Menü

Miért olyan keresett a mikrodermabrázió szolgáltatásunk?

2017. február 13
0
6269
Miért olyan keresett a mikrodermabrázió szolgáltatásunk?

Napjainkban sajnos sokan küzdenek számos olyan bőrproblémával, amelyet a felgyorsult életmódunk és a stresszes mindennapok váltanak ki. Ilyen tünet lehet többek között a pattanások megjelenése vagy a ráncok mélyülése. A hibátlan arcbőr elérése azonban nem csak álom: lássuk, hogyan érhetjük el a fiatalos és üde külsőt tűszúrások nélkül!

 

Gyors és kíméletes bőrcsiszolás, hogy a tökéletes bőr többé ne csak álom legyen!

 

Egyszerű, de nagyszerű: létezik ilyen?


Felvetődik a kérdés, hogy melyik az a kezelési mód, amely kíméletesen, mégis látványosan javítja a bőr állapotát, tűszúrás nélkül? Válasz: a mikrodermabrázió, vagyis a gyémántfejes bőrcsiszolás! A probléma feltérképezését követően egyénileg beállított, gyémántszemcsékkel bevont fej egyenletesen csiszolja le a bőr felső, elhalt hámrétegét. A kezelést követően jelentősen javulnak a bőrhibák, halványulnak a pattanások és a pigmentációk, csökken a hegek láthatósága és kisimulnak az apró szarkalábak is. Szintén igaz ez a tág pórusok összehúzódására, a nap által előidézett öregedési foltok kezelésére, vagy akár a laza, megereszkedett bőr regenerációjára. A gyémántfejes bőrcsiszolás fájdalommentes megoldást nyújt a legtöbb hasonló probléma kíméletes kezelésére.

 

Mikor vágjunk bele?


A bőrcsiszolásban az a szép, hogy bármikor elvégeztethető, hiszen amellett hogy gyors folyamatról van szó, nem hagy hátra külsérelmi nyomokat. Tehát nem kell attól tartanunk, hogy rákövetkező nap vörös arccal kelljen dolgozni mennünk, vagy esetleg véraláfutások tarkítják majd bőrünket. Az elhalt hámréteg eltávolításának köszönhetően a bőr újra friss és üde kinézetű lesz, de ami még ennél is fontosabb: az anyagcsere felgyorsul és új, egészséges sejtek termelésével visszakapjunk arcunk természetes rugalmasságát!
A bőrcsiszolást érdemes kúraszerűen, több alkalommal elvégeztetni (általában néhány hetes különbséggel) annak érdekében, hogy látványos és tartós hatást érjünk el. Mikrodermabrázió során rásegítünk a bőr tökéletlen hámlására, így egységessé téve a folyamatot, azért hogy a továbbiakban helyreálljon az önmegújító ciklus. S mi több, ezt a fajta eljárást sokszor más arcfiatalító kezelésekkel kombinálva végzik, így sokszorosára növelhető a hatékonyság és ezáltal az eredmény is. Ennek oka, hogy a mikrodermabrázió után felvitt krémek, szérumok és más hatóanyagok közvetlenül az élő bőrsejtekbe tudnak felszívódni és mélyebbre hatolni a bőrben. A megnövekedett felszívóképességnek köszönhetően sokkal látványosabb javulást érhetünk el.

 

Szépség szenvedés nélkül


Sokan aggódnak amiatt, hogy a gyémántfejes bőrcsiszolás esetleg fájdalmas vagy kellemetlen procedúra, és pont emiatt félnek is belevágni. Éppen ezért fontos megjegyezni, hogy a kezelés érzéstelenítés nélkül zajlik, hiszen teljes mértékben fájdalommentes. Az érzékeny bőrűeknek sincs mitől tartaniuk, ugyanis a bőrcsiszoló gépet a páciens bőréhez és igényeihez mérten, személyre szabottan lehet beállítani. További nagy előnye, hogy nem csak az arcon, de a test bármely részén biztonsággal alkalmazható: így a nyak vékony bőrén és a dekoltázson, a kezeken megjelenő öregedési foltokon, vagy akár a fenéken és combon megjelenő striák kezelésére is kipróbálhatjuk. Széleskörű alkalmazása manapság szinte nem ismer határokat.

Röviden összefoglalva, amennyiben szeretnénk javítani bőrünk állapotán, megszabadulni a bosszantó pattanásoktól, vagy megszabadulni a zavaró ráncoktól, határozottan jó választás a mikrodermabráziós bőrhámlasztás. Nem véletlen, hogy aki egyszer elkezdi, az hosszú időre a szerelmese lesz!

 

címkék: