Menü

Kezdd az évet egy fiatalító arckezeléssel!

2022. január 19
0
1897
Kezdd az évet egy fiatalító arckezeléssel!

Biztosan sokan hallják minden újabb év kezdetén, hogy „Új év, új én!” s bár mindez sablonosan hangozhat, sokakat mégis ez motivál arra, hogy változtassanak valamin, amivel elégedetlenek. Érdemes egy kis időt és gondoskodást fordítani önmagunkra, ami testi-lelki feltöltődést jelent és friss löketet ad a mindennapokhoz.

Fiatalosabb megjelenés - legyen ez az újévi fogadalmad!

 

 

Tüntesd el a stressz nyomait a bőrödről!


Sajnos a hétköznapok rohanása, a túlórák, az elégtelen alvás és a környezeti hatások mind-mind meglátszanak bőrünkön, így az kevésbé élettelinek tűnik és megszaporodnak a ráncok is. Lézeres arcfiatalító kezeléssel azonban egyszerre küzdhetsz meg a legtöbb bőrhibával, a szarkalábakkal és a fakó megjelenéssel, így újra ragyogó és fiatalos külsőd lehet. Bőrtípustól függően beállított lézerfénnyel, az egész arcon egyenletesen végig haladva a szervezet saját regenerációs képességét használjuk ki, így a terápia teljesen természetes módon fejti ki jótékony hatását.

Az orvosesztétikai kezelések fénykorukat élik, számos jótékony hatású terápia áll rendelkezésre, melyek más és más célokat szolgálnak, de egy közös bennük: az életminőség javítása. Jóleső érzés néha kiszakadni a hétköznapokból és törődni önmagunkkal úgy, hogy annak még látszata is van. Ahhoz, hogy valaki éveket fiatalodjon, ma már nincs szükség plasztikai műtétekre, ugyanis a lézerterápia is nagy segítséget nyújthat komolyabb orvosi beavatkozás nélkül.

 

 lézeres arckezelés
Szabadulj meg a szarkalábaktól és a bőrhibáktól egy csapásra!

 

 

Lézeres arckezelés számtalan problémára


Lézeres fiatalító arckezelés során aprócska csatornákat nyitunk a bőrfelszínen, egészen a mélyebb rétegekig hatolva, ami aktivizálja a bőr regenerálódási folyamatait és felgyorsítja a sejtosztódást. Ahogy a kezelt bőrfelület gyógyul, úgy termelődik jelentősebb mennyiségben kollagén is, amelytől az arc rugalmasabbá és feszesebbé válik. A bőr felszínén lévő mélyedések - legyenek azok ráncok vagy akné utáni hegek - az eljárás révén belülről töltődnek fel, ami segít az elhalványításukban és eltüntetésükben.

Bőrproblémától függően megtervezzük a páciens számára legmegfelelőbb kezelést vagy kezeléssorozatot, ugyanis bizonyos ráncok és hegek esetében több alkalomra lehet szükség. A lézerterápiás gépek bőrhűtéses technológiával rendelkeznek, ami segít csökkenteni a lézerfény okozta esetlegesen kellemetlen érzést, valamint a beavatkozást követően alkalmazott hűsítő krém is segíthet. Közvetlenül a lézeres arckezelés után jellemző a kipirosodás, ami hamar elmúlik, valamint az azt követő napokban fokozott hámlás is megfigyelhető. Emellett már az egyszeri lézerterápia is látványos változást hozhat, a bőrre kifejezetten serkentően hat, a teljes hatás kifejtéséhez azonban szükség van pár hétre.

 

 

Hogyan támogasd bőröd a megújulásban?


Ha már megtetted az első lépést a fiatalosabb megjelenés felé és túl vagy az első lézeres arcfiatalító kúrádon, segítünk, hogyan tedd még hatékonyabbá a regenerációs időszakot!

 

  • Ne bántsd a kezelt bőrfelületet! A lézerterápia velejárója a hámlás, ami egy teljesen természetes folyamat, de hagyd magától lezajlani. Ne csipkedd és főleg ne használj semmilyen hámlasztót vagy peelinget!
  • Ne tedd ki erős külső behatásnak! Ide tartozik a masszázs, a szauna vagy a szolárium, melyeket a kezelés időszaka alatt el kell kerülnöd. Erős napsugárzás esetén véletlenül se feledkezz meg a magas faktorú fényvédő krémről!
  • Kerüld a kozmetikai szerek használatát, amennyire csak lehet. A kezelőorvos által javasolt hidratáló és nyugtató krémeket viszont nyugodtan használhatod.
  • Hidratálj belülről! A szervezet minden folyamatához nélkülözhetetlen a víz, nincs ez másképp a sejtmegújító regenerációnál sem. Sokat segíthetsz magadnak, ha figyelsz a fokozottabb vízbevitelre.

 

Ha műtét nélkül, de látványosan szeretnél éveket fiatalodni vagy eltüntetni a stressz nyomait az arcodról, nincs más dolgod, mint elhatározni magad és időpontot kérni rendelőnkbe.

 

Lézeres arcfiatalítás