Menü
 • Kezdd az évet egy fiatalító arckezeléssel!
  2022. január 19
  0
  1893
  Biztosan sokan hallják minden újabb év kezdetén, hogy „Új év, új én!” s bár mindez sablonosan hangozhat, sokakat mégis ez motivál arra, hogy változtassanak valamin, amivel elégedetlenek. Érdemes egy kis időt és gondoskodást fordítani önmagunkra, ami testi-lelki feltöltődést jelent és friss löketet ad a mindennapokhoz.
 • Hűsítő AntiAging kedvezmények
  2021. július 01
  0
  3211
  Az AntiAging-ről sokaknak egyből a szemránc szérumok és feszesítő krémek ugranak be, azonban a számtalan termék és a jobbnál jobbat ígérő márkák sora nem mindig bizonyul hatásosnak. Szerencsére a ráncmentes bőr megőrzése, illetve az érett bőr ránctalanítása látványosan megoldható Profhilo kezelés vagy bioszálas arcfiatalítás segítségével.
 • Próbáld ki új hyaluronsavas ProfHilo kezelésünket
  2021. június 08
  0
  2760
  A ráncokkal való küzdelem nem új keletű dolog, a fiatalos külső és a szépség megőrzése mindig is foglalkoztatta az embereket. Számos úgynevezett ’fiatalságszérum’ létezik, azonban a létező legtermészetesebb nem más, mint a szervezet által is termelt hyaluronsav.
 • Próbáld ki a 24 karátos arany szépítő hatását
  2021. május 20
  0
  2700
  Az arannyal kísérletezés mindig is lázban tartotta az embereket, hiszen az arany az erőt, a szépséget és a gazdagságot egyaránt szimbolizálja. Éppen ezért kezdték el használni a nők már több ezer évvel ezelőtt a szépségápolásban. Olyannyira kedvező volt a hatása, hogy a mai napig előszeretettel alkalmazzák esztétikai kezelések során. Érezd Te is a luxus érintését a bőrödön!