Menü
Kövess minket Facebookon
 • Hűsítő AntiAging kedvezmények
  2021. július 01
  0
  1103
  Az AntiAging-ről sokaknak egyből a szemránc szérumok és feszesítő krémek ugranak be, azonban a számtalan termék és a jobbnál jobbat ígérő márkák sora nem mindig bizonyul hatásosnak. Szerencsére a ráncmentes bőr megőrzése, illetve az érett bőr ránctalanítása látványosan megoldható Profhilo kezelés vagy bioszálas arcfiatalítás segítségével.
 • Próbáld ki új hyaluronsavas ProfHilo kezelésünket
  2021. június 08
  0
  539
  A ráncokkal való küzdelem nem új keletű dolog, a fiatalos külső és a szépség megőrzése mindig is foglalkoztatta az embereket. Számos úgynevezett ’fiatalságszérum’ létezik, azonban a létező legtermészetesebb nem más, mint a szervezet által is termelt hyaluronsav.
 • A botox nem csak az arcra jó
  2021. június 07
  0
  409
  A botoxot elsőként szinte mindenki az arc ránctalanításával társítja. Azonban sok más problémára is megoldást jelent, az arc ráncai mellett a test más területei is kezelhetők botoxszal.
 • Próbáld ki a 24 karátos arany szépítő hatását
  2021. május 20
  0
  480
  Az arannyal kísérletezés mindig is lázban tartotta az embereket, hiszen az arany az erőt, a szépséget és a gazdagságot egyaránt szimbolizálja. Éppen ezért kezdték el használni a nők már több ezer évvel ezelőtt a szépségápolásban. Olyannyira kedvező volt a hatása, hogy a mai napig előszeretettel alkalmazzák esztétikai kezelések során. Érezd Te is a luxus érintését a bőrödön!
 • Szabadulj meg a pigmentfoltoktól!
  2021. február 21
  0
  1566
  Számtalan okból jelenhetnek meg pigmentfoltok a bőrön, illetve kinézetre sem egységesek ezek a pigmentációk, egy azonban közös bennük: a lézeres pigmentfolt kezelés mindegyik esetben hatásos és szép végeredményt biztosít.
 • Arcfiatalítás lézerrel, műtét nélkül
  2020. augusztus 07
  0
  4428
  Szépészeti beavatkozások már évezredek óta részesei a nők (és kisebb részben a férfiak) hétköznapjainak, hiszen mindenki igyekezett és a mai napig igyekszik megfelelni a kor szépségideáljának. A változó trendekkel a kezelések technológiája is merőben változott, így jutottunk el a napjainkban széleskörűen alkalmazott tűszúrásmentes és műtét nélküli arcfiatalítás csodájához.