Menü

Forradalmi ránctalanítás, nem csak az arcon

2021. november 11
0
1877
Forradalmi ránctalanítás, nem csak az arcon

Az idő előrehaladtával a bőr fokozatosan veszít a nedvességtartalmából, ezért van az, hogy míg a fiataloké bársonyos és feszes, addig az érettebb bőr petyhüdtté és lazává válik. Az elasztin- és kollagéntermelés lelassul, így sokat veszít a rugalmasságából, de szerencsére ez pótolható természetazonos töltőanyaggal. Emeld ki arcvonásaidat a hyaluronsav kontúrozó hatása által!

 

Hidratálás hyaluronsavval


A Profhilo kezelés során alkalmazott magas tisztaságú hyaluronsavas készítmény már az első alkalmat követően segít újra hidratálttá tenni a bőrt. A textúrájának javításán túl látványosan simítja ki a finomabb ráncokat és halványítja el a mélyebbeket. Közvetlenül a bőr felszíne alá juttatva fejti ki jótékony hatását, a rövid kezelés során mindössze néhány injektálási pont szükséges a töltőanyag megfelelő szétterüléséhez. Természetes töltőanyag révén biztonságos a használata, nem okoz allergiás reakciót és nincs mellékhatása. Ellenben hatékonyan hidratálja a kezelt területet, ezzel feszesebbé és rugalmasabbá téve a bőrt. Jó hír, hogy nem csak az arc ránctalanítására alkalmazható módszer, hanem a test más részein is végezhető terápia, gyakoran használják például a nyak, a dekoltázs vagy a kézfejek területén. Ezen kívül lehetőség van akár a felkarok, a térdek vagy a hastájék fiatalítására is. A mély hidratálás mellett a bőr szó szerint feltöltődik, az érett és öregedő bőrt újramodellezi. A készítmény egyaránt tartalmaz magas és alacsony molekulatömegű hyaluronsavat, amely egyszerre kerül befecskendezésre, ennek köszönhető az intenzív hidratáció. A kezelést követően szinte azonnal elkezd szétterjedni a szövetekben, szépen lassan megköti a rendelkezésre álló vizet, ami hozzájárul a hosszútávú hatás eléréséhez.

Az előre betöltött ampullák felettébb magas koncentrációban tartalmazzák a tiszta hyaluronsavat, hogy már az első kezelés is látványos eredményű legyen. Amellett, hogy a töltőanyag fizikailag megemeli a bőr szerkezetét és ezáltal feszesít, a bőr megfelelő rétegébe fecskendezve stimulálja a sejteket. Ennek köszönhetően fokozódik a kollagén- és az elasztin termelődése, ami további rugalmasságot ad a bőrnek és csökkenti a petyhüdtséget, ezáltal újramodellezve a bőr struktúráját. Az arcon alkalmazva használható annak kontúrozására, vagy akár az ajkak térfogatának megnövelésére is. Nem koncentrálódik a befecskendezés helyén, hanem folyamatosan szétáramolva terül el, így gélszerű állagának köszönhetően nem kell aggódnunk a csomósodás miatt.

 

feszes bőr a test bármely pontján
A fiatalos bőr nem csak az arcon feltűnő, hanem a test minden pontján

 

Mit tartalmaz a Profhilo kezelés?


A terápia megkezdése előtt kijelöljük a kezelni kívánt területet és bejelöljük az injektálási pontok helyét. Az előre betöltött hyaluronsavas ampullákat ezt követően egyenletesen befecskendezzük, majd hagyjuk szétterülni a bőr alatt, hogy elfoglalják végleges helyüket. A beavatkozás után már szinte azonnal látható eltérés az alapállapothoz képest, és az idő múlásával válik egyre feszesebbé a bőr, ahogy a töltőanyag felveszi a környezetében található nedvességet. Sokat segíthetünk a szervezetünknek, ha ez idő alatt több folyadékot fogyasztunk. A hyaluronsav térfogatának folyamatos növekedésével szépen lassan tölti fel alulról a ráncokat és szarkalábakat, ezzel éveket fiatalítva a páciens megjelenésén.

Az első kezelést követően egy hónap elteltével érdemes a második kúrát elvégeztetni a maximális végeredmény eléréséhez. Ezt követően fél-egy év múlva ajánlott ismétlő kezelésre menni, hogy fenntartható maradjon a fiatalos megjelenés. Egyéni kezelési terv esetén kiváló kiegészítő terápiát biztosít például botox kezelés vagy bioszálas ráncfelvarrás mellé. A szúrások helyén minimális bevérzés és kis duzzanat jelentkezhet, ami napokon belül nyomtalanul elmúlik.

 

Apró ráncaid mélyülni kezdtek, esetleg több testrészeden is észrevetted már az idő múlását? Ne ess pánikba, hiszen hyaluronsavval segítünk újramodellezni a bőröd!


címkék: