Menü

Otthoni ápolás kezelés után 15.

2017. április 21
0
5478
Otthoni ápolás kezelés után 15.

Vákuumos alakformálás:

A kezelés során a vákuum szívóhatásának következtében a kezelt terület bekékülhet, bezöldülhet, illetve a bőr egyes területeken átmenetileg megereszkedhet. Ez természetes velejárója a kezelésnek. Az Image SKincare a nem kívánt kék/zöld foltok eltakarására, valamint a kissé megnyúlt bőr rugalmasságának visszanyerésére különböző színező bőrápoló és feszesítő készítményt fejlesztett ki.

 

 

Body Spa Cell.U.Lift Body Créme: Olyan testápoló, amely a bőr lazasága ellen sejtszinten küzd. Kifejezetten hatásos zsírbontó kezelések után, amelyek során a bőr feszessége is csökkenhet.
148ml

 

 

 

 

Body Spa Face and Body Bronzer: Arcra és testre is használható hidratáló krém, amely egységes barna színt biztosít. Bőrelszíneződést okozó test és arckezelések után javasolt a használata.
118ml

 

 

 

 

Iluma Intense Lightening Body Lotion: Bőrelszíneződésekre használható világosító testápoló. Csökkenti öregségi foltokat és hiperpigmentációt.
178ml

 

 

 

 

Yana: Glutén-, cukor-, tej- és szójamentes szépségital, melynek rendszeres fogyasztása kiváló kiegészítője a különböző bőrfiatalító kezeléseknek. Növeli a bőr hidratáltságát és segít a ráncok eltüntetésében.
474ml/1 havi adag

 

címkék: