alkalom
Kedvezményeink:
Több terület kezelése esetén egyéni kedvezményt biztosítunk!
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni. Amennyiben több területet egyszerre kezeltet, kedvezményt biztosítunk!
Konzultációs díj
20.000 ft
Időpontfoglalás
Lézeres arcfiatalítás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!

Lézeres arckezelés - arcfiatalítás műtét nélkül


Azok számára is létezik optimális bőrfiatalítási módszer, akik tartanak a tűszúrástól. A szépészeti beavatkozások már évezredek óta részesei a nők (és kisebbrészben a férfiak) hétköznapjainak, hiszen mindenki igyekezett és a mainapig igyekszik megfelelni a kor szépségideáljának. A változó trendekkela kezelések technológiája is merőben változott, így jutottunk el anapjainkban széleskörűen alkalmazott tűszúrásmentes és műtét nélküliarcfiatalítás csodájához.

 

lézeres arcfiatalítás műtét nélkül a feszesebb fiatalos bőrért
Lézeres arcfiatalítás fájdalommentesen Budapesten

 

Ilyen beavatkozás a lézeres arckezelés, amely során egyszerre több lézersugár éri a bőrfelületet a másodperc töredéke alatt. A beavatkozás folyamatában nagyon apró sebek keletkeznek a kötőszövetes állományig, ami azonnali regenerációt vált ki a szervezetből. A lézeres arcfiatalítás fokozza a kollagéntermelést, ezért a kezelt bőrfelület rugalmasabbá válik, mint előtte. Fontos megjegyezni, hogy egyes bőrproblémák esetén – mint gyulladások, herpesz vagy fertőző akné – lézeres arckezelés nem alkalmazható, illetve  megfontolandó tetovált felületek és keloidképzésre hajlamos páciensek esetében. Másrészt lényeges jól megválasztani a kezelés időszakát, hiszen napfénymentes hónapokban sokkal könnyebben és gyorsabban regenerálódik az érintett bőrfelület. Nyári hónapokban érdemes elkerülni az ilyen és ehhez hasonló beavatkozásokat. A lézeres arcfiatalítás esetében nem csak az arc ráncai csökkenthetők, de a test más területén, de például dekoltázson is alkalmazható.

 

 

Jelentkezés a kezelésre

 

 

Az önregenerálódás nevében


A harmincas évek felé haladva egyre inkább megjelennek a mimikai ráncok, amelyek főként az arcon és környékén szembetűnőek. A folyamatos használatnak kitett bőrön hamarabb elmélyülnek a szarkalábak, amire negatívan kihathat még az életmód (például a cigarettázás) és a környezet okozta károsodás (erős napsugárzás). Régebben ennek az orvoslására nem sok módszer létezett, legtöbben a botox nyújtotta megoldásnak hódoltak. A bőr alá injektált toxikus anyag néha már túlságosan is látványosan simította el az arc vonásait, viaszbaba kinézetet hagyva maga után. Szerencsére mára már sokkal kifinomultabb arcfiatalítás műtét nélkül megoldható, ami jelentősen vonzóbbá tette a beavatkozást világszerte. Persze nem csak a ráncok lehetnek zavaróak, hiszen számos más bőrproblémával is találkozunk, amelyek egyaránt kezelhetők lézerrel. A hegesen gyógyuló akné feltűnő nyomot hagyhat maga után, épp így a hízási- és terhességi csíkok (vagyis striák) is zavarhatják viselőjüket. Azok számára is meleg szívvel ajánlott ez a kezelési mód, akik ódzkodnak az idegen anyagok bőrbejuttatásától, vagyis a természetesség hívei.

A lézeres arcfiatalítás modern mivolta a szervezet saját regenerálódóképességét aknázza ki egy kis külsőleges rásegítéssel, amely beindítja a bőrben az új sejtek fokozott termelésének folyamatát. Ezek a mikroégések ugyan külsőleg láthatatlanok, azonban az irharétegben lévő sejtek azonban nagy mennyiségű rugalmas kötőszövet létrehozásába kezdenek. A meggyarapodott elasztinnak és kollagénnek köszönhetően a lézerrel kezelt felület érezhetően feszesebbé és rugalmasabbá válik. Az egymásra épülő kezeléssorozat hatására az arc láthatóan fiatalosabb megjelenésű lesz, hiszen a feljavult, intenzív vérkeringés üde külsőt kölcsönöz majd neki. Az arcfiatalításon felül egyéni bőrproblémák (pigmentfoltok, látható hajszálerek) kezelésére is bevett módszer, hiszen pár alkalom után megszabadít a kellemetlenségektől. Közvetlenül a beavatkozást követően kis kipirosodás, esetleg duzzanat észlelhető, valamint az említett bőrhibák is kissé jobban előtűnhetnek egy rövid időre. Szerencsére ettől egyáltalán nem kell tartani, ugyanis az érintett felület hamar megnyugszik, és a pirosság sem marad meg napokig. Érzékeny bőrűek számára épp olyan hatásos lehet ez a módszer, mint normál bőrű társaik esetében, hiszen az alkalmazott gép hatásfoka egyénre szabottan állítható be. A látványos javulás már heteken belül észrevehetővé válik.

 

válassza inkább a tűszúrásmentes lézeres arckezelés ára
Lézeres arckezelés egyszerűen, tűszúrások nélkül

 

Viszlát szarkalábak!


Lézeres arcfiatalítás segítségével kifejezetten a problémás területeket célozzuk meg, ezért kimondottan bizonyos testrészek felé irányíthatjuk, mint a szem- vagy a száj környéki apró- és mélyebb ráncok. Ezen felül kérhető a dekoltázs és a nyak lézeres kezelése, vagy akár a kézfejen fellelhető öregedési nyomok eltüntetése. Ebben az esetben gyakran vetődik fel a kérdés, hogy mennyire fájdalmas a lézer ’égetése’, meg kell nyugtassunk mindenkit, hogy aggodalomra semmi ok. A bőr előzetes konzultációs felmérését követően érzéstelenítő krémmel kenjük be a kezelendő felületet, valamint a folyamat során a lézer is csak a pillanat töredéke alatt hatol be a bőrbe, így szinte semmit nem érezni. A stimulált bőr ezután nyugtató krémet kap a kipirosodás csökkentésére, azonban a legtöbben egyáltalán nem éreznek fájdalmat a lézeres kezelések során.

A lézeres kezelést követően lehetőleg kerülni kell az érintett bőrfelület terhelését a kozmetikumoktól, érdemes hagyni szellőzni és pihenni, azonban a napfényt is javasolt kerülni. A fiatalító beavatkozássorozat befejeztével időnként (bőrtípustól és problémától függően) érdemes fenntartókezeléseket végeztetni, hogy a látványos eredmény változatlan maradjon. Fontos részlet lehet még a tetoválások megléte, ugyanis erre a fajta pigmentanyagra is hatással van a lézerfény, és előfordulhat, hogy a hozzá közel történő kezelés halványítja azokat. A beavatkozást megelőző hetekben érdemes a kezelni kívánt bőrfelületet pihentetni és az erős környezeti hatásoktól megkímélni (direkt napozás, szoláriumozás), valamint aznap is ellenjavallott a parfüm, alapozókrém használata.

Mindent összevetve a lézeres technológia széleskörben nyújt látványos segítséget nem csak esztétikai problémák esetén anélkül, hogy egy tűszúrás is érné a bőrt.

 

Időpontfoglalás lézeres arcfiatalítás kezelésünkre!

 

 

Lézeres arckezelés a környezeti negatív hatások ellen


Mai felgyorsult világunkban napi szinten halljuk, látjuk, érezzük a közvetlen környezetünk okozta negatív hatásokat. Lehet, hogy ebből nem sokat érzékelünk, azonban ettől függetlenül jelen vannak és befolyásolják szervezetünket. Legelőször a bőrünkön jelentkeznek az elváltozások, hiszen ez testünk elsődleges védelmi vonala, éppen ezért fontos, hogy vigyázzunk rá.

 

lézeres arckezelés arcfiatalítás Budapest
A környezeti hatások ártalmai enyhíthetők lézeres arckezelés alkalmazásával

 

Környezeti ártalmak és hatásaik


Persze a legfontosabb szempont az egészség, az egészséges bőrön meg is látszik, ha gondoskodnak róla, azonban néha nem árt erre egy kicsit rásegíteni, hogy az esztétika klappoljon a közérzetünkkel. Számos környezeti behatás eredményeképp az arcunk sápadttá-szürkés árnyalatúvá válhat, amelyet bőrhibák folyamatos megjelenése kísér. Nyáron az erős napsugárzás UV-sugarai károsítanak, a városokban a szmog és a füst okozhat problémákat, a cigarettázás vagy akár a dohányos környezet merőben öregíti a bőrt, míg a stressz köztudottan gyengíti a szervezetet és ez az arcon is meglátszik. Idővel a bőr alatti irharéteg veszít a rugalmasságából, a sokat használt mimikai izmok mentén apránként meggyűrődik az arc, ezért jelennek meg a ráncok és mélyülnek el az idő előrehaladtával. Általában ott jelennek meg először, ahol a legvékonyabb a bőr, tehát a szemkörnyéken elég hamar láthatóvá válnak a szarkalábak, valamint a száj mentén lévő mosolyráncok. Egy idő után elkezdenek zavaróvá válni, öregíteni az arcot, ekkor kezd el mindenki utánanézni milyen megoldások jöhetnek szóba a jó öreg botoxinjekciókon kívül. Nos, szerencsére számtalan beavatkozás közül válogathatunk, amelyek esztétikusabbnál esztétikusabb megoldásokat kínálnak arcfiatalítás céljából.

 

Jelentkezés a lézeres arckezelésre

 

Lézeres arckezelés a környezeti negatív hatások ellen


A lézeres technológia alapja a rengeteg apró lézernyaláb, amelyek felvillanva behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, mikrocsatornákat létrehozva benne. Ezek egyenlő távolságra helyezkednek el egymástól, így a kezelés is egyenletes a kezelt területen. A lézersugarak okozta apró behatolások helyén a bőr irharétege olyan impulzust kap, melynek következtében erőteljes sejttermelésbe kezd. A bőr rugalmasságáért felelős elasztin és kollagén is nagy mértékben termelődni kezd az inger hatására, ami már az első kezelést követően látható eredményeket hoz. Arcunk feszesebbé, rugalmasabbá, üdébbé és életteltelivé válik, a vérkeringés fokozódik, így a sápadt-szürkés színt felváltja a halványrózsaszín tónus. Nem csak külsőre látszik majd, hogy majd kicsattanunk, de belsőleg is érezni fogjuk a változást.

 

Lézeres arcfiatalítás tűszúrás nélkül
A lézeres arcfiatalítás egy komfortos megoldás bőrünk megszépítésére

 

Mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály körében igen népszerűnek számít a lézerrel történő arcfiatalító kezelés, hiszen nem kizárólag ránckisimításra alkalmas. Sokan küzdenek visszatérő aknéval, ami szerencsétlenebb esetben nem gyógyul nyom nélkül, hegeket hagy maga után. Lehet szó akár sima sérülésből származó hegről is, lézer segítségével elhalványíthatók, de bizonyos esetekben el is tüntethetők. Ugyanez igaz a ráncokra is, amelyeket kategorizálva (apró, közepes és mély) is kezeltethetünk, hiszen az erőteljes ráncok több beavatkozást igényelnek ahhoz, hogy végleg kisimuljanak. Bőrünk szó szerint megújul, ugyanis idegen anyag bejuttatása nélkül, csupán egy kis serkentéssel elérjük azt, hogy szervezetünk saját regenerációsképességének köszönhetően fiatalodjon. Érzékeny, világos bőrűek számára ugyanúgy ajánlott a lézeres arcfiatalítás, mint sötétebb bőrtónussal rendelkezők esetében, hiszen az eszköz nem egyenkezelésre, hanem személyre szabottan állítható be. Bőrtónuson kívül a kezelt bőrfelület milyensége és a kezelni kívánt probléma is meghatározó, ugyanis nem mindegy, hogy szemkörnyékről vagy dekoltázsról van szó, illetve hogy heget szeretnénk eltüntetni, vagy pedig ráncokat.

 

Általános félelmek, amelyek felmerülnek a lézeres arcfiatalítással kapcsolatban


Emberek vagyunk, az egyik leggyakrabban feltett kérdés az ilyen beavatkozásokkal kapcsolatban, hogy mennyire fájdalmas? Nos, napjainkban nem csak hatékonyságnövelés a technikai fejlődés célja, hanem minél jobban leredukálni a kezelés kellemetlenségeit. Ez annyit jelent, hogy helyi fájdalomcsillapító krém használata mellett, szinte semmit nem érezni lézeres arcfiatalítás közben. A kezelést követően enyhe duzzanat vagy kipirosodás jelentkezhet a stimuláció következtében, azonban megfelelő krémekkel történő utókezeléssel ez hamar elmúlik. A bőr regenerálódása közben minimális hámlás is megfigyelhető, azonban ha kerüljük a direkt napsugárzást, ez nem tart sokáig. Összességében tehát a végeredményhez mérten nincs mitől tartanunk, az apró kellemetlenségeket hamar elfeledteti megfiatalodott bőrünk. Egy jól megtervezett kezeléssorozatot követően nem csak éveket, de akár egy évtizedet is letagadhatunk a korunkból, anélkül, hogy bárki megkérdőjelezné.

 

Időpontot kérek a lézeres arckezelésre