Menü

Nyári kupon akció! Ne hagyd ki!

2022. június 10
0
1777
Nyári kupon akció! Ne hagyd ki!

Aktívan készülsz a pihenésre, nyakadon a nyaralás és jól jönne egy kis szépítő löket? Úgy érzed késésben vagy a nyári alakoddal, vagy csak szeretnél kicsattanó formában fotózkodni a vízparton? Segítünk elérni a célodat kezeléseinkkel, amelyekhez jelentős kedvezményeket is kínálunk június 15. és július 31. között!

 

Aqualyx injekciós zsírbontás –32%


Szeretnél célzottan megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól, hogy tökéletesen passzoljon a bikini? Az Aqualyx injekciókat a megfelelő helyre juttatva pontosan erre találták ki, ami ampullánként 10 cm2-es területeket képes lefedni. Alkalmanként maximum négy ampullával történik a kezelés, azonban kúraszerűen használható fogyasztó módszer. Nincs olyan terület a testen, ahol ne lehetne alkalmazni, az áll vonalától egészen a lábakig igénybe vehető kezelés. A mikro-zselatinos oldat lidokainnal van kiegészítve a fájdalommentesség érdekében, a terápia időtartama viszonylag rövid, mégis szembeötlő alakformáló hatása. Miért választanád a zsírleszívást, ha egy sokkal kevésbé invazív módszerrel is megoldható a probléma, mindössze néhány tűszúrással? Az Aqualix injekciós zsírbontás ára most 66.000 Ft helyett kedvezményesen 45.000 Ft ampullánként!

 

Lézeres mélyhámlasztás –50%


Zavarnak az apró ráncok vagy éppen az akné által hátrahagyott hegek és pigmentációk múlnak el nehezen? Hatástalannak bizonyultak a drága krémek és kozmetikumok? A frakcionált lézerrel történő arcfeszesítés mindössze egyetlen kezeléssel láthatóan halványítja ezeket a bőrproblémákat, jótékony hatása pedig hosszú időn át látható marad. Mélyhámlasztás során a bőr olyan ingert kap az infravörös fénynek köszönhetően, amitől a sejtekben fokozott regenerációs folyamatok indulnak be, így egyre feszesebbé téve a kezelt részeket. A felső, elhalt hámréteg szó szerint elpárolog, így a friss, élő sejtek kerülhetnek felszínre, üde megjelenést kölcsönözve. A lézeres mélyhámlasztás eredeti árának felét elengedjük, így 160.000 Ft helyett 80.000 Ft, hogy féláron fiatalodhass!

 

Rendelői fogfehérítés –35%


Vakítóan fehér mosolyt szeretnél a tengerparti koktélozáshoz vagy csak régóta gondolkozol rajta, hogy néhány árnyalatot világosíts fogaidon? A ragyogó fehérség nem elérhetetlen álom, ha profi kezekre bízod magad, akár egyetlen rendelői fogfehérítéssel is tökéletesen fehér fogaid lehetnek. Emeld ki mosolyod, hogy a rúzsok egyik árnyalatára se mondhasd azt, hogy nem passzol a fogaidhoz. Válaszd a rendelői fogfehérítést most 125.000 Ft helyett 35%-os kedvezménnyel 81.250 Ft-ért!

 

 

 

nyári kupon akció
Rendelőnkben ragyogó mosolyt varázsolunk gyorsan és látványosan!


Bioszálas arcfelvarrás (Fine Thread Contour) –35%


Már 20 éve annak, hogy alkalmazásba kerültek a finomszálas kontúrozó technikák, amellyel a test számos területe kezelésbe vehető látványos végkimenetellel. Fő célja az érett, megereszkedett bőr megemelése az eredeti kontúrvonalak újra kialakítása mono- és screw szálakkal, legyen az a középarc, az orrszárnyi redő vagy az áll területe. A megfelelő bioszálak az érintett területbe helyezve nem csak feszesen tartják a bőrt, hanem jótékony kollagénindukciós hatásukat is kifejtik. Ez azért lényeges, mert a szálak mentén történő fokozatos kollagénképződés további feszesítő tulajdonsággal bír, valamint a bioszálak felszívódását követően is megtartják a bőrt akár két éven keresztül. Az akció időszaka alatt a bioszálas arcfelvarrást 35%-kal kevesebbért, 230.000 Ft helyett csupán 149.500 Ft-ért próbálhatod ki!

 

Szimpatikusnak találod akciós kezeléseinket? Ne hagyd ki ilyen áron! Kérj időpontot még ma!

 

Időpontfoglalás

 

 

címkék: