Menü

Alakformálás személyre szabva

2018. január 13
0
7919
Alakformálás személyre szabva

Alakformálás személyre szabva

Alapvetően rengeteg alakformáló, zsírbontó, testformázó beavatkozás és kezelési mód létezik annak érdekében, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Elsőként szinte kivétel nélkül a zsírleszívásra asszociálunk, azonban léteznek ennél kíméletesebb módszerek is. Mindegyiknek megvan a maga előnye, illetve problémától függően választhatjuk meg a számunkra legmegfelelőbbet úgy, hogy tökéletesen elégedettek legyünk az eredménnyel. Lássuk is melyik az a négy legkedveltebb alakformálási lehetőség, amely nagy népszerűségnek örvend manapság!

 

Zsírbontás beinjektált hatóanyaggal

Első kezelés, amelyről szót ejtünk az injekciós zsírbontás, amely segítségével pici kellemetlenség árán érhetünk el jelentős javulást a zsírpárnák terén. A makacsul ragaszkodó zsírlerakódásoktól szinte lehetetlennek tűnik megszabadulni, ezért sokan fordulnak ehhez a beavatkozáshoz. Injekciós zsírbontás során Aqualyx injekciókat használunk, melynek hatóanyaga egy mikrozselatinos oldat, amely hatóanyaga a zsírbontó dezoxiklórsav. Az Aqualyx az egyetlen olyan zsírbontó anyag, amely egyenesen a zsírpárnába juttatható, hiszen számos vizsgálaton és teszten ment át, így biztonsággal alkalmazható. Az anyag közvetlenül a kezelni kívánt zsírszövetbe kerül befecskendezésre, ahol helyileg fejti ki hatását. Működése során lebontja a zsírsejtek membránját, ezáltal szétesik a sejt és kiszabadulnak belőle a zsírsavak. Testünk nyirokkeringése felveszi ezeket a zsírsavakat és a keringési rendszeren keresztül a májba szállítva kiválasztja szervezetünk a fölös anyagot. Annak érdekében, hogy segítsük a kezelt terület regenerálódását és a káros anyagok kiürülését, érdemes figyelni a fokozott folyadék bevitelre.

 

Tovább az injekciós zsírbontásra

 

A befecskendezések helyén érzéstelenítővel enyhítjük a kellemetlen szúrásokat, hogy ne legyen eltántorító ok az apró fájdalom sem. Jól kezelhetők vele a testszerte megjelenő zsírpárnák, úgy mint a toka, a felkar, hát, csípőn megjelenő felesleg, derék, fenék vagy a combok. Fontos megjegyezni, hogy az injekciós zsírbontás a helyi zsírfeleslegek eltüntetésére alkalmas módszer, nem pedig általános testsúlycsökkentő eljárás. Férfiak esetében is közkedvelt beavatkozás, hiszen az idővel kialakuló pseudo-gynecomastia (mellszövet elzsírosodása) hatékonyan és látványosan kezelhető. Az injekciós zsírbontás rövid idő alatt elvégeztethető, mindössze 20-30 percet vesz igénybe. Csak ritka esetben jelentkezhet enyhe mellékhatás, úgy mint duzzanat és kipirosodás, ami magától is elmúlik. A látható javulás elérése érdekében több alkalmas kúra javasolt, ami testtájanként eltérő lehet a probléma jellegét és kiterjedését tekintve. Két kezelés között azonban legalább három hét szünetnek el kell telnie, hiszen a befecskendezett hatóanyagnak idő kell, hogy kifejtse hatását. Nem mellesleg szervezetünknek is el kell távolítania a felszabadult zsírsavakat. A beavatkozást követően kerüljük a megerőltető fizikai aktivitást és az érintett bőrfelületet is kíméljük a megfelelő regenerálódás érdekében.

 

zsírbontás hatékonyan

Szabaduljon meg a zavaró zsírpárnáktól és érjen el látványos javulást a teste minden területén


Cellulitisz kezelése könnyedén

Másik igen hasonló, de kissé eltérő célból alkalmazott testformáló módszer a mezoterápiás kezelés, amelyet elsősorban cellulitisz – azaz narancsbőr – kezelésére fejlesztett ki. Sajnos a narancsbőr kialakulása és elmúlása nem feltétlenül van kapcsolatban a hízással és fogyással. Sokan tapasztalhatják, hogy hiába a kitartó sportolás és diéta, ha a narancsbőr kitartóan ragaszkodik hozzánk. Ahhoz, hogy megoldást találjunk errea gyakori problémára ismerjük meg először a kiváltó okát. Cellulitisz nem csak az egészségtelen életmód hatására jelenhet meg és keserítheti meg mindennapjainkat, hanem akár a hormonháztartás megváltozásával-felborulásával is. Ez leggyakrabban serdülőkorban történik meg a hölgyek esetében, hiszen a szervezet felkészül az esetleges terhességre és ez alapján változik meg a test alakja is. A lerakódott méreganyagok, felszaporodott zsírgöbök elnyomják a mikrokeringést, amely további egyenetlenségeket generál a bőrfelszín alatt. Szervezetünk tehát segítségért kiált, hiszen nem csak esztétikai probléma, hanem egészségügyi vonatkozása is lehet. Szerencsére a cellulitisz megjelenése nem egységes, ugyanis az apró gödröcskéktől kezdődően egészen a nagy mértékű egyenetlenségekig tapasztalhatjuk. Éppen ezért a kezelések hossza is eltérő, hiszen mindenkinek egyéni mértékben van rá szüksége.

 

Tovább a mezoterápiás kezelésre

 

Rengetegen próbálkoznak otthoni módszerekkel a narancsbőrtől való megszabadulás érdekében, azonban láthatóan hatásos kezelést csak egy professzionális kezelés nyújthat. A napjainkban kapható leghatásosabb cellulitbontó injekció – az Alydia -, amelyet egy olasz plasztikai sebész fejlesztett ki. Mezoterápiás zsírbontás során ezt injektáljuk be mezoterápiás pisztoly segítségével a megcélzott területekre, néhány milliméter mélyre. Hatóanyaga rendkívül sokrétű „koktél”, amely hatékonyan kezeli a cellulitisz kiváltó okait, hiszen serkenti az elnyomott mikrokeringést. Segít eltávolítani a lerakódott toxinokat, megköti a méreganyagokat és helyreállítja a szöveti károsodást. Lúgosító hatása mellett fokozza nyirokkeringést az érintett szövetekben, valamint javítja azok szerkezetét. A narancsbőr mértékétől és kiterjedésétől függően állapítható meg a szükséges kezelések száma, viszont minden esetben látványos javulás várható.

 

hogyan szabadulhat meg a nyarancsbőrtől

Miért ne szabadulhatna meg a makacs narancsbőrtől könnyedén?


Alakformálás vákum segítségével

Következő pont a listánkon a vákumos alakformálás, amely tűszúrás nélkül fejti ki jótékony hatását. Orvosesztétikai centrumunkban STARVAC masszázskezelést alkalmazunk, melynek elsődleges célja a testméret csökkentése és egyúttal a kötőszövet nyirok- és vérkeringésének helyreállítása. Fontos, hogy a testméret csökkentés nem egyenlő a testtömeg csökkentéssel. Egyaránt használható cellulitisz kezelésére, striák és növekedési csíkok halványítására, méregtelenítésre és zsírleépítésre ez az alakformáló kezelés.

Vákumos alakformálás egyaránt népszerű nők és férfiak esetében is, hiszen látványosan csökkenthető vele a has mérete már egyetlen kezelést követően is. Az alakformáló módszert a kívánt végeredmény eléréséig lehet ismételni néhány napos szünetekkel. A változás egészen addig maradandó, míg a páciens nem szed fel újra súlyt. Alapvetően a masszázson alapul a funkcionalitása, amely működésére a vákum segít rá. Ez ugyanis segít összetörni a zsírsejteket, nagyobb zsírgöböket, amelyet aztán szervezetünk automatikusan lebont és eltávolít. Az intenzív masszázsnak köszönhetően a méreganyagok hamar eltávoznak szervezetünkből a bőrön keresztül, valamint fokozódik a nyirokkeringés. A folyamat egyáltalán nem fájdalmas, nem hagy bevérzéseket, nyomokat a bőrön, sőt, kifejezetten puha és feszes tapintású lesz a kezelést követően.

 

Miért fontos a méreganyagok eltávolítása?

Sajnos rengeteg környezeti tényező és az egészségtelen életmód hatására különböző méreganyagok halmozódnak fel szervezetünk különböző pontjain. Lehet ez egészségtelen étkezés, dohányzás, de akár a szimpla stressz és rossz levegő is negatív befolyással lehet testünkre. Idővel látható jeleit is tapasztalhatjuk cellulitisz formájában, ahol is zsírgöbök formájában egyenetlen bőrfelszínt idéznek elő. A STARVAC masszázskezelés segítségével azonban könnyen és kényelmesen szabadulhatunk meg ezektől a káros anyagoktól. A vákum nem csak segít a bőrön keresztüli eltávolításukban, de megemelve a kötőszöveteket a keringés fokozódik és újra életteltelivé válik az érintett terület. Serkentőleg hat az elasztin és kollagén újratermelődésében, ami a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős.

 

szabaduljon meg a túlsúlytól egyszerűen

Nők és férfiak is küzdhetnek ugyanazon problémával – mint például a megnövekedett derékméret. A STARVAC mindkét nem számára segíthet.

 

Változás turbóra kapcsolva

Negyedik testkezelésünk a turbo alakformálás, amely egy hosszabb és összetettebb kezelés a többinél, viszont garantált és szembetűnő eredménnyel kecsegtet. A leghatásosabban működő beavatkozások kombinációját tartalmazza, úgy mint a BOM kezelést, Wieneres testtekercselést, STARVAC vákumos narancsbőr kezelést, nyirokmasszázst, valamint Alydia és Aqualix injekciókat. Ezáltal komplexen kezelhetők a zsírpárnák, a cellulitisz, a rossz mikrokeringés, illetve a méreganyagok lerakódása. Ennek érdekében kizárólag személyre szabottan lehet kialakítani a megfelelő kezelési stratégiát, hiszen egyénenként eltérőek az adottságok és a problémás területek egyaránt.

A turbo alakformálás egy nagyon intenzív kezelés, amely a gyors és látványos eredmény érdekében magába foglalja szinte az összes karcsúsító eljárást. A sikeres végeredmény érdekében azonban igényli az állóképességet és kitartást a páciens részéről. Az ideális alak eléréséhez három és öt hetes programokat hoztunk létre, amelyek rengeteg pozitív hatást fejtenek ki szervezetünkre. Javítja a bőr vér- és nyirokkeringését annak érdekében, hogy a méreganyagok minél rövidebb idő alatt távozhassanak, mindemellett üdébbé és feszesebbé teszi a bőrt. Felgyorsítja az anyagcserét, így nem hagyja lerakódni a zsírt, valamint a meglévő zsírsejteket is nagy mértékben bomlasztja és eltávolítja a szervezetből. A makacs narancsbőrt erőfeszítés nélkül eltávolítja a test különböző pontjairól, sima és feszes felületet hagyva maga után. A kezelések nem járnak fájdalommal, sőt, felettébb kellemes és lazító érzést nyújtanak, mindemellett nagyfokú hatékonysággal működnek és látványos végeredményt kínálnak.

 

címkék: