Menü

Velünk könnyebb megtartanod az újévi fogadalmat

2021. december 27
0
1899
Velünk könnyebb megtartanod az újévi fogadalmat

Minden évben újra és újra megfogadunk olyan életmódváltoztató dolgokat, amely egy-két hónapot követően valahogy elfelejtődik, vagy csak egyszerűen elfogy a motiváció. Ilyen például a fogyási vágy, amely ha eleinte jól is indul és látványosan olvadnak le a kilók, az utolsó néhánytól megszabadulni gyötrelem. Azonban erre is van egy megoldásunk!

 

Zsírégetés egy kis segítséggel


Megfelelő táplálkozással és testmozgással kellőképpen karban tudjuk tartani testünket, azonban erre nem mindig van lehetőség. Az ülőmunka és a mozgásszegény életmód hozzájárul a testsúlygyarapodáshoz és amilyen könnyű felszedni, olyan nehéz leadni a felesleges kilókat. Edzőterembe járni idő- és energiaigényes, nagy kitartást kíván, illetve megfelelő diéta is szükséges ahhoz, hogy tényleg hatásos legyen.

A rádiófrekvenciás kezelés ezzel szemben egy kényelmes és teljes mértékben fájdalommentes megoldást jelent, ha meg szeretnénk szabadulni a zsírpárnáktól. Míg a zsírleszívás és más műtéti beavatkozások meglehetősen invazív módszerek, addig a rádiófrekvenciás zsírbontás esetében még gyógyulási idővel sem kell számolni. A rádióhullámok célzottan jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe, ahol hő hatására felbomlik a kollagénrostok szerkezete, ami fokozott újratermelődést idéz elő. Felgyorsul a vér- és nyirokkeringés is, ezáltal a bőr élettel telibb és fiatalosabb megjelenésű lesz. Éppen ezért nem csak zsírégetésre alkalmazható ez a kezelés, hanem az anyagcsere és a keringés fokozására, helyreállítására is. A felesleges és káros anyagok ezt követően kiválasztódnak és egyszerűen távoznak a szervezetből. Érzésre kellemes, meleg hatású a terápia, mintha csak egy géppel masszíroznának.

 

te is megtarthatod az újévi fogadalmad
Frissítsd fel ruhatárad néhány hónapon belül - Te sem fogod bánni!

 

A rádiófrekvenciás zsírbontás során a rádióhullámot célzottan a zsírpárnák felé irányítjuk, ahol a kontrollált hőbevitel által távoznak a szabad zsírsavak a sejtekből. Az intenzív hőenergia emellett képes tartósan megszüntetni egyes zsírsejteket, amelyek felbomlanak, ezért a későbbiekben ennyivel kevesebb zsírraktározó sejt marad. Ezek az elbomlott sejtek és sejtalkotók pedig természetes úton kiválasztódnak a szervezetből, a folyamatot ráadásul elő lehet segíteni fokozottabb folyadékbevitellel. A fogyás hatására megereszkedő bőrt a rádiófrekvenciás kezelés segítségével még feszesíthetjük is, hiszen a terápiát követően tónusosabbá válik a bőr. Már az első kezelést követően megfigyelhető a változás, azonban a hosszútávú és látványos eredmény elérése érdekében több alkalmas kúra javasolt.

 

A test mely területein alkalmazható a rádióhullám?


Zavaró zsírpárnák leggyakrabban a has, csípő, combok és a fenék tájékán jelennek meg a hölgyek esetében, ezért ezeket a területeket kezeljük a leggyakrabban. Azonban ez nem zárja ki, hogy más testfelületen is bevessük a rádiófrekvenciás alakformálást, mint például a háton, a felkarokon vagy a tokán.

A zsírszövet felszaporodása mellett a hízás gyakori velejáró tünete a narancsbőr megjelenése, ami akár feszes ruhán keresztül is láthatóvá válhat. Újgenerációs rádióhullámos gépeink azonban mindkét problémát együttesen kezelik, így fokozatosan csökkenhet a cellulitisz és a zsírpárnák is. 

A felesleg kiterjedésétől függően és a bőr állapotához mérten határozzuk meg a szükséges kezelések számát és gyakoriságát, hogy a lehető legszebb és legtartósabb végeredményt érjük el. A terápia befejeztével javasoljuk az egy-két hónapos eltéréssel végzett utókezeléseket, hogy fennmaradjon az elért állapot. A hatás fokozása érdekében két dolog javasolt még: nyirokmasszázs a nyirokkeringés fokozása érdekében több bevitt folyadék, hogy a sejtekből kikerülő méreganyagok gyorsabban távozhassanak a szervezetből.

Teljes mértékben fájdalommentes, sőt kellemes alakformáló eljárás, amelyet azoknak kínálunk, akik szeretnének javítani az életminőségükön és ebben nem félnek segítséget kérni.

 

Segítünk, hogy az újévi fogadalom ne csak egy kívánság maradjon!

címkék: