Menü

Próbáld ki új hyaluronsavas ProfHilo kezelésünket

2021. június 08
0
2768
Próbáld ki új hyaluronsavas ProfHilo kezelésünket

A ráncokkal való küzdelem nem újkeletű dolog, a fiatalos külső és a szépség megőrzése mindig is foglalkoztatta az embereket. Számos úgynevezett ’fiatalságszérum’ létezik, azonban a létező legtermészetesebb nem más, mint a szervezet által is termelt hyaluronsav.

 

Arcfiatalítás újramodellezéssel

Mit is jelent pontosan az újramodellezés? Miért más a ProfHilo kezelés, mint a többi hyaluronsavas feltöltés? Ezek azok a kérdések, amelyek legelőször felmerülnek a fiatalító kezeléssel kapcsolatban, így szeretnénk őket részletesen megválaszolni.

A megereszkedett, petyhüdt, rugalmatlanná vált bőr újramodellezése azt jelenti, hogy a befecskendezett hyaluronsav segítségével ismét élettel telivé és karakteressé formáljuk az arcot. A bőr sejtjei a hidratálás során kiteljesednek, kitöltik a környezetükben lévő teret, ezáltal pedig feszessé varázsolják a laza bőrt. A kezelt terület ráadásul hamarosan jelentős minőségi javulást mutat: fokozódik a kollagén és elasztin termelés, és ez teljesen átstrukturálja az adott bőrterületet. Az arc látványosan megfiatalodik, a bőr hosszú időre visszanyeri volumenét anélkül, hogy műtéti beavatkozásra és elhúzódó regenerálódásra lenne szükség.

A ProfHilo kezelés során alkalmazott hyaluronsav egy maximálisan tiszta, kis- és nagy molekulasúlyú keveréket tartalmazó, természetes hatóanyag. Igen nagy koncentrációjú, 100%-os tisztaságú anyag, amelynek nem kifejezetten a ráncfeltöltés a célja, hanem sokkal inkább a volumennövelés. A töltőanyag nem marad a beadott területen, hanem egyenletesen oszlik szét és fejti ki hatását, valamint a biostimulációnak köszönhetően újramodellezi a bőrt. Fiatalabb páciensek esetén az öregedés megelőzése, míg az érettebb bőrtípussal rendelkezők számára a kialakult változások visszafordítása a kezelés fő célja.

 

Mélyhidratálás fokozatos felszívódással


A ProfHilo kezelés során bejuttatott speciális hyaluronsav lassan és fokozatosan szívódik fel a bőr alatt, így hónapokon keresztül biztosítja a hidratáltságot. Javítja a bőr tónusát és textúráját, így az nem csak a kezelést követően, hanem jóval a beavatkozás után is rugalmas marad. A ProfHilo hyaluronsavas arcfiatalítás számos előnnyel bír:

  • Teljesen természetes anyaggal történik, amelyet a szervezet maga is termel kisebb mennyiségben.
  • Gyors és fájdalommentes kezelés, kevés tűszúrással is kivitelezhető, emellett tartósan fejti ki hatását.
  • Széleskörű tapasztalatok igazolják, hogy nincs mellékhatása.
  • Több más fiatalító kezeléssel is kombinálható, személyre szabott módon.

 

Szervezetazonos töltőanyag lévén nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot, viszont növeli a bőr saját hyaluronsav termelését.

 

Profhilo kezelés Budapest

Hyaluronsav – a modern kor fiatalságelixírje. Emeld ki a vonásaidat újramodellezéssel!

 

A test bármely pontján


A bőr megereszkedése és ráncosodása nem csak és kizárólag az arcra jellemző, hanem a test minden területén egységesen megy végbe a változás. Éppen ezért ProfHilo kezeléssel a test bármely pontja kezelhető, legyen szó nyakról, dekoltázsról, karokról, kezekről vagy térdekről. Az anyag a befecskendezési pontokról szétterjedve gyorsan fejti ki hatását, láthatóan javítja a bőr textúráját, emellett kisimítja és élettel telivé változtatja a kezelt területet. Biztonságos öregedésgátló módszer, mivel nem okoz irritációt, és idővel a szervezet nyom nélkül lebontja, ezért megadott időközönként szükség van ismétlő kezelésekre. A változás már közvetlenül a beavatkozást követően észlelhető, a bőr teljes átalakulása az újramodellezésnek köszönhetően pedig nagyjából 1-2 hónapon belül figyelhető meg. 

 

Jelentkezz be most és próbáld ki nálunk a ProfHilo kezelést!