Menü

Otthoni ápolás kezelés után 4.

2017. április 21
0
3549
Otthoni ápolás kezelés után 4.

Dermaroller:

A kezelést követően különböző tünetek jelentkezhetnek, amelyek a kezelés velejárói. Ilyenek a bőrpír, érzékenyebb bőr esetén véraláfutás. A tünetek csökkentése és a kezelés hatásának növelése érdekében az otthoni utóápolás elengedhetetlen. Az Image Skincare ezekre kínál professzionális készítményeket.

 

 

 

 

Ormedic Balancing Facial Cleanser: Bio összetevőket tartalmazó lemosó, amely a kamilla és a zöld tea jótékony hatásait segít visszaállítani a bőr frissességét. Minden bőrtípusra alkalmazható, de kezelésen átesett, irritált bőrre is kifejezetten hatékony.
178ml

 

 

 

 

Iluma Intense Lightening Cleanser: Minden olyan bőrtípusra alkalmazható világosító arctisztító, amelyeken sötétebb foltok, bőrelszíneződések találhatóak. Természetes növényi őssejt alapú.

118ml

 

 

 

 

I Rescue Post Treatment Recovery Balm: Olyan univerzális ápoló balzsam, amely valamennyi bőrtípus kezelések utáni gyulladását, kipirosodását magas koncentrációjú hatóanyagokkal csökkenti. Kifejezetten ajánlott a különféle esztétikai beavatkozások, különösképpen a lézeres kezelések és a kémiai peelingek után.
57g

 

 

 

 

 

 

 

Prevention+: A Prevention+ termékcsalád különböző faktorú hidratáló és egyben fényvédő készítményt kínál valamennyi bőrtípusra. Fényvédelmük a 30-as faktortól egészen az 50-ig terjed. A termékeik között található olajmentes a zsíros, matt és színezett pedig a különböző árnyalatú bőrtípusokra.
91g

 

 

 

 

 

Ormedic Balancing Gel Masque: Bio összetevőkből készített gél maszk, amely a legkíméletesebb módon igyekszik visszaállítani a bőr természetes egyensúlyát. Zöld tea és aloe vera kivonataival azonnal nedvességhez juttatja a dehidratált bőrt, ezáltal rövid idő alatt ki tudja fejteni nyugtató hatását.
57ml

 

 

 

 

Ormedic I Trial Kit: A bőr regenerálásához, megújításához és természetes egyensúlyának visszaállításához lemosóval, antioxidáns szérummal, hidratáló maszkkal és fényvédővel ellátott termékcsomag.
1 hetes

 

címkék: