Menü
Kövess minket Facebookon
Lézeres tetoválás eltávolítás
Lézeres tetoválás eltávolítás

Kezelés megnevezése:  Lézeres tetoválás eltávolítás
Kezelés helyszíne: Budapest
Kezelés időtartama: 20-40 perc a tetoválás méretétől függően
Kezelés igénybe vehető: ősztől kora tavaszig

Hány alkalmas a kezelés: 4-8 alkalom nagy átlagban, melyet 4 hetes időintervallumokban végzünk.
Kezelés ára:
Ajakkontúr: 16.000 Ft/alkalom
Szemöldök mko: 16.000 Ft/alaklom
Testtetoválás: 20.000 Ft-tól/alkalom (a tetoválás mérete határozza meg)

Előkezelés: A kezelést megelőző napokban használjon testápoló krémet a kezelni kívánt területen, hogy a bőr rugalmasabbá váljon. A kezelendő területet aznap reggel le kell borotválni és már azon a napon TILOS a kozmetikumok, testápoló használata.
Utókezelés: borogatás, hűtés, Panthenol hab használata valamint javasolt 48 órán át a Dermasin gél+fólia alkalmazása. Fényvédő krém használata!

 

Megválnál egy régi emlék mementójától? Megbántad, hogy magadra varrattál egy mintát, vagy esetleg nem sikerült jól? Semmi probléma, eltüntetjük rólad!

Legyen szó színes vagy fekete-fehér ábrákról, vagy kozmetikai tetoválásról, a legkorszerűbb lézeres tetoválás eltávolítás technológiák számára nem probléma az eltüntetésük.  


Mit jelent a lézeres tetoválás eltávolítás?

A lézeres tetoválás eltávolítás egy kíméletes kezelés, amely hegszövet hátra hagyása nélkül teszi lehetővé a nem kívánt tetoválások eltávolítását. A YAG lézeres tetoválás eltávolítás egy új és eredményes lézeres eljárás típus, melynek köszönhetően a már régóta bosszúságot okozó tetoválást látványosan halványítani, eltüntetni lehet.


A lézeres tetoválás eltávolítás működési elve:

A lézer rövid ideig tartó, nagy energiájú impulzusokat bocsát ki, mely során a lézerfény a tetoválás festékszemcséiben elnyelődik, így „robbantva” apróbb darabokra a festékanyagot.
Az így keletkezett kisebb festékszemcséket a szervezet saját falósejtjei már be tudják kebelezni, ezzel segítve elő a festék kiürülését a testből. A fényimpulzusok energiája olyan gyorsan robbantja szét a festékszemcséket, hogy a bőr nem melegszik túl, a festékanyag semlegesítése pedig nem károsítja a bőr felszínét, magyarán az eljárás hegmentes.
Az első orvosi vizit során konzultáció történik. A kezelőorvos – amennyiben nincs ellenjavallat – a kezelni kívánt bőrfelület egy kis részén lézeres tesztkezelést hajt végre, hogy tapasztalható legyen a beavatkozás hatékonysága, melynek alapján meghatározható lesz a tetoválás eltávolítására irányuló terápia várható időtartama és költsége.
A páciens mindezek fényében dönthet a terápia lefolytatásáról. 

 

A lézeres tetoválás eltávolítás menete:

A tetoválás eltávolítást helyi érzéstelenítés (a kezelendő felület krémezése) előzi meg. A lézeres kezelés során a páciens meleg, minimálisan szúró érzést fog tapasztalni. A hatékonyság érdekében a kezelőorvos minden alkalommal azt az erősséget, paramétert alkalmazza, amely a leginkább megfelel a páciens bőrtípusának és a tetoválásnak.
Amennyiben a kezelés alatt erőteljes fájdalmat, égő érzést tapasztal, azt kérjük azonnal jelezze orvosának. Kérésre a kezelés közben mindig lehetőség van a bőrfelület hűtésére, nyugtatására.
Alkalmanként maximum 20x20 cm-es bőrfelület kezelhető.
Egy kezelés kb. 15-20 percet vesz igénybe.

 

Lézeres tetoválás eltávolítás

 

Mennyi időbe kerül egy tetoválás eltávolítása?

A kezelés időtartama a tetoválás méretétől függően 20-40 perc. A tetoválás eltávolítása 4-8 alkalmat is igénybe vehet, a kezeléseket 4 hetes intervallumokban végezzük. 

 

A lézeres tetoválás eltávolítás előtt…

 • tilos napozni, szoláriumozni;
 • javasolt a kezelendő bőrfelület alaposabb hidratálása, testápolózása, hogy a bőr – a
 • vérzés, hegesedés elkerülése érdekében – minél puhább legyen a lézeres kezelés során;
 • fontos a szőrrel fedett tetoválási terület leborotválása, mivel a szőr a kezelés
 • eredményességét negatívan befolyásolja.


A lézeres kezelés után…

 • általánosan elmondható, hogy az első kezelés során drasztikusabb reakciók jelentkezhetnek, mint azt azután következő kezelésekkor.. A beavatkozást követően a kezelt területen hamuszerű, fehéres elszíneződés jelentkezik, melyet bőrpír, égő érzés, duzzanat, hólyagosodás, pontszerű vérzés követhet, ez azonban 3-4 napon belül elmúlik. A bőr nyugtatására néhány napig alkalmazható antibiotikumos vagy ezüst-kolloidos krém (pl. laluset). Ezen túlmenően a kezelés után három napig kerülni kell az erős hőhatást (forróvíz, szauna, fürdő, jacuzzi); helyette a bőrt hideg vagy langyos vízzel kell öblíteni, minimális mennyiségű szappan vagy tusfürdő használata mellett;
 • három napig kerülni kell az erős, intenzív izzadással járó sporttevékenységeket;
 •  a bőr a gyógyulás során erősen javasolt a kezelt terület gyengéd hidratálása,
 • regenerálódásának elősegítésére Bepanthen használata;
 • a bőr teljes gyógyulásáig szigorúan tilos a napozás és a szolárium, továbbá a bőr radírozása, hámlasztása, dörzsölése, masszírozása, kozmetikai kezelése, borotválása, gyantázása, kaparása, piszkálása;
 • kiemelten fontos a bőr fényvédelme (50+ faktoros krém).
 • a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a tetoválás halványodása a a kezelést követő első 2 hétben jelentkezik a legjelentősebben. Az ezt követő időszakban a melanin újraépül a szervezetben, és a bőr textúrája ennek köszönhetően normalizálódik.
 • a halványodás mértéke leginkább a bőrben lévő falósejtek aktivitásán múlik, így mindenkinél egyéni az eredmény.

 

Mi a tetoválás eltávolítás ár összege?

A tetoválás eltávolítás ár az eltávolítandó tetoválás méretétől függ.
De általánosan elmondható, hogy 16.000 forint - 20.000 ft / alkalom a lézeres tetoválás eltávolítás ár az  orvos-esztétikai centrumunkban.
A tetoválás eltávolítás ár nem függ az eltávolítandó tetoválás színétől, legyen az fekete-fehér, vagy színes testtetoválás, vagy kozmetikai tetoválás.

 

Lézeres tetoválás eltávolítás

 

Hány alkalom szükséges a tetoválás elhalványításához?

A tetoválás eltávolító lézeres kezeléseket – amennyiben szükséges – 6-8 hetente lehet ismételni mindaddig, amíg a festék fokozatosan elhalványul, majd végül eltűnik a bőrből. A végleges eredmény szükséges kezelések száma függ a bőrben lévő tetoválófesték mennyiségétől, a minőségétől, a bevitel mélységétől. Így az első alkalommal nem tudjuk megállapítani, hogy hány kezelésre lesz szükség a kívánt eredmény eléréséhez.

 

Milyen tetoválás eltávolítását nem vállaljuk a lézeres tetoválás eltávolítás kezelés segítségével?

A 2005. előtti tetoválások eltávolítását nem vállalja Orvos-Esztétikai Centrumunk, ugyanis ekkor zömében vas (és még ki tudja milyen tartalmú) tartalmú festéket használtak, mely eltávolítás során fellépő mérhetetlen fájdalmon túl fennáll a veszélye az elrákosodásának!

 

 

Áraink
Ajakkontúr
16.000 Ft/alkalom
Szemöldök mko
16.000 Ft/alkalom
Testtetoválás
20.000 Ft-tól/alkalom (a tetoválás mérete határozza meg)
Konzultációs díj
15.000 ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Lézeres tetoválás eltávolítás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!