Menü

Az IdealMed krónika - honnan indultunk

2022. szeptember 08
0
1660
Az IdealMed krónika - honnan indultunk

2022.


♦ augusztus 5-7. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az American Academy of Aesthetic Medicine az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrumot választotta az európai és ázsiai divízió soron következő nemzetközi képzésének helyszínéül. A világ szinte minden tájáról érkezett orvosoknak elméleti és gyakorlati oktatását supervisor-ként centrumvezetőnk, dr. Békés Annamária felügyelte, pontos támpontot adva a szakszerű és esztétikus kezelésekhez. A 3 nap alatt sorra vették a nemzetközi delegáció orvosai a savas hámlasztás, a botox kezelés és hialuronsavas töltés rejtelmeit, de bepillantást nyerhettek a lézeres kezelések kulisszatitkaiba is.

Az általunk nyújtott jó, kiváló szolgáltatások vendégeink elvárásait is növeli. Ez pedig megmutatja nekünk, mire vagyunk képesek: Mind jobb és jobb teljesítményt kell nyújtanunk, hogy megfeleljünk magasabb elvárásaiknak - ha pedig túl akarjuk szárnyalni azokat, jelentősen javulnunk kell! És hogyan érhetjük el, hogy egy ügyfél elégedett legyen a “nagyszerűvel”, ha már megkapta azt? 

Egyre jobbnak kell lennünk, hogy ne maradjunk le!

És hogy mit hoz a jövő? Nem tudhatjuk, de állandó odafigyeléssel, állandó fejlesztésekkel, kiváló szakemberek képzésével sokat tehetünk azért, hogy a dinamikus fejlődés ne álljon meg! Reméljük, ezt az erőfeszítésünket nap, mint nap minden kedves vendégünk tapasztalja!

Álmaink, vágyaink és céljaink vannak. Jövőre mindenképp teljesítjük a Budapest-Bamaco rally jótékonysági távja, hogy egy mentőautót jutassunk el a rászorulóknak!

 



2021.


♦ február 11.Hallják meg az égiek kívánságainkat!
Február 11-én, a betegek világnapján minden évben több száz jókívánság száll az ég felé lila léggömbökön, hogy meghallgatást nyerjenek az égieknél. A lila a remény és a daganat elleni küzdelem mellett (és talán pont ezért is) a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány színe is. Természetesen ott voltuk az első rendezvénytől kezdődően minden “lufi eregetésen”, de a mostani rendezvény több szempontból is különleges volt: 
- Több évnyi munka gyümölcseként az idén már országos méretűvé vált a rendezvény 
- Csatlakozott a megmozduláshoz az egyik országosan is elismert iskola, a Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium is! 
Kis hősök, ott bent a klinikán vagy már jobb esetben otthon: Gyógyuljatok meg!

♦ Megjelenik a “Mi lenne Veled nélkülem” című könyv az IdealMed támogatásával
Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum munkatársai a szépség és egészség nagykövetei, akik számára kiemelten fontos nem csupán az egyén fizikai jóléte, hanem mentális egészsége is. szívügyének tekinti a bántalmazottak melletti kiállást.
Sajnos tudjuk, milyen sokan tűrik némán – leggyakrabban saját családjukban, párkapcsolatukban – egy másik ember által rájuk gyakorolt pszichés nyomást, és szenvednek rendszeres verbális vagy fizikai agressziótól. Mi azonban bátran kiállunk a szenvedők mellett, és nyíltan elítéljük a családon belüli bántalmazás és a párkapcsolati abúzus minden formáját!
Elkötelezettségünket mi sem támasztja alá jobban, mint hogy Bocskai Magda és Pokrovenszki Gergely vadonatúj – a bántalmazás témakörét alaposan körbejáró – könyvének fő támogatója épp az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum. A „Mi lenne veled nélkülem?” címet viselő kötetben tizenhárom bántalmazott nő és férfi brutális őszinteséggel meséli el saját kálváriáját, felvonultatva a pszichológiai hadviseléstől a szóbeli megfélemlítésen át a fizikai erőszakig terjedő teljes fegyverarzenált. Az áldozatok drámai módon tehetetlennek, erőtlennek, elszigeteltnek érzik magukat, miközben bántalmazójukhoz éveken-évtizedeken át betegesen kötődnek, hiszen az elhitette velük, hogy egyedül semmi esélyük a világban.
Vajon van-e kiút ebből a függőségből? A kötetben bántalmazási ügyekre szakosodott ügyvéd és pszichoterapeuta is megszólal, felvázolva a menekülés és a remény útját. 
Célunk itt az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrumban, hogy segítséget nyújtsunk a hozzánk fordulóknak. A bántalmazott emberek ugyanígy megérdemlik a segítséget, hogy mielőbb visszanyerjék az önmagukba vetett hitet, erejüket és emberi méltóságukat, végső soron saját testi és lelki egészségüket. Ezeknek az embereknek nem sajnálatra van szükségük, hanem segítségre! Nyíltan kell beszélni erről a sajnos mindennapi témáról, tudatni minden bántalmazottal, hogy nincsen egyedül! Mi (is) itt vagyunk és SEGÍTÜNK!
További infók a könyvről: https://milenneveled.hu/

 



2020.


♦ augusztus 7-én lezárult egy korszak és elbúcsúztunk Debrecentől.Az öröm és a bánat vegyes érzésével, de az új iránti izgatott várakozással jelentettük be , hogy 2020. augusztus 7-étől véglegesen bezárjuk az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum Debrecen, Piac utca 77. szám alatt lévő központját, hogy a fővárosban még közelebb lehessünk a leginnovatívabb kozmetikai eljárások szívéhez ♥.

 

 

 



2019.


♦ áprilisától Budapesten, a Hold utcában is várjuk kedves Vendégeinket: A Hold hűséges társ. Sosem hagy el. Mindig ott van, állhatatosan néz, ismer minket világos és sötét pillanatainkban is; örökké változik, ahogy mi, az IdealMednél is! Mindennap más változatában jelenik meg. Néha gyenge, néha sápadt, néha erős és nagyon fényes. A Hold, de leginkább annak utcájában megtalálható IdealMed Orvos-Esztétikai Rendelő valamennyi dolgozója megérti, mit jelent embernek lenni. Milyen a bizonytalanság, a tökéletlenség krátereivel tarkítottság. Ugyanakkor kezünkben van mindaz a lehetőség, mellyel a hozzánk forduló páciensek valamennyi igényét meg tudjuk valósítani, hogy egy olyan énük mosolyogjon vissza a tükörből, akit szívesen látnak! 

♦  május: Bizonyára tudjátok, hogy mindig is kiemelt figyelmet szenteltünk a beteg gyermekek mindennapjainak jobbá tételére, hogy a hősként küzdő beteg gyermekek arcára – elfeledtetve a betegség fekete rémét – mosolyt csaljunk! Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is csatlakozunk az Ultrabalaton jótékonysági távjához és a Mosoly-váltó tagaiként futunk a beteg gyerekek gyógyulásáért! A szakasztámogátnál a célunk most is 100.000 Ft volt, melyet a Ti összefogásotokkal együtt túl is szárnyaltunk!

♦ őszén megkezdtük a Hold utcai rendelő teljeskörű felújítását, hogy a pozitív energiákat sugárzó rendelő még impozánsabb legyen és a fogászat is méltó helyét tudja elfoglalni. Ezen beruházással egy helyen tudjuk fogadni Vendégeinket. Az egész a fontos, de ugyanakkor az egészet a részletek adják… Egy rendelő felújítása, átalakítása olyan, mint egy puzzlet kirakni: lassan az összes apró részlet a helyére kerül, mely által egy impozáns kép tárul a szemünk elé! ♥ 2020. tavaszára lettünk készen...

 

 



2018.


♦ November 15-től fogászatunk, 2019. áprilisától pedig orvos-esztétikai részlegünk is elérhető Budapesten. 

 



2017.


♦ Február:  Elkezdett üzemelni webáruházunk, ahol mindent be tudtok szereti, ami a száj- vagy a szépségápoláshoz nélkülözhetetlen. Lehetőgetek lett továbbá a kedvezményes szolgáltatási kuponokat és ajándékkártyákat is megrendelni.

♦ December: ha tudtunk volna illatos posztot írni, megtettük volna! Csak azért, hogy a gyömbér, vanília, szegfűszeg, fahéj körbe lengjen Benneteket, igazi karácsonyi hangulatot teremtve körülöttetek is! Mint tudjátok, mindig is szívünkön viseltük a leukémiás gyermekek sorsát, mindent megtettünk, hogy mosolyt csaljunk az arcukra, hogy a megpróbáltatások ellenére a lehető legboldogabb karácsonyuk legyen! 34 családot leptünk meg ezen a Karácsonyon vegyes süteményekkel, hiszen a kórházi bent tartózkodás felemészti minden idejüket! Ezeket a felajánlásokat egy csütörtök éjszakán még szétosztottuk, szépen becsomagoltuk és átadtuk a rászoruló családoknak! Megmutattuk, hogy nincsenek egyedül! Ez a projektünk azóta is lelkesen megy, gyakorlatilag már ki sem kell írni, számos megkeresés és felajánlás jön kérés nélkül is.

 



2016.


♦ Július 13. 22.00 óra: Véget ért egy korszak, végleg bezárja kapuit az IdealMed Fitnesz Klub! Esztétikai Centrumunk pedig Debrecenben új helyen várja ügyfeleit .

"Most elköszöni kell, csendesen.
Remélni, hogy nyomot hagyok a szíveken.
Ígérd meg nekem, hogy nem felejtesz el,
hiszen a részem vagy és a szívemben mindig ott leszel." (Caramel)

Köszönjük, hogy bíztatok bennünk, hogy irányt mutathattunk egy egészségesebb, fittebb élet felé. Köszönjük a rengeteg boldog percet, órát, a sok mosolyt, a lopott kalóriákat, mellyel igyekeztetek minket is bűnre csábítani. Boldogok vagyunk, hogy részesei lehettünk életeteknek, hogy hitet adhattunk, mikor feladni készültetek, hogy mellettetek állhatunk, mikor potyogtak a könnyeitek egy-egy kemény edzés után. Mert a fájdalom, amit ma érzel, holnapra energiává válik. Hozzuk ki magunkból a legtöbbet! Lehet, hogy előre meg van írva, kik vagyunk, de mindig magunk választjuk az utunkat! Ezekkel a gondolatokkal kívánunk sok szerencsét, erőt és kitartást a választott úton, és kívánjuk, hogy legalább annyi szerető barát és szakmailag felkészült, hiteles edző legyen körülöttetek, mint amennyi nálunk volt! 

♦ December 14. Adventi Jótékonyági est 
„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csodák nélkül élni.” (Márai Sándor) 
A zene szerelmeseinek Nagy Kira és Antóni Norbert, a Csokonai Színház művészei által okozott vizuális és akusztikus élménnyel kedveskedtünk. Az Ő tolmácsolásukban csendültek fel többek között Lehár Ferenc Víg Özvegyének és Kálmán Imre Csárdáskirálynőjének méltán híres operett slágerei.
Igazi kuriózum és külön öröm számunkra, hogy a nemes kezdeményezésre igent mondott Amerika legnépszerűbb gospel kórusa, a Dexter Walker & Zion Movement, akik épp ezen időszakban turnéznak Magyarországon. A valóban látványos felállásban turnézó kórus fellépésével biztosította az esemény megismételhetetlen hangulatát. 
A csodákkal teli, meghitt Karácsonyt megidéző estét értékes nyereményekkel kecsegtető tombolasorsolással zártuk. 
Köszönjük minden kedves jelenlévőnek, hogy részvételével biztosította az Alapítványt támogatásáról és ezen a csodákkal teli adventi hétfő estén 263.000 Ft összeggel tudtuk a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatni.

♦ December 18. Legyél Te is karácsonyi angyal!
Kevés felemelőbb pillanat van annál, amikor elismerik az ember mindazon erőfeszítéseit, amit egy szebb és jobb világért tesz. 
Péntek délután sor került a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány karácsonyi és egyben évzáró ünnepségére, amelyen civil szervezetek, cégek, társulatok és magán személyek jóvoltából beteg gyermekeket lephettünk meg általuk kiválasztott ajándékokkal. 
Szívet melengető érzés, hogy az IdealMed kiválasztottjának, Dominikának is mosolyt csalhattunk az arcára és jókívánságainkkal ösztönözhettük a gyógyuláshoz vezető hosszú, rögös útján.
Büszkeséggel töltött el bennünket, hogy centrumvezetőnk s egyben kiváló szakorvosunk, Dr. Békés Annamária sok éves, kitartó és energiával teli munkáját az Alapítvány az általuk adható legmagasabb kitüntetéssel honorálta, megkapta a “Gondolunk Rátok” díjat. Munkássága legyen hát példaértékű és ösztönző hatású minden embertársunk számára.



2015.


♦ Tavaszán bevezettük a Hűségprogramot, mely megannyi kedvezménnyel és akcióval vár azóta is mindenkit! Első alkalommal minden nálunk járt vendéget megajándékoztunk egy egyedi kártyával, melyet mi magunk napokon keresztül írtunk és postáztunk ki - igazi csapat összefogással.

♦ Májusában egy meghökkentő kampánnyal rukkolt elő a Leukémiás Gyermekért Alapítvány: "Hogy érzed magad, ha nincs hajad?”

"Ez a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány új kampányszlogenje. 12 méltán ismert és elismert személy vállalta be, hogy kopasz fotót készített magáról. Én ugyan nem tartozom közéjük, de nem volt kérdés számomra, hogy csatlakozzak ehhez a nemes kezdeményezéshez, és Centrumvezetőként bevállaljak egy ilyen jellegű fotót. Ez a megmozdulás méltó módon hívja fel a figyelmet erre a betegségre, arra, hogy ha megtehetjük, igenis SEGÍTENÜNK KELL!! Számtalanszor voltunk már a klinikán, hogy a magunk módján egy kis boldogságot csempésszünk a bent fekvő gyermekek életébe, igyekeztünk mindennapjaikat boldogabbá tenni, ennyivel is támogatni őket azokban a személyes csatákban, amit nap mint nap vívnak, miközben próbálnak gyerekek maradni egy olyan helyzetben, ami felnőtteket is összeroppant..... Sokszor ők tartják a szüleikben is a lelket, pedig gyengék, szédülnek és fáj nekik...... Kihullik a hajuk, ennek ellenére mégis reménykedve tudnak tükörbe nézni! Hogyan képesek erre? Nem tudom! Ezek a beteg gyermekek igazi szuperhősök, akik nagyon meg akarnak gyógyulni, rettentő mód erősek és küzdenek! Ha ők ebben az embert próbáló helyzetben is tudnak mosolyogni, akkor mi, egészséges emberek miért nem vagyunk erre képesek? Tanulnunk kell Tőlük - pozitív életszemléletet mindenképpen! - Dr. Békés Annamária centrumvezető”

♦ Május 22-én a vízilabda nagyjaival összefogva MOSOLYGÓ MÁJUS néven páratlan rendezvényt hoztunk össze a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára. Különleges és felejthetetlen jótékonysági estet szervezetünk a Debreceni Vízilabda Klubbal karöltve. Meghívásunkra a közéleti és vállalkozói szféra 150 elismert szereplője vett részt 2015. május 22-én azon a színpompás eseményen, melynek a Grand Casino adott otthont. A zártkörű állófogadással és divatshow-val egybekötött jótékonysági árverés egyetlen célt szolgált: megmutatni, Magyarország hírességei – a divat, a sport és a zenei élet kiválóságai képesek összefogni és önzetlenül egy nemes célt szolgálni, segítő kezet nyújtani a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak. Annak érdekében, hogy az Észak-Alföld Régió egyetlen Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéke továbbra is éppoly sikeresen gyógyíthassa és támogathassa, szeretettel vegye körül a hozzá forduló beteg gyermekeket és szüleiket, nem sajnálatra van szükségük, hanem segítő kézre! A leukémiás és daganatos gyermekek nagyon bátrak, hősiesen küzdenek a betegség ellen, de támogatásra van szükségük mind a gyermekeknek, mind pedig szüleiknek azokban a személyes csatákban, melyet nap mint nap vívnak, miközben a kicsik próbálnak gyerekek maradni egy olyan helyzetben, mely felnőtteket is összeroppant.

A divatbemutatót a spanyol mentalitást hűen tükröző világmárka, a Desigual nyitotta; majd a Debrecenből hódító útjára indult fürdőruha márkák, a FESS és a Pinkiss legszebb darabjait ismerhette meg a közönség, melyhez a kiegészítőket a Cango&Rinaldi biztosította. A programban a férfiakról sem feledkeztek meg, így a sportos eleganciát kedvelők számára Tóth Sebastian debreceni divattervező egyedi darabjaiból kaphattunk ízelítőt. A divat-show a Camicia by Korinna márka bemutatójával zárult. A 2013-ban indult márka Kocsis Korinna topmodell és Király Beáta divattervező közös elképzeléséből jött létre. 

A rendezvény fővédnökei Dr. Papp László, Debrecen polgármester és Varga Tamás kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó voltak. Hívó szavára egy emberként álltak a legendás olimpiai bajnokok a nemes ügy mellé! A hangulat kétségtelenül a tetőfokára hágott, amikor Harsányi Levente fenomenális vezényletével az olimpiai-, világ-, és Európa-bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott tagjainak élménybeszámolóival egybekötött, a játékosok által felajánlott ereklyék árverezésére került a sor. Az aukción olyan, a világban egyedülálló relikviák voltak megvásárolhatóak, mint például Benedek Tibor, Kásás Tamás, Szécsi Zoltán, Dr. Molnár Tamás, Biros Péter, Hosnyánszki Norbert, Varga Tamás többszörös olimpiai bajnok Olimpián és Szívós Márton világbajnokságon viselt személyes tárgyaik, amiket ők maguk hoztak el és adtak át új, büszke tulajdonosaiknak. Dr. Kemény Dénes, Gergely István, Vári Attila is eljuttatta sporttörténelmi emléktárgyát a szervezőkhöz, ezzel támogatva a rendezvényt és az Alapítványt. A legmagasabb kikiáltási ára egy különleges, több szempontból is páratlan labdának volt: a kivételes játékszert Sydney, Athén és Peking 21 olimpiai bajnoka mellett Dr. Kemény Dénes, valamint az 1976-os montreali ötkarikás játékok legendái: Dr. Csapó Gábor, Dr. Faragó Tamás, Dr. Horkai György, Gerendás György, Kenéz György és Molnár Endre láttak el kézjegyükkel.

Az estet olyan neves hazai sztárok tisztelték meg fellépésükkel, mint Caramel és Tóth Gabi. 

Köszönjük minden kedves jelenlévőnek, hogy részvételével biztosította az Alapítványt támogatásáról és ezen a csodás, mosollyal teli májusi napon 2.291.500 Ft összeggel tudtuk támogatni a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt és ezáltal a leukémiás és más, daganatos betegséggel küzdő gyermekek felépülését.

♦ Szeptember: 6. születésnapunkon igazi meglepetésben volt részünk, amikor Hetey Attiláné Rita, a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kuratóriumi tagja tolmácsolta nekünk Prof. Dr. Kiss Csongor elnök köszöntő szavait:

"Tisztelt Igazgató Asszony, Hölgyeim és Uraim! IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum és Fitnesz Klub fennállásának 6. évfordulóját ünnepelni gyűltünk össze. Csaknem hihetetlen a szám, az IdealMed vidám, virágmintás, lila-fehér autói már szinte a városkép részévé váltak. Mindez hat év alatt kiemelkedő teljesítmény! Egészen természetes, hogy az IdealMed-nek jó érzéke van a látványos elemek iránt, hiszen az esztétika kifejezést a nevében is hordozza. Valóban: a város egyik legszakavatottabb orvos- esztétikai centrumát és fitnesz klubját ünnepelhetjük. Sok barátom és jó ismerősöm veszi igénybe az IdealMed szolgáltatásait és nemcsak megelégedéssel, hanem egyenesen lelkesedéssel beszélnek az ott folyó munkáról. Aki az IdealMedhez tér be, lehetőséget kap arra, hogy a legjobb értelemben, testben- és lélekben megújulhasson, regenerálódjon. A munkatársak mindegyike, orvos, gyógytornász, edző szaktudása legjavát adja és mindezt kedvesen, figyelmesen. Személyesen is többször volt alkalmam megnézni és kipróbálni az IdealMed helyiségeit és mondhatom, hogy nemcsak az ott folyó munka szakavatottsága, de maga a környezet is hozzájárul ahhoz, hogy aki betér felfrissülten folytathassa napi teendőit.

Talán nem véletlen, hogy az egészség, a szépség a jó erőnlét és frissesség iránt olyannyira érzékeny és elkötelezett cég mint az IdealMed éppen a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt választotta kiemelt partneréül. A lila szín, amely az IdealMed-et és Leukémiás Gyermekekért Alapítványt is jellemzi talán véletlen egybeesés. Azonban a közös célkitűzések a véletlen egybeesésnél sokkal erősebben alapozzák meg együttműködésünket. A mi célunk – szükségképpen más eszközökkel – ugyanúgy az emberi élet teljességének helyreállítása, mint az IdealMed esetében annak megőrzése. A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány egy különösen sérülékeny, nagy beteg csoporttal foglalkozik. Megfelelő kezelés nélkül a leukémia és a gyermekkori rosszindulatú betegségek halálos kimenetelűek. Az intenzív kezelés testet, lelket igénybe vesz, mind kis betegeink, mind szüleik részéről. Nagyon fontosnak tartom, hogy mi egészségesek felnőttek, akik igényesek és érzékenyek vagyunk testünk és lelkünk fittségére, vállaljunk sorsközösséget a rászorulókkal. Ebben nyújt példaértékű és fel nem becsülhető segítséget számunkra az IdealMed minden munkatársa.

Hálásan köszönjük! Sok boldog születésnapot kívánunk!” 

Természetesen ez a nap sem múlhatott el jótékonykodás nélkül, az este folyamán befolyt összeget a leukémiás gyermekek gyógyulására fordítottuk. Ebben Kasza Tibi és Trabarna is segítségünkre volt.

♦ Decemberében újabb rendezvénnyel rukkoltunk elő a debreceni Grand Casinoval karöltve. A 7 éves Norbinál ez év májusában diagnosztizáltak leukémiát. Enikő, a gyermekeit egyedül nevelő Édesanya, minden idejét gyermeke mellett töltötte a Klinikán. Az idei évben egyébként sem könnyű anyagi helyzetüket tovább súlyosbította, hogy a házuk teteje tönkrement, folyamatosak a beázások, a hőt alig tartja. Ennek ellenére Enikő mindig szerény maradt, soha nem akart kérni – főleg nem a nagy nyilvánosság előtt! 

Az ő történetük elevenedett meg Végh Lajos (Digitalsand) varázslatos homokanimációja során. A drámai szavakat helyettesítő zenei aláfestéssel szemünk elé táruló képsor még hitelesebben közvetítette Norbika és Édesanyja életét, így érintetve meg minden jelenlévő szívét, ösztönözött összefogásra, hogy együtt teremtsük meg egy igazán rászoruló család számára az otthon melegét.

A kellemes beszélgetéseket a különleges ízeket felvonultató vacsora tette teljessé, melynek összeállításában Légrádi Árpád, a Konyhafőnök című műsor 3. helyezettje volt a segítségünkre. (Mivel az esten Norbi nem lehetett jelen, Árpi még a programok előtt meglátogatta a kis hőst a Klinikán. Még csepegett az infúzió, de Norbi jó kedélyűen fogadta a nagy kedvencét és boldogan húzta magára az Árpi által dedikált, a műsor alatt hordott Séfkabátot.)

A tánc szerelmeseinek Kardos József és Kardos Erika versenytáncosok által okozott vizuális és akusztikus élménnyel kedveskedtünk. Előadásukban két teljesen más hangulatú táncot láthattunk. A spanyol paso doble a bikaviadalok világába kalauzolt, míg a rumba egy lírai, lágy vonalvezetésű, szerelmes táncként jelent meg a színpadon a testvérpár előadásában. 

Igazi kuriózum és külön öröm számunkra, hogy a nemes kezdeményezésre igent mondott Amerika legnépszerűbb gospel kórusa, a Virginia State Gospel Chorale - Magyarországi Turné, akik épp ezen időszakban turnéznak Magyarországon. A 35 fős, valóban látványos felállásban turnézó kórus fellépésével biztosította az esemény megismételhetetlen hangulatát. 

Köszönjük minden kedves jelenlévőnek, hogy részvételével biztosította az Alapítványt támogatásáról és ezen a csodákkal teli adventi szombat este 723.450 Ft összeggel tudtuk a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány támogatni.

 est bevételét egy gyógyulás alatt álló gyermek családjának megsegítésére ajánlottuk fel. A nehéz sorban levő gyermeket és szüleit egy új tetővel tudtuk megajándékozni. 

Habár Norbi története rosszul kezdődött, mind a betegségét, mind a tetőfelújítási munkálatokat illetően, végül - akárcsak a tündérmesékben - minden jóra fordult. A virgonc kisfiú gyógyulása remekül halad és az otthon melegét biztosító új tetőszerkezet is elkészült 2017. novemberében. Ezen a délutánon tartott tetőátadó eseményen a sajtó jeles képviselői is szem- és fültanúi lehettek Norbi megindító történetének, a kitartó közös munka eredményének és a téglási család örömkönnyeinek.

Megtisztelő feladat volt számunkra egy újabb rászoruló gyermek támogatása, egy hálás gyermek szeretetteljes ölelése pedig többet ért minden szónál.

 

 


2014.


♦ Május-július: már 2. alkalommal szerveztük meg átalakító programunkat. Ebben az évben a véletlen úgy hozta, hogy mindhárom kiválasztott jelöltünk gyűrűs menyasszony volt, így egyértelműen adta magát a helyzet, hogy az elért eredményt menyasszonyi ruhában fotózzuk. Örök hála az Eleonor menyasszonyi ruhaszalonnak, hogy partnerünk volt ebben a kivételes lehetőségben és biztosította a csodaszép ruhákat.

♦ 2014. szeptemberében a Nanna Miss Hajdú-Bihar 2014. döntőjén az IdealMed Nagykövetének SZÁNTÓ GERDÁT választottuk. Gerda eredetileg 1 éven át képviselte volna az IdealMedet, de gyakorlatilag örökre ő maradt a Nagykövetünk. Megjelenésével, kisugárzásával, kimagasló kommunikációs készségével érdemelte ki bizalmunkat.

♦ Centrumunk kiemelt jelentőségűnek tartja a jótékonykodást is, minden évben más-más alapítvány fő támogatói vagyunk. Kollégáimmal együtt folyamatosan kutatjuk a segítségre szorulókat, igyekszünk minden kezdeményezést felkarolni, így jutottunk el 3 éves Szarvas Zsófikához is. Fitnesz termünkben rengeteg kupakkal rendelkező ásványvizet és egyéb italt fogyasztanak vendégeink, így az akciót több szempontokból is példaértékűnek tartottuk. 

Megszámlálhatatlan mennyiségben hozták a kupakokat pluszban is a vendégek - kicsik, nagyok egyaránt. Az országos méretűvé vált kezdeményezéshez még Zséda is csatlakozott egy jótékonysági koncert erejéig. Azonban ennek a kis ártatlannak a teste feladta a harcot e gyilkos kórral szemben és beteg teste 2015. februárjában örökre megpihent. Együtt búcsuztunk ettől a kis tüneménytől, aki rávilágított arra, hogy a szeretet és az összefogás az egész országot képes megmozgatni! A szertartás éppoly különleges volt, mint Zsófi maga. Helyszíne a miskolci Deszka templom volt, mely a világörökség része, Apa szerint illik Zsófihoz. A szokásoktól eltérően a szertartáson a középpontban a zene állt, hiszen a kis Tündér számára a vidámság, a zene és a tánc volt a legfontosabb! Rövid élete annyi szeretettel volt tele, hogy ez ránk, "kívülállókra" is átragadt, egy emberként fogunk össze a bajban és próbáltunk a magunk módján segíteni. Szívfacsaró volt még csak belegondolni is, mit élnek át a szülők egyetlen lányuk elvesztése kapcsán. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy szem nem maradt szárazon, mikor a lelkészúr elmondta, hogy egy hónapokkal korábbi találkozás során Zsófi megsúgta neki: egyetlen vágya, hogy szárnyai legyenek.... És megkapta.... Ennek jelképeként pedig a szülők hófehér léggömböket engedtek a magasba, mi pedig némán és meghatódva hallgattuk Presser Gábor: Nagy utazás című számát. Ugyanakkor az, ami Zsófi révén, Zsófi által létrejött, példaértékű: az összefogásra való képesség Zsófi öröksége, így a megkezdett munkát folytattuk, a kupakokat továbbra is gyűjtöttük!



2013.


♦ Csoportos óráink bevételeinek egy részét az Újszülöttjeinkért és koraszülöttjeink Alapítvány javára ajánlottuk fel. Ez volt az első jótékonysági rendezvényünk, melynek sikere rámutatott a társadalmi szerepvállalás fontosságára. Ettől kezdve folyamatosan kutattuk munkatársainkkal a segítségre szorulókat…

♦ Szeptember - megrendeztük az első, hagyományteremtő szülésnapi futóversenyünket, melynek méltán a legérdekesebb versenyszám a babakocsis futóverseny volt… Az esemény sikerén felbuzdulva minden évben ünnepi mozgásra buzdítottuk vendégeinket!

Természetesen a kicsikre is gondoltunk, nekik rajzversennyel kedveskedtük. Igazi meglepetés volt az első helyezett számára az IdealMed-es színekben pompázó elektromos játékautó :)



2012.


Augusztus - átköltöztünk a Simonyi útra, ahol már az előzőeken túl nőgyógyászat, allergológiai, urológia és fodrászat is várta a hozzánk betérőket.

És hogy milyen volt az első napunk? A fodrászat füstérzékelője túlságosan érzékenyre lett állítva, így a hajvasalótól beindult a tűzjelző, melynek következtében 10 percen belül megérkeztek tűzoltók -  természetesen a hölgy vendégek és munkatársak legnagyobb örömére :) Mindenki nekik akart segíteni :) :)

Október 1.- megnyílt az IdealMed Fitnesz is, ugyanazon épület hátsó részlegén. És ettől kezdve a két részleg folyamatosan “piszkálta" a másikat, élt bennük a versenyszellem…..Ezt példázza a Halloween töklámpás faragása is. Első évben vitathatatlanul az esztétikások vitték el a pálmát, de aztán jött a visszavágás a következő évben, melyet tátott szájjal szemlélt mindenki…

A hagyományos edzések mellett csoportos órák, szauna és a mindenkit magával ragadó szauna-szeánszok méltán népszerűek voltak. Titokban ez utóbbit csak “Juli-bilunak” nevezték…Volt itt minden: hangtálas szeánsz, hastáncosok, Márton-napi libalakoma, évzáró pezsgős felöntés….

Számos “Sztár edzővel” dolgoztunk együtt: Katus Attilával a koraszülöttekért mozogtunk, Varró Gyulával aerobic maratont szerveztünk, Czanik Balázzsal leráztuk a rabláncokat a kapóra segítségével, Tatarek Rezsővel a box erejét ismerhettük meg...




2010.


♦ Vendégeink visszajelzése alapján, azonban gazdaságilag biztosan a legalkalmatlanabb időben, bátor lépéssel hívtuk ki magunk ellen a sorsot. Megvásároltuk a DMJV Polgármester hivatalától a régóta az enyészet útján lévő, erősen leromlott állapotú Kodály Kollégiumot. Az épület átalakításának célja egy magas szintű magánklinika létrehozása volt.

♦ Megjelenik az első IdealMed magazin, melyet éveken keresztül nagy sikerrel szerkesztettünk és számos újdonsággal rukkoltunk elő. Hír adtunk kezelésinkről és életünk számos momentumát jelenítettük meg lapjain. Bár jelenleg nem adunk ki Magazint, de a jövő tevei között ennek feltámasztása is szerepel. 




2009.


♦ Szeptember 14. Amikor az Orvosi Egyetem után lelkes pályakezdőként bekerülünk abba a barátságtalan, rideg, elhanyagolt világba, amivel a magyar egészségügy vár bennünket, amit csak a szakmai elhivatottság, a tenni akarás, az itt kell élnem és megélnem felismerése tartalmazza össze - többnyire elfelejtjük álmainkat.

Többségünk beáll a sorba és vár… Bízik abban, hogy aktív életében bekövetkezik a változás. Mások repülőre ülnek….

Mi azonban nem adtuk fel álmainkat!

Létrehoztunk egy Esztétikai Centrumot Debrecenben, amely a gyógyítás mellé a legalább olyan fontos személyességet és családiasságot emelte. Egy helyet, ahol tudunk egymásról, ahol úgy gyógyítunk, ahogy mindig is szerettünk volna, ahol úgy gyógyulhatunk, hogy közben nem veszítjük el emberi méltóságunkat, ahol mi is szívesen gyógyulnánk. Mindezt olyan szolgáltatásokkal bővítettük ki, mely révén egészség és szépség, illetve esztétikum között nem kell választani. Célul tűztük ki a az egyénre szabott kezelésekkel az életminőség megóvását és javítását.

Logónk: Sokan sokszor teszik fel Nekünk a kérdést: miért lila a logónk? Az évek alatt sokat változott az emblémánk, de egyvalamihez hűek maradtunk: és az a LILA szín. Hogy miért?


Mert a lila a kreativitás és a luxus szimbóluma.


A lila két alapszín, a piros és a kék összekeverése által jön létre; a piros szenvedélyét a kék bizalma ellensúlyozza. Így jön létre a kifinomultság, a kreativitás és a képzelet harmóniája. Ezt igyekszünk megteremteni magunk körül és ezzel a szemlélettel gondolkodunk hozzánk forduló pacienseink esztétikai igényeiről is!