Menü

Megnyitott az IdealMed fogászat Budapest belvárosában

2018. november 15
0
10544
Megnyitott az IdealMed fogászat Budapest belvárosában

November 15-től Debrecen mellett már Budapesten is várjuk kedves vendégeinket!



Az IdealMed Esztétikai Centrum, ahogyan a nevében is benne van, egy ideális környezetben biztosítja a megújulás élményét. Munkánkat a maximalitás és a tökéletesség jellemzi, pont úgy, mint az általunk nyújtott szolgáltatás minőségét. Debrecenben már évek óta a legkiválóbb szakemberekkel és munkatársakkal teszünk azért, hogy vendégeink igényét teljes mértékben kielégítsük. Mindehhez empátia, vendégszeretet, diszkréció, kedvesség és kellemes hangulat párosul. Nem csak esztétikai, de gyógykezeléseket is biztosítunk, egy jobb életminőség megteremtéséhez.

 

Több egészséges fog, több magabiztos mosoly!


Az ügyféligények minél szélesebb körben való kielégítése érdekében az IdealMed Esztétikai Centrumunk országon belül tovább terjeszkedik. 2018. november 15-től a magas minőségű, esztétikai fogászat Budapest városában is elérhetővé válik a meglévő és a leendő vendégeink részére. A ránk jellemző és a tőlünk megszokott exkluzív környezet, valamint a profi szakértelem és ügyfélközpontúság itt is visszaköszön.
Célunk, hogy az IdealMed fogászat Budapest és a környékbeli lakók szívét is elnyerje. A szakma iránti szenvedélyes elkötelezettség és a pácienseink megelégedettsége napról napra arra motivál minket, hogy még több és még jobb szolgáltatást nyújtsunk, amely kiemel minket a fogorvosok tömegéből. Professzionális lehetőségek egész tárházát kínáljuk az egyik legkiemelkedőbb Budapesti fogászat kezelései közül.

 

fogászat Budapest idealmed esztétikai centrum

 

Milyen fogászati kezelések vehetőek igénybe budapesti fogászatunkban?


Mosolytervezés során tökéletes mosolyt varázsolunk a páciens arcára. A legkorszerűbb eljárásokkal és technikával megtervezzük és kivitelezzük, hogy az arccal, a mosollyal és a meglévő fogsorral összhangban lévő, esztétikus eredmény szülessen, amit ezek után büszkén viselhet.

Fogszabályozás - a hagyományos megoldáson túl, új, forradalmi eljárásokkal tesszük szabályozottá a fogsort. A Damon Clear, Inspire Ice vagy az STB készülék diszkrét és ízléses fogszabályozási lehetőségeinkkel rövidebb idő alatt érhető el a tökéletes eredmény. Említést érdemel továbbá a Happy Smile rendszere, amely mint egy láthatatlan köntös fogja körbe a fogazatot.

Fogfehérítés – Magabiztosságunk záloga, a szikrázó, gyönyörű, fehér mosoly, amely orvosi felügyelet mellett, a fogfehérítő készülékkel 30 perc alatt elérhetővé válik. A kezelés fájdalommentes, így még relaxálni is lehet közben.

Esztétikai kiegészítés –a letört fogak vagy hiányzó fogrész pótlását ezen szolgáltatás során végezzük. Amerikai, magyar és hagyományos héjkerámiás technikákat alkalmazunk. A választott módszertől függően rövidebb vagy hosszabb idő alatt készül el a teljes fog.

Lézeres ínykorrekció
– a szabálytalanul túlnőtt vagy visszahúzódott fogíny komolyabb problémákhoz, erőteljesebb gyulladáshoz vezethet. Az általunk alkalmazott lézeres kezeléssel elvégzett beavatkozás rövid időintervallum alatt, szinte fájdalommentesen hozza helyre a kezelt felületet.

Waterlase – ez a lézeres kezelés felváltja a hagyományos fogászati beavatkozásokat. Gyors és fájdalommentes eljárást tesz lehetővé, és a páciensben nem alakul ki félelem, ellenérzet a fogászat iránt. Nem keletkezik a kezelés után fájdalom, feldagadás és az átlaghoz képest rövid a gyógyulási idő.

Fog implantátum – a hiányzó fogakat műfog gyökerekkel, vagyis fogorvosi implantátumokkal pótoljuk. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy végleges fogpótlást készítsünk. Egy másik eljárással, az MDI-rendszerrel mini fog implantátumok ültethetőek be az alsó állkapocsba, ami stabil és terhelhető fogsort eredményez a páciensnek, mely megfelel az esztétikai és használhatósági követelményeknek.

Szájsebészet – sebészeti szolgáltatásunkon olyan beavatkozásokat végzünk, amelyek úgynevezett kisműtéteknek minősülnek. Ezekhez általában helyi érzéstelenítést alkalmazunk, hogy a páciens ne érezzen fájdalmat. Leggyakoribb esetek a fogak, bölcsességfogak, gyökerek eltávolítása, gyökérkezelt fog megtartása.

 

fogászat Budapest széleskörű szolgáltatásokkal

IdealMed fogászat Budapest belvárosában

 

Gyerekfogászat – a gyerekek fogászati kezeléséhez speciális tömőanyagot használunk. Ez lehetővé teszi a gyors munkát, így a lehető legkevesebb időt kell fogorvosi székben töltenie. Fontos, hogy pozitív élményben legyen részük, ezért munkánk során a lelkiismeretes és megkülönböztetett odafigyelés ez esetben fokozottan érvényesül.  Hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni a szülőket, hogy mire figyeljenek oda, gyermekük fogfejlődésének különböző időszakaiban.

Fogkő eltávolítás – ezt az alapkezelést ultrahangos és homokfúvásos technikával végezzük, mely nem csak jó megjelenéshez szükséges, hanem a szájhigiéniájának is az egyik sarokköve. Az ultrahang rezgésétől lepattognak a fogkövek a fogról, amit ezután polírozni kell, hogy simák legyenek. A homokfúvásos módszer erős vízsugárral távolítja el a fogkövet és a különböző szennyeződéseket.

Fogtömések – A legjobb eredmény elérése érdekében a fogak töméséhez magas minőségű (Gradia, Filtek, Filtek Z250 és Cosmodent) tömőanyagokat használunk, melyek hozzájárulnak a minél precízebb és tartósabb munkához. Kis felületű romlást vagy nagymértékű szuvasodást is a megfelelő technika és anyagok alkalmazásával minőségileg tudjuk helyrehozni.

Fogpótlások – a hiányzó fogakat rögzített vagy indokolt esetben kivehető pótlásokkal pótoljuk. A rögzített pótlások legyen az korona vagy hídpótlás mindig a vendég igényeihez és költségvetéséhez igazítjuk, hisz széles a lehetőségek tárháza. A fogak pótlásához cirkon koronát használunk, ami természetes módon épül be az emberi szervezetbe, ezáltal a korábban használt fémváz használatából adódó kellemetlen érzések is kiküszöbölhetőek.

 

Olvass részletesebben fogászati kezeléseinkről >>

 

Hiszünk munkák minőségében! Ezért vállaljuk, hogy az általunk készített mesterséges beültetések továbbá az azokhoz kapcsolódó végleges vagy mobilis pótlások 10 évig megtartják az elkészítési állapotot. Cserébe 6 hónapos ellenőrzésen a páciensnek kötelező megjelennie, illetve oda kell figyelnie a megfelelő szájápolásra, amelyhez természetesen minden szükséges információt biztosítunk. Az általunk elvégzett, további beavatkozásokat is szavatoljuk.

Azonban fel kell hívnunk kedves vendégeink figyelmét, hogy a rendszeres alkohol és dohány használata nagymértékben megrövidíti az általunk elvégzett produktum élettartamát.

 

 

Segítségnyújtás a kezeléseken túl!


Az IdealMed csapata folyamatosan támogatja és segíti a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt. Aktívan részt veszünk minden olyan jótékonysági összefogásban, eseményben, és kezdeményezzük ezek létrejöttét, amelyek egy jó cél érdekében, a leukémiával élő gyermekek megsegítéséért történnek.

Az Alapítvány lelkiismeretes, közösség megmozgató munkájának köszönhetően olyan családok gyermekei is hozzájuthatnak akár a költségesebb, ámde életmentő beavatkozásokhoz, amelyek alapesetben meghaladná a költségvetésüket, és ezzel visszakapják a reményt, hogy gyermekük teljesebb életet élhessen. Ha szeretnél többet megtudni, akkor itt további információkat talál az Alapítvány munkásságáról.

 

Találkozzunk a fővárosban!


Most már az esztétikai fogászat Budapest területén is elérhető a professzionalitást kereső vendégeink számára. Reméljük, hogy hamarosan megbecsült és elégedett ügyfeleink között fogadhatunk Téged is az IdealMed esztétikai fogászatán!      
Kérdéseiddel kapcsolatban és kezeléseink igénybevételéhez, kérjük, hogy elérhetőségeink egyikén keress minket bizalommal, illetve foglalj időpontot, hogy elkerüld a felesleges várakozást.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot >>

 

IdealMed Fogászat
1132 Budapest, Nyugati tér 5. I/3.
Bejelentkezés: +36 70 708 80 26

 

címkék: