Menü

Számolj le végleg a bőrproblémákkal!

2021. október 04
0
1926
Számolj le végleg a bőrproblémákkal!

Az akné okozta foltok, apróbb hegek és ráncok vagy az egyenetlen arcbőr sokak életét keseríti meg, hiszen ahány probléma, annyiféle kezelési mód szükséges. Lézeres mélyhámlasztás segítségével azonban szinte az összes pigmentáció és egyenetlenség kezelhető, szép és feszes arcbőrt eredményezve. 

 

Lézerrel az üde arcbőrért


Számos bőrproblémára nyújthat látványos megoldást a lézeres kezelés. A mechanikai bőrradírozással és kémiai peelinggel szemben a lézerfénnyel történő kezelés során semmi nem érintkezik az arccal, csupán az infravörös hullámhosszú fény fejti ki hatását. Nem okoz irritációt, ezzel szemben egyenletesen veszi kezelésbe az érintett területet és egyszerre több problémára is megoldást nyújt. Az akné okozta foltokat és egyéb eredetű pigmentációkat is képes látványosan elhalványítani, sőt idővel eltüntetni. Emellett a pattanások okozta apró hegek, és a például bárányhimlő miatt visszamaradt mélyedések is kisimulhatnak. Apró szarkalábak és a száj körüli cigarettaráncok kezelésére is kiválóan alkalmas, hiszen már az első kezelést követően látványos javulás figyelhető meg. A lézerfény hatására fokozódik a bőr sejttermelése, az elöregedett sejtek elpusztulnak és felgyorsulnak a regenerációs folyamatok. Enyhe bőrpírt és hámlást követően vadonatúj bőrsejtek kerülnek felszínre, melyeknek köszönhetően az arc üde és feszes megjelenésű lesz. A lézer a bőr mélyebb szöveteibe jutva nagyon apró szúrásokat ejt, ezzel pedig stimulálja a környező területet, ami fokozott kollagéntermeléshez vezet. Az újonnan keletkező sejtek és a nagy mennyiségű kollagén alulról tölti fel és simítja ki a bőrt, ami minőségileg is javítja az arcbőr textúráját.

 

Hogyan történik a lézeres mélyhámlasztás?


A lézeres beavatkozást megelőzően szükség van egy alapos peelingre. Ez legtöbbször mikrodermabrázió formájában történik meg, hogy az arcbőr kellőképpen előkészített legyen . Megfelelő sorrendben haladunk végig a lézerrel a bőrön, hogy biztosan ne maradjon ki egyetlen része sem, illetve hogy egységes behatás érje az egész területet. Az infravörös fény hatására a felső elszarusodott bőrréteg hámlásnak indul és az alatta lévő friss hámréteg kerül felszínre, és a vérkeringés is intenzívebbé válik a kezelt területen. Az epidermiszbe jutó lézernyalábok apró csatornákat nyitnak, amelyre a bőr fokozott sejtosztódással és kollagéntermeléssel reagál. Ebből kifolyólag a mélyhámlasztást követően bőrpirosodás, hámlás, esetenként duzzanat jelentkezhet, amely napokon belül megszűnik és az arc üdévé és életteltelivé válik. A kollagéntermelés hatására a mélyedések és ráncok alulról töltődnek fel, kisimítva ezzel a bőrt és éveket fiatalítva a megjelenésen. A szükséges kezelések mennyisége egyénenként eltérő, hiszen nincs két olyan ember, aki ugyanazon problémával rendelkezne. A lézeres mélyhámlasztást szükség esetén 1-1.5 havonta szabad ismételni, a fenntartó kezelést pedig 1-3 hónapon belül érdemes beütemezni.

 

gyönyörű bőr lézer segítségével
A fiatalító és regenerációs hatású lézerkezelés ma már széles körben alkalmazott módszer

 

Természetes bőrfiatalítás látható eredménnyel


A felső felesleges hámréteg lézeres elpárologtatásával egységes szerkezetű és sima felszínű bőrréteg marad hátra, a mélyebb rétegeket pedig fokozott regenerációra késztetjük. A szervezetnek időre van szüksége, hogy a gyógyulási folyamatok végbemenjenek, ezt pedig különböző krémekkel és pakolásokkal lehet még jobban elősegíteni. A bőr textúrája már a kezelést követően láthatóan megváltozik, a teljes átalakulás azonban a 7-10. nap környékén látható. A ráncok feltöltődnek, a hegek és a pigmentfoltok elhalványulnak vagy eltűnnek és az arc önmagában is frissebbnek és fiatalosabbnak hat. Ha Te is szeretnél műtét nélkül éveket fiatalodni vagy javítani az arcbőröd minőségén, bátran próbáld ki a lézeres mélyhámlasztást!

 

Bejelentkezés


címkék: