Menü
  • Kezdd az évet egy fiatalító arckezeléssel!
    2022. január 19
    0
    1900
    Biztosan sokan hallják minden újabb év kezdetén, hogy „Új év, új én!” s bár mindez sablonosan hangozhat, sokakat mégis ez motivál arra, hogy változtassanak valamin, amivel elégedetlenek. Érdemes egy kis időt és gondoskodást fordítani önmagunkra, ami testi-lelki feltöltődést jelent és friss löketet ad a mindennapokhoz.
  • Hűsítő AntiAging kedvezmények
    2021. július 01
    0
    3218
    Az AntiAging-ről sokaknak egyből a szemránc szérumok és feszesítő krémek ugranak be, azonban a számtalan termék és a jobbnál jobbat ígérő márkák sora nem mindig bizonyul hatásosnak. Szerencsére a ráncmentes bőr megőrzése, illetve az érett bőr ránctalanítása látványosan megoldható Profhilo kezelés vagy bioszálas arcfiatalítás segítségével.
  • Próbáld ki új hyaluronsavas ProfHilo kezelésünket
    2021. június 08
    0
    2768
    A ráncokkal való küzdelem nem új keletű dolog, a fiatalos külső és a szépség megőrzése mindig is foglalkoztatta az embereket. Számos úgynevezett ’fiatalságszérum’ létezik, azonban a létező legtermészetesebb nem más, mint a szervezet által is termelt hyaluronsav.
  • Próbáld ki a 24 karátos arany szépítő hatását
    2021. május 20
    0
    2708
    Az arannyal kísérletezés mindig is lázban tartotta az embereket, hiszen az arany az erőt, a szépséget és a gazdagságot egyaránt szimbolizálja. Éppen ezért kezdték el használni a nők már több ezer évvel ezelőtt a szépségápolásban. Olyannyira kedvező volt a hatása, hogy a mai napig előszeretettel alkalmazzák esztétikai kezelések során. Érezd Te is a luxus érintését a bőrödön!