Menü

DERMASTIR PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KOZMETIKAI TERMÉKEK a bőröd tökéletes ápolásáért!

2020. március 30
0
4879
DERMASTIR PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KOZMETIKAI TERMÉKEK a bőröd tökéletes ápolásáért!

Kibővítettük a francia Dermastir Caviar luxuskozmetikumokkal palettánkat, hogy TI a maximumot kaphassátok!

 

A Dermastir márka a plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa-szerte jól ismert, és bevált luxuskozmetikai készítményeket készít és forgalmaz, amelyeket számos kezelésünk keretében mi is használunk:

  • a ránctalanító kezelések során,
  • a lézeres arcfiatalítás, mélyhámlasztás, szőrtelenítés során,
  • a Fracula vámpírterápiás, és
  • az ultrahangkezeléseket követően is tökéletes megoldást nyújtanak a Dermastir Luxury termékei a kezelések utáni bőrápoláshoz!

 

Dermastir termékek prémium minőséggel

Dermastir Luxury termékcsalád: teljes körű bőrápoló csomag prémium alapanyagokkal!

 

Mitől olyan különlegesek a Dermastir márka termékei?

A Dermastir luxuskozmetikai termékek arany-és kaviár hatóanyagokat tartalmaznak, emellett igen intenzív ránctalanító, és bőr-kisimító hatással rendelkeznek. Egy igazán különleges csomagolásban kerülnek a vásárlóik kezébe: „airless”, azaz légmentesen záró tégelyek hordozzák magukban a márka kozmetikai készítményeit, ezáltal garantálják a termékek érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét.
A légmentesen záró tégelyek így sem a levegővel, sem az esetlegesen környezetükben található baktériumokkal nem engedik érintkezni a tartalmukat!

 

Milyen termékcsaládokat foglal magába a Dermastir luxuskozmetikai márka?

  • Arctisztító, és bőrápoló termékeket,
  • Kaviáros, színezett nappali krémeket,
  • Szemkörnyék-ápoló géleket,
  • Záró maszkokat,
  • Helyreállító-és gazdagon tápláló szérumokat,
  • Színezett-és natúr kaviáros napvédő krémeket,
  • és a belső szépséget tápláló lágyzselatin kapszulákat Szem- és Szájkontúr ápoló hatóanyaggal!

 

Dermastir caviar termékek a tökéletes ápolásért

A Dermastir Luxury termékcsaláddal egy mini szépségszalont alakíthatsz ki – a saját lakásodban!

 

 

HELYESEN SZERETNÉD ÁPOLNI A BŐRÖD? ÍME, A MI AJÁNLATUNK A TÖKÉLETES BŐRÁPOLÁS ÉRDEKÉBEN A DERMASTIR LUXURY TERMÉKCSALÁD SEGÍTSÉGÉVEL:

 

Reggel:

1. Arctisztítás: Reggel, ébredést követően tisztogasd meg az arcodat arclemosóval!
2. Szérum: Folytasd a reggeli bőrápolást a Dermastir Auto Dropper – Helyreállító szérumával, amely újratöltő hatóanyagainak segítségével táplálttá és finom tapintásúvá varázsolja a bőrödet!
3. Hidratálás – és fényvédelem: 2 az 1-ben! Dermastir Caviar Day kaviáros nappali krémmel intenzíven táplálhatod a bőrödet, a benne található fényvédő faktorral (SPF 30+) pedig gondoskodhatsz a napfény, -és az idő előtti ráncok kialakulása elleni védelemről!

 

A Dermastir Luxury kozmetikai termékei az esti bőrápoláskor is nélkülözhetetlenek:

Este:

1.    Arctisztítás és hidratálás: Munka után fontos, hogy a sminked tökéletesen eltávolítsd a bőrödről, hiszen ezután jöhet a mélyreható bőrápolás! Az esti hidratáláshoz ajánljuk a Dermastir multienzimes arctisztítóját, amely még a tartós sminket, és a napozókészítményeket is eltávolítja!
2.    Bőrradírozás: Gyengéden eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, és a szennyeződéseket a bőrödről a Dermastir Crystal Gommage Scrub Peel – arctisztító bőrradír segítségével.
3.    Éjszakai maszk: A Dermastir Caviar Night Maszkban rejlő értékes hatóanyagok, éjjel hosszabb ideig a bőrben maradnak, ezáltal táplálva a bőrödet!

 

Dermastir termékek kozmetika otthonában

Próbáld ki a bőrápolás új dimenzióját, és rendeld meg webshopunkból a francia luxuskozmetikai termékek legápolóbb készítményeit!


Megnézem

címkék: