Menü

Szépségklinika Budapest

2022. június 14
0
1974
Szépségklinika Budapest

Az Idealmed szépségklinika Budapest városában hosszú évek óta várja szépülni és gyógyulni vágyó vendégeit, ahol az orvoslás esztétikával párosul. Úgy tartjuk, hogy az egészséghez nem csak a testi épség szükséges, hanem a lelki jólét is elengedhetetlen, ehhez pedig olyan kezelések kialakítására volt igény, amelyek segítenek a pácienst újra jól érezni magát a bőrében.

Lézerspecialista magán bőrgyógyász Budapest szívében


A lézeres kezelések az orvosesztétika számos területén igen hasznosnak bizonyulnak, szinte szárnyalnak a folyamatos technológiai fejlesztések és az egyes beavatkozásokra korlátozódó lézerterápiák a szépségklinika berkein belül. A rohamosan bővülő gyógykezelések tára alátámasztja, hogy mennyire hatékonyan és látványosan képes kezelni a lézersugár a test legkülönbözőbb pontjainak problémáit. Sok esetben a lézeres kezelések által kiváltott szervezeti reakciókat alkotják a terápia alapját, ugyanis fokozódik a sejttermelődés és a regenerációs folyamatok, illetve a kollagéntermelődés, ezért kollagénindukciós terápiának is kiválóak. A lézerfény beállítása minden esetben személyre és a tünetekre szabottan kerül beállításra, így az érzékeny bőrűek is nyugodtan vehetik igénybe ezeket a szolgáltatásokat. Lássuk is hányféle lézeres szolgáltatás vehető igénybe a szépségklinika kínálatából!

  • Lézeres mélyhámlasztás: Kifejezetten széleskörű terápia a bőrproblémákra, legyen szó ráncokról, pigmentálódásokról, striákról vagy éppen az akné okozta foltokról. A bőr tónusa feszesebb, színe pedig egyenletesebb lesz, valamint a regenerációs hatásnak köszönhetően feszesebbé válik a kezelt terület.
  • Lézeres arcfiatalítás: Szándékosan a ráncok és petyhüdt bőr megcélzásával jelentősen észlelhető javulás következik be, érezhető a bőr turgorának megnövekedése. Az arc színe is megváltozik, a korábbi szürkés ábrázathoz képest sokkal jobban élettel telivé és ragyogóvá válik majd.
  • Lézeres pigmentfolt eltávolítás: Hiperpigmentációk számos okból kialakulhatnak és a test legkülönbözőbb pontjain jelentkezhetnek, ami felettébb zavaró válik a mindennapokban. A pattanások által hátrahagyott sötét foltok, az erős UV sugárzás okozta napfoltok, a terhesség ideje alatt kialakuló terhességi foltok és az időskori pigmentfoltok kivétel nélkül ide tartoznak. Szerencsére lézerfénnyel szépen elhalványíthatók és eltávolíthatók.
  • Lézeres szőrtelenítés: Nincs szépségklinika az egyik legnépszerűbb szolgáltatás nélkül, ez pedig a tartós szőrtelenítés. A test bármely pontjáról eltávolíthatók a kellemetlen szőrszálak, akár az arcon lévő néhány szálról van szó, akár a lábakról, valamint férfiak körében is egyre népszerűbbé válik ez a kezelés.

szépségklinika Budapest belvárosában
Az Idealmed szépségklinika rendelőjében segítünk megszabadulni a szőrtelenítés fáradalmaitól, hogy bársonyos simaságú legyen a bőröd


  • Lézeres tetoválás eltávolítás: A megbánásból vagy rosszul kivitelezett tetoválásokból fakadó eltávolítási igény sem újkeletű dolog, nincs benne semmi kivetnivaló. Ha megszületik az elhatározás, az Idealmed szépségklinika Budapest városában szívesen segít megszabadulni a tetoválástól.
  • Lézeres körömgomba eltávolítás: Legújabb kezelésünk, amely hatékonyan segít megszabadulni a makacs körömgomba legtöbb fajtájától. Ilyen probléma esetén minél hamarabb érdemes bejelentkezni, mielőtt tovább terjedne a fertőzés.
  • Lézeres anyajegy és szemölcs eltávolítás: Zavaró, rossz helyre nőtt anyajegytől szabadulnál meg, vagy vírusos szemölcs kezdett el terjedni bőrödön? Nem érdemes sokáig halogatni a levételüket, hiszen a beavatkozás rövid idő alatt megvan, a bőrkinövés helye pedig szépen begyógyul, ebben pedig hozzáértő magán bőrgyógyász Budapest szívében fog tudni segíteni.
  • Értágulatok kezelése lézerrel: Az idő múlásával leginkább a lábszárakon jelentkező problémáról van szó, ami látványosan tűnik elő a bőr alatt. Különböző életmódok jobban befolyásolják a megjelenését, ezért érdemes nem csak a tüneti kezelés felől megközelíteni a dolgot.

Esztétikai bőrgyógyászat és fogászat egy helyen


Az Idealmed szépségklinika Budapest városában két olyan orvosesztétikai területet is magában foglal, amely szokatlan párosításnak tűnhet, azonban kifejezetten kényelmes a páciensek számára, ez pedig a fogászat és a bőrgyógyászat. Ilyen széleskörű szolgáltatáspalettával nem sok szépségklinika büszkélkedhet, vendégeink egyre sűrűbb bejelentkezései is erről tesznek tanúbizonyságot. A lézeres kezelések mellett számos más egészségügyi és esztétikai terápiát kínál az Idealmed szépségklinika Budapest városában található rendelőjében. Ha még nincs konkrét elképzelésed, vagy csak egy jó ajánlatra vársz, iratkozz fel a szépségklinika hírlevelére, hogy mindig értesíthessünk a legújabb kedvezményekről, de ha már tudod, mire van szükséged, jelentkezz be hozzánk!

Kezeléseink