Menü

Éld meg a szépségedet karácsonyi kuponakciónkkal!

2021. december 06
0
1915
Éld meg a szépségedet karácsonyi kuponakciónkkal!

Régóta nézegeted az esztétikai kezeléseket, amelyeket szívesen kipróbálnál, de mindannyiszor le is beszélted magad róla? Idén karácsonykor nincs több kifogás, hiszen számos fiatalító és ránctalanító kúránk árát karácsonyi meglepetésként csökkentettük!

 

Mit próbálnál ki szívesen?


Kapcsolj ki pár percre és egy bögre teával a kezedben gondold át, milyen kozmetikai kezelésre vágysz régóta vagy mi az az újdonság, amit szívesen kipróbálnál. Az egész éves stressz és rohanás meglátszik a bőrödön, és a ránctalanító krémek is hatástalanok? Feszesítsd a bőröd és fiatalodj éveket műtét nélkül lézeres mélyhámlasztással féláron, vagy kezeltesd célzottan ráncaidat teljes arcos mezobotox kúrával 25% kedvezménnyel! Emellett jelentős kedvezményeket biztosítunk hyaluronsavas ajak- és ráncfeltöltésekre, ha kontúroznád és kiemelnéd nőies vonásaid. Nem tudod melyiket válaszd, mert túl nagy a kínálat? Erre is van megoldásunk, mégpedig Idealmed ajándékutalvány formájában, amelyhez most 30% kedvezménnyel juthatsz hozzá, és amelyet Te magad is felhasználhatsz vagy oda ajándékozhatod szeretteidnek a szeretet ünnepén!

 

Válassz népszerű esztétikai kezeléseink közül vagy ajándékozz szépséget szeretteidnek!

Tovább a kuponokhoz



Milyen karácsonyi kedvezményes kezeléseket nyújt az Idealmed esztétikai bőrgyógyászat magánrendelés Budapest szívében?


A feszesítő arckezelés lézeres mélyhámlasztással számos bőrproblémára kínál megoldást, ami nem csak a ráncos bőr, hanem például a pigmentfoltok és a striák kezelését is. Mindössze egy kezelés elegendő, amely során a bőr mélyebb rétegeit stimuláljuk, és a felszínen látható egyenetlenségeket és elszíneződéseket is kezeljük. A frakcionált lézerfény a páciens bőrtípusától függően egyénre szabottan állítható a legjobb végeredmény elérése érdekében és a kezelés időtartama maximum csupán egy órát vesz igénybe. A lézerterápiát követően a bőr felső rétege lehámlik, hiszen az alsóbb rétegekben intenzíven megindul a sejttermelődés, így az elhalt hámsejtek friss és életteli bőrsejtekre cserélődnek. A ráncok kisimulnak, a bőr szerkezete tónusosabbá válik, a bőrhibák (pigmentációk, striák) pedig elhalványulnak, esetenként el is tűnhetnek.

tökéletes választás, ha még sosem volt ráncfeltöltésed, de szeretnéd kipróbálni, és persze azok számára is kiváló döntés, akik már átestek hasonló kezelésen. Hyaluronsavat a szervezetünk is termel, azonban az idő előrehaladtával csökken a mennyisége, amelyet külsőleg is vissza lehet juttatni a bőrbe. Szervezetazonos anyag révén allergiás tünetek nélkül és gyulladásmentesen fejti ki jótékony hatását hosszú hónapokon keresztül úgy, hogy belülről hidratálja a bőrt. Ugyanezen az elven működik a hyaluronsavas ajakfeltöltés is, hiszen az anyag előre meghatározott pontokba történő befecskendezését követően a töltőanyag nedvességet vesz fel és kitölti a rendelkezésre álló helyet. Így az ajkak hangsúlyosabbakká és íveltebbekké válnak, de a környező ráncok is feltöltődnek, ezért elhalványulnak és eltűnnek.

 

válogass kedvezményes áron kezeléseink közülKezdd az új évet akár 5-10 évvel fiatalosabb megjelenéssel, ránctalanító terápiáinkkal

A botoxot már mindenki jól ismeri, ez az anyag befecskendezés után akadályozza a mimikai izmok működését, így a mérges ráncok is jelentősen csökkenhetnek. A mezobotox kezelés során egy higítottabb formáját használjuk és az izmok helyett ezt is a bőr felső rétegébe juttatjuk, amitől az arcbőr megemelkedik és feszesebb lesz. Ezen felül a bőr tónusosabbá válik, ami a tág pórusok méretcsökkenésének köszönhető, megszűnik továbbá a fénylő, zsíros hatás is. Kiválóan alkalmas kombinációs kezelésként hagyományos botox- vagy hyaluronsavas feltöltések mellé, de önmagában is teljes értékű kúrának számít.

Ha régóta szerettél volna kipróbálni egy fiatalító kezelést, itt a kedvező alkalom: karácsonyi kuponakciónk keretében. Az Idealmed esztétikai bőrgyógyászat magánrendelés Budapest városában is otthonos környezetben vár, ha szépülni vágysz!


Tovább a kuponokhoz




címkék: