Menü

Valentin napi meglepetés, ha kifogytál az ötletekből

2022. január 04
0
1893
Valentin napi meglepetés, ha kifogytál az ötletekből


Lepd meg szerelmedet!


Párod régóta panaszkodik vékony ajkaira vagy sokszor megjegyzi, hogy a modelleké mennyivel dúsabb? Szívesen hordana rúzst, de kevés az önbizalma hozzá? Alapvetően is szereti az esztétikai kezeléseket és örülne egy ajakfeltöltésnek? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, a hyaluronsavas ajakfeltöltés tökéletes ajándék számára Valentin nap alkalmából! 

A hyaluronsav egy teljesen természetes anyag, amely az emberi szervezetben is termelődik, így nem okoz allergiás reakciót. Kifejezetten közkedvelt töltőanyaggá az tette, hogy a sejtekbe könnyedén bejutva nagy mennyiségű nedvességet képes megkötni, ezzel pedig sokszorosára növekszik a mérete. A szükséges területeken az irharétegbe fecskendezve fokozatosan tölti ki a rendelkezésre álló helyet, így nem csak az ajkak válnak dúsabbá, de a szájkörnyéki ráncok is látványosan kisimulnak.

 

 

Fél óra alatt a látványos változásért


A hyaluronsavas ajakfeltöltés körülbelül 20-30 percet vesz igénybe, a végeredmény azonban 8-12 hónapig is látható marad. Van, akinek elegendő csak az alsó- vagy a felső ajkakat kezeltetni, mert a másik oldal teltebb, csupán aszimmetrikus a kettő egymáshoz képest. Az ajakfeltöltés kellemetlensége megelőzhető, mégpedig helyi érzéstelenítő krém alkalmazásával. A kezelés maga ezt követően minimális tűszúrásokkal jár, 4-6 előre jól meghatározott ponton kerül beinjektálásra a természetazonos töltőanyag. A fokozatosan beadott hyaluronsavat finoman szétmasszírozzuk a szájban, így az anyag ezt követően egyenlően eloszlatva tudja kifejteni térfogatnövelő hatását. Közvetlenül a feltöltés után az ajkak duzzadtabbnak tűnhetnek, ami a tűszúrásoknak és a még szét nem oszlott töltőanyagnak köszönhető, ez az állapot azonban napokon belül normalizálódik. Fontos tisztában lenni az ajakfeltöltő kezelés menetével, hisz a kezeléshez hozzá kell számítani   néhány napnyi regenerációs időt is. 

telt ajkakhoz kezelés valentin napra

 

Hozd el barátnődet is!


Természetesen az ajakfeltöltés hyaluronsavval nem csak a szerelmes hölgyek kiváltsága.Valentin napon az egymás iránt érzett szeretetet is ünnepeljük. Így ha barátnőddel megajándékozzátok egymást és egy csajos program keretében jönnétek kezelésre, vagy ha Te magad vágysz csábos ajkakra, a szájfeltöltés mindenképp kiváló meglepetés lehet!

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltés