Menü

Otthoni ápolás kezelés után 11.

2017. április 21
0
3933
Otthoni ápolás kezelés után 11.

Lézeres arcfiatalítás:

A kezelést követően különböző tünetek jelentkezhetnek, amelyek a kezelés velejárói. Ilyenek a kezelt területen jelentkező enyhe hámlás, pörkösödés, duzzanat, esetleg viszketés vagy bőrpír. A tünetek csökkentése és a kezelés hatásának növelése érdekében az otthoni utóápolás elengedhetetlen. Az Image Skincare ezekre kínál professzionális készítményeket.

 

The Max Stem Cell Facial Cleanser: Nővényi őssejt technológiával készült sav-,szulfát és parabénmentes bőrtisztító, amely a tisztítás mellett különböző növényi kivonatokkal táplálja is a bőrt. Ajánlott idősödő és érzékeny bőrtípusokra.
110ml

 

 

 

 

I Rescue Post Treatment Recovery Balm: Olyan univerzális ápoló balzsam, amely valamennyi bőrtípus kezelések utáni gyulladását, kipirosodását magas koncentrációjú hatóanyagokkal csökkenti. Kifejezetten ajánlott a különféle esztétikai beavatkozások, különösképpen a lézeres kezelések és a kémiai peelingek után.  57g

 

 

 

 

Prevention+: A Prevention+ termékcsalád különböző faktorú hidratáló és egyben fényvédő készítményt kínál valamennyi bőrtípusra. Fényvédelmük a 30-as faktortól egészen az 50-ig terjed. A termékeik között található olajmentes a zsíros, matt és színezett pedig a különböző árnyalatú bőrtípusokra.
91g

 

 

 

 

Vital C Anti-aging Serum: Magas C-vitamin koncentrációjú hidratáló és bőrfiatalító szérum. Az Image termékcsaládok egyik legnépszerűbb terméke, amely a C-vitamon mellett A- és E-vitamint is bejuttat a bőrbe. Kiváló a különböző esztétikai kezeléseken átesett bőr utókezelésére, különösen az idősödő, száraz, akár gyulladásra hajlamos bőrre.
50ml

címkék: