Menü

Hűsítő AntiAging kedvezmények

2021. július 01
0
3213
Hűsítő AntiAging kedvezmények

Az AntiAging-ről sokaknak egyből a szemráncszérumok és feszesítő krémek ugranak be, azonban a számtalan termék és a jobbnál jobbat ígérő márkák sora nem mindig bizonyul hatásosnak. Szerencsére a ráncmentes bőr megőrzése, illetve az érett bőr ránctalanítása látványosan megoldható Profhilo kezelés vagy bioszálas arcfiatalítás segítségével.

 

Profhilo kezelés a bőr újramodellezésére


Bőrünk a húszas éveink közepétől egyre több vizet veszít, így elkezdenek megjelenni az apró ráncok, amelyek idővel egyre inkább elmélyülnek. Rendelkezésünkre áll azonban egy olyan csodaszer, amely nem csupán teljesen természetes eredetű, de képes nagy mennyiségű nedvességet is megkötni. Ez a nagyszerű anyag a hyaluronsav, amely alapvetően is megtalálható a szervezetben. Az évek során csökkenő mennyisége azonban pótolható, például a Profhilo kezelés segítségével. Ennek során 100%-os tisztaságú hyaluronsavat fecskendez az orvos az arc meghatározott pontjaiba, majd az anyagot eloszlatva belülről kezdi el feltölteni a bőrt. A szervezetazonos töltőanyag nem okoz allergiát, a beavatkozás után viszont még napokon, sőt heteken át vesz fel vizet és térfogata folyamatosan növekszik. A bőr így válik egyre tónusosabbá és életteltelibbé, miközben a speciális hyaluronsav szó szerint újramodellezi az arcot. A beavatkozás kevés tűszúrással is látványos hatást fejt ki, s további nagy előnye, hogy más arcfiatalító kezeléssel is kombinálható. Próbáld ki most 20% kedvezménnyel, kuponnal ugyanis 100.000 Ft helyett most 80.000 Ft a kezelés!

 

Miért népszerű a bioszálas arcfiatalítás?


Az érett, megereszkedett bőr természetes kontúrjának visszanyeréséhez olyan kezelés szükséges, amely látványosan megemeli az arc bizonyos pontjait és tartós eredményt is biztosít. Ez a technológia a bioszálas arcfelvarrás, amely nem csak a behúzott szálakkal éri el a fiatalosabb hatást, hanem a szúrások helyén fokozza a sejtek kollagéntermelését is. A behelyezett szálak mentén pedig – a bőr saját regenerációs tevékenységét kihasználva – fokozza a ránckisimító hatást. A bioszálas arcfiatalítás kontúrterápiája már 7 éve elérhető a piacon, és legfőképpen azért fejlesztették ki, hogy kiváltsa a műtéti beavatkozásokat. A bioszálakat a szervezet befogadja, nem okoznak allergiás reakciót, és külön érdekesség, hogy a szálak körülbelül fél év alatt lebomlanak, hatásuk viszont még jó sokáig megmarad. A különböző típusú szálak kombinálásával egyénre szabható a kezelés, hiszen mindenkinek másra van szüksége. A teljes arc bioszálas kezelésére jelenleg 33%-os kedvezményt biztosítunk, azaz most 180.000 Ft helyett 120.000 Ft-ért próbálhatod ki!

 

Bioszálas arcfiatalítás
Az érett bőr bioszálas felvarrása mára már rutin kezelésnek számít

 

Álmodoztál már róla, hogy kipróbálod a kezelések egyikét, de végül nem mertél belevágni? Nincs mitől tartanod, orvosesztétikai centrumunkban otthonos körülmények között biztos kezek fogadnak. Kuponjaink 2021.07.01-től 2021.09.30-ig érvényesek.