Menü

Otthoni ápolás kezelés után 7.

2017. április 21
0
3397
Otthoni ápolás kezelés után 7.

 

Aqualyx:

A kezelést követően különböző tünetek jelentkezhetnek, amelyek a kezelés velejárói. Ilyenek a kezelt területen jelentkező égő fájdalom, annak dehidratáltsága, finom hámlása vagy a bőrpír. A tünetek csökkentése és a kezelés hatásának növelése érdekében az otthoni utóápolás elengedhetetlen. Az Image Skincare ezekre kínál professzionális készítményeket.

 

 

 

Vital C Hydrating Facial Cleanser: C-vitamin és antioxidáns tartalmú lemosó száraz, hidratált, pirosodásra hajlamos bőrre. Különösen ajánlott peelingen vagy egyéb beavatkozáson átesett bőrre, ugyanis azonnal feltölti azt esszenciális vitaminokkal.
178ml

 

 

 

 

Iluma Intense Brightening Créme & Intense Brightening Eye Créme: Olyan intenzív hidratáló bőrápoló, amely kiválóan elfedi a különböző elszíneződéseket, öregségi foltokat.
Bőrfrissítő hatása mellett világosítja és fiatalítja az idősödő bőrt, egységes ragyogást biztosít.
50ml

 

 

 

 

Iluma Intense Brightening Eye Créme: Olyan intenzív hidratáló szemkörnyékápoló, amely kiválóan elfedi a különböző elszíneződéseket, öregségi foltokat.
Bőrfrissítő hatása mellett világosítja és fiatalítja az idősödő bőrt, egységes ragyogást biztosít.
15ml

 

 

 

Vital C Hydrating Enzyme Masque: Akárcsak a szérum, az A-, E- és C vitaminok együttes erejét felhasználva táplálja a fáradt, száraz bőrt, ugyanakkor gyengéden hámlasztja annak felső, elhalt rétegét. Szintén használható kezelésen átesett bőr nyugtatására, regenerálására.
57ml

 

 

 

 

Iluma I Trial Kit: Az egyenletlen, barna, sötét foltos idősödő bőrre használható világosító és ápoló készítmény, amely tartalmaz külön test és arcápoló terméket is.
1 hetes

 

 

 

 

I Rescue Post Treatment Recovery Balm: Olyan univerzális ápoló balzsam, amely valamennyi bőrtípus kezelések utáni gyulladását, kipirosodását magas koncentrációjú hatóanyagokkal csökkenti. Kifejezetten ajánlott a különféle esztétikai beavatkozások, különösképpen a lézeres kezelések és a kémiai peelingek után.  57g

 

 

 

 

Prevention+: A Prevention+ termékcsalád különböző faktorú hidratáló és egyben fényvédő készítményt kínál valamennyi bőrtípusra. Fényvédelmük a 30-as faktortól egészen az 50-ig terjed. A termékeik között található olajmentes a zsíros, matt és színezett pedig a különböző árnyalatú bőrtípusokra.
91g

 

címkék: