Menü

Próbáld ki a 24 karátos arany szépítő hatását

2021. május 20
0
2693
Próbáld ki a 24 karátos arany szépítő hatását

Az arannyal kísérletezés mindig is lázban tartotta az embereket, hiszen az arany az erőt, a szépséget és a gazdagságot egyaránt szimbolizálja. Éppen ezért kezdték el használni a nők már több ezer évvel ezelőtt a szépségápolásban. Olyannyira kedvező volt a hatása, hogy a mai napig előszeretettel alkalmazzák esztétikai kezelések során.
Érezd Te is a luxus érintését a bőrödön!

 

Arany az orvostudományban


Az arany mindig is közel állt az orvosláshoz, hiszen jótékony hatása számos területen alkalmazható. Akupunktúrás tűket készítettek belőle, a bőr belső feszesítésére aranyhálót alkalmaztak, vagy épp megpróbálták minél finomabb porrá törni és akként a bőrbe juttatni. A legfőbb cél minden esetben az volt, hogy javítsanak a bőr struktúráján és láthatóan fiatalabbá tegyék az arcot. Az arany bámulatos hatásai közül csak néhányat emelnénk ki:

  • Gyulladáscsökkentő hatással bír.
  • Nagy molekulaméretének köszönhetően nagyjából tömegének háromszázszorosát képes megkötni vízből, ami a többi hatóanyag sokszorosa.
  • A bőrbe juttatva képes annak elektromos hatásait befolyásolni.
  • Feszesíti az arcbőrt, kisimítja a ráncokat és üdébb megjelenést kölcsönöz.
  • Serkenti a sejtosztódást, valamint fokozza a rugalmasságot és a feszességet biztosító kollagén és elasztin termelődését.
  • Hatással van az immunfolyamatokra, méregtelenít és más hatóanyagok bőrbe jutását és bőrben maradását is elősegíti.

A fentiek alapján is látszik, hogy az arany arckezelés olyan tulajdonságokkal bír, mint a lézeres arcfiatalítás, viszont kevésbé invazív. Mindkettő az arc regenerációjának fokozására épít, csak a kezdő lökést kell megadni.

 

Az arany arckezelés folyamata és hatásai


Az érett bőrt érintő változások közé tartozik a ráncok fokozatos megjelenése és elmélyülése, az arcvonások elmosódása és az arc petyhüdtebbé válása. Ennek elsődleges oka a bőrnek az évek folyamán egyre csökkenő hidratáltsága, valamint a felgyorsult világunkra jellemző stresszes életmód. 

Az arany arckezelés maga egy kellemes, nyugtató procedúra (a lézeres arcfiatalítás kissé kellemetlenebb lehet), melynek hatására az arc ragyogóbbá és feszesebbé válik, csökkennek a bőrhibák és halványodnak a ráncok. A Centrumunkban használt termékek francia eredetűek, melyekben nanotechnológiás eljárással tették oldhatóvá a 24 karátos aranyat, így biztosítva az anyag bőrbe jutását és bőrben maradását.

Első lépésként egy fizikai-kémiai hámlasztással kezdünk, eltávolítva a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket az arcról. A kíméletes és mégis hatásos eljárást egy lágyabb puhító és tisztító peeling zselé követi, így téve teljessé a tisztítási procedúrát. Ez után kezdődik a varázslat az orvosi tisztaságú 24 karátos arany lapocskákkal, valamint az ezeket átitató arany elixírrel. A lapocskákat arany krémmaszk követi, amely selymes állagával bevonja az arcbőrt, és valóban luxus körülmények között változtatja bársonyossá. Végső simításként egy arany masszáskrém következik, amely gazdagon táplálja és élettel telivé varázsolja a bőrt.

 24 karátos arany arckezelés

Az arany lapocskákat egyenként helyezzük fel az arcra

 

Az arany arckezelés – akárcsak a lézeres arcfiatalítás – kifejezetten az igénybe vett arcbőrre lett kifejlesztve, amelyen látványos javulás érhető el már közvetlenül a kezelés után is. A késleltetett jótékony hatást a szervezet regenerációja által váltja ki, amely során folyamatosan új sejtek termelődnek és teszik egyre teltebbé a bőrt.
Ne várj sokáig, foglalj időpontot és éld át a luxust!

 

Próbáld ki arany arckezelésüket! >>