Menü

Ránctalanító kezelés - segítünk kiválasztani a megfelelőt!

2022. július 19
0
5240
Ránctalanító kezelés - segítünk kiválasztani a megfelelőt!

A ráncokkal való hadakozás már a húszas éveinkben megkezdődik, bár ekkor még nagyobb hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, azonban a leghatékonyabb ránctalanító kezelés megtalálása iránti vágy sosem csillapodik. Éppen ezért szeretnénk segíteni kiválasztani mindenki számára a legoptimálisabbat a ránctalanító kezelések közül életkorra, életmódra és a személyes preferenciákra való tekintettel.

A hatékony ránctalanítás a változások megértésével kezdődik


Mielőtt nagy felsorolásba kezdenénk, hogy hogyan és miként működik a ránctalanítás Budapest városában fekvő rendelőnkben, érdemes az élettani hatásokat is megérteni a ráncok kialakulásával kapcsolatban.

Bőrünk folyamatosan változik, nem csak az idő múlásával gyengül, hanem a rövidtávú változásokat is láthatóan jelzi: kiszárad, bevörösödik, pattanások jelennek meg, vagy éppen üde és élettelteliként ragyog. Tudjuk azt, hogy több különböző és jól elhatárolódó rétegből épül fel, melyek funkciója ugyan eltérő, de célja, hogy egységes szervként védje meg szervezetünket a külső behatásoktól. A kötőszövetes állomány tárolja a legtöbb folyadékot, hiszen a rugalmas kötőszövetek jelentős része itt helyezkedik el, mint a kollagén és az elasztin, amelyek számottevő mértékben felelnek a bőr tartásáért, karakterisztikájáért, tónusáért és feszességéért.

Emellett rendelkezik még bőrünk hyaluronsavval is, melyet természetes úton termel szervezetünk, megtalálható még az inakban kenőanyagként. Egy olyan elképesztő molekuláról van szó, amely képes saját tömegének többszázszorosára duzzadni úgy, hogy vizet vesz fel a környezetéből, de sajnos ennek a mértéke is csökken, ahogy idősödünk.

A ráncokat is külön csoportokra bonthatjuk: statikus (hidratáltság csökkenés) és dinamikus (mimikai) ráncokról beszélhetünk, a hatékonyabb ránctalanítás érdekében általában külön kezeljük őket. Lássuk milyen eszközökkel vehetjük fel a harcot a ráncok eltüntetése okán.

 

Kémiai hámlasztás: ránctalanító kezelés a fiatalabb korosztály számára


A savas peelinggel való hámlasztás több előnyös tulajdonsága miatt is közkedvelt főleg a 20-30-as korosztály körében, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne alkalmas az érettebb bőr kezelésére. A bőrnek megfelelően kiválasztott savak alkalmazásával egyenletes hámlást idézhetünk elő, így az összes elhalt hámsejttől egyszerre szabadulhatunk meg. A bőrprobléma jellegét felmérve számtalan kellemetlenségen segíthet a ráncok eltüntetése mellett:

  • Halványítja a zavaró pigmentfoltokat.
  • Frissíti az adott terület mikrokeringését.
  • Összehúzza a pórusokat, fertőtlenít.
  • Problémás bőr esetén csökkenti a mitesszerek és pattanások kialakulását.
  • Halványítja az erősebb ráncokat és eltünteti a kisebbeket.

Az IMAGE Skincare a savas peeling új generációját képviselve kezeli a bőrhibákat, újítja meg az arcbőrt és kölcsönöz számára üde ragyogást.

 

 

Kémiai hámlasztás

 

 

ránctalanító kezelés budapest belvárosában
A felvitt savas hámlasztó egy hűs gélszerű anyag, amely segít egyenletesen eltávolítani az elhalt hámsejtekkel együtt a bőrhibákat és apró ráncokat


Lézerterápiás ránctalanító kezelés Budapest szívében


A lézeres kezeléseket manapság számos célból alkalmazzák mind a gyógyítás, mind az orvosesztétika területén, így nem meglepő, hogy a tartós ránctalanítás egyik alappillérjét képezik. A tű nélküli ránctalanító kezelés hatékonysága a frakcionált lézerfény mechanikai tulajdonságaira vezethető vissza, ugyanis a bőr irharétegéig képesek behatolni. A hajszálvékony lézernyalábok kollagénindukciót indítanak meg a kezelt területeken, vagyis fokozottabbá válik a kollagéntermelés, illetve felgyorsul az új sejtek képződése is. A vér- és nyirokkeringés stimulálásával szintén hozzájárulunk az arc megújulásához, sokan megfigyelték már, hogy közvetlenül a lézeres ránctalanító kezelés után megváltozik a bőr turgora, sokkal feszesebbnek érződik.

Hasonlóan ideális választás a lézeres mélyhámlasztás, amely során tökéletes átfedéssel dolgozva a kezelt bőrt egyenletesen éri a behatás. A felső bőrréteg elpárologtatásával az alatta fekvő friss és élettelteli hámsejtek kerülnek felszínre, ami szintén beindítja a természetes regenerációs folyamatokat, így hozzájárulva a hatékony ránctalanítás menetéhez. Próbáld ki milyen egy lézeres ránctalanító kezelés Budapest városában lévő rendelőnkben!

 

Lézeres arcfiatalítás

 

Ránctalanító kezelések dermarollerrel és dermapennel


A bőr keringésére, sejtmegújítására és kollagénindukciójára hathatunk dermarollerrel vagy dermapennel is, ezek az eszközök apró és nagyon vékony orvosi acél tűkkel vannak ellátva. A bőr megnyitott miniatűr pórusain keresztül sokkal hatékonyabban képesek felszívódni a felvitt szérumok és hatóanyagok, ezzel is elősegítve a tartós ránctalanítás folyamatát. A dermarollent inkább arcra, a dermapent pedig a szem környékén alkalmazzuk a ránctalanító kezelés során, hogy javítsanak a bőr állagán és megszüntessünk jónéhány problémát:

  • Összehúzza a tág pórusokat.
  • Elhalványítja, eltünteti az aknés és más egyéb hegeket.
  • Csökkenti a narancsbőrt és a striákat.
  • Halványítja a pigmentfoltokat, bőrszín eltéréseket.
  • Hajhullás megállítására is gyakran alkalmazott módszer.
  • Elindítja a ráncfeltöltődés folyamatát.

A tűs megoldásoktól sem szabad megriadni a ránctalanító kezelések során, persze eltérő félelmekkel és tűrőképességgel rendelkezünk, de érdemes észben tartani, hogy bármikor kérhetünk zsibbasztó vagy fájdalomcsillapító krémet a kezelés előtt.

 

Dermarolleres kezelés

 

 

ráncok eltüntetése budapesti kozmetikában
Az apró tűk behatolásának helyén megindul a sejtszintű regeneráció és a bőr tónusosabbá válása


Tartós ránctalanítás a Profhilo újramodellező erejével!


A hyaluronsav elképesztő hatásairól ódákat lehetne írni, nem véletlenül vált ilyen közkedveltté az orvosesztétikai alkalmazásban. Legyen az ajakfeltöltés vagy a ráncok eltüntetése, a hyaluronsav hatékonyan helytáll és tölti fel fokozatosan a bőrt. A hyaluronsavas ránctalanító kezelés Budapest központjában lévő rendelőnkben már hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, hiszen természetes anyag révén nem okoz allergiás reakciót. A Profhilo terápia során alkalmazott ampullákban 100%-os tisztaságú töltőanyag található, ami kiválóan hidratálja a bőrt és újramodellezi annak szerkezetét. Hatékonyan bevethető a mély ráncok ellen, határozottan segít megelőzni és visszafordítani a korai öregedést, hatása már a beavatkozást követően jól látható. A mindössze két alkalmat igénylő ránctalanító kezelés sorozattal elérhető a kívánt eredmény, fokozható a kollagén és elasztin termelés úgy, hogy az elveszített hyaluronsav mennyiséget is visszapótoljuk. Fő kezelésként és kiegészítő kúraként is ajánlott!

 

Profhilo kezelés

 

Hogyan működik a ráncok eltüntetése mezoterápiával?


A mezoterápia egy injekciós eljárás, amely segítségével közvetlenül juttathatunk be hatóanyagokat a test célzott területeibe nagyon vékony tű által. Gyakran alkalmazott eljárás az injekciós zsírbontás, a narancsbőr végleges eltávolítása, a hajnövekedés fokozása, illetve nem utolsó sorban a ránctalanító kezelés kiváló kiegészítője. Ennek oka, hogy előidézhető segítségével sejtszintű megújulás, de bejuttathatók vele hyaluronsav tartalmú anyagok is, amelyek feltöltik a ráncok alatti állományt. A ráncok eltüntetése leginkább a bőrfeszesítő hatásnak tudható be, illetve vitaminkomplexek adagolásával fokozható. Ez a ránctalanító kezelés nem kizárólag az arcra és szemkörnyékre korlátozódik, hanem a nyak, a dekoltázs és a kézfejek fiatalítása és közkedvelt célpontok. A hajhullás megelőzése és egyben a hajnövekedés serkentése miatt szintén sokan fordulnak ehhez a terápiához, hiszen egyes hatóanyagokkal aktívan táplálhatjuk a hajhagymákat. A mezoterápia hatékony kiegészítő és ránctalanító kezelés Budapest szívében fekvő rendelőnkben, felhasználására szinte csak a képzelet szab határt.

 

Mezoterápiás kezelés

 

 

leghatékonyabb ránctalanító kezelés
Az érett bőrre ránctalanítására is számos hatékony módszert kínálunk, illetve kombinálhatjuk is ezeket


Mezobotoxos ránctalanítás Budapest városában


A mezobotox két hatékony ránctalanító kezelés ötvözetéből jött létre, méghozzá a mezoterápia és a botox kombinációjából. A normál botoxhoz képest egy 5-10x hígítottabb anyaggal dolgozunk, amelyet az izmok helyett a bőr felső rétegébe injektálunk, előre meghatározott pontokba. Milyen hatással lesz ez a petyhüdt bőrre? Megemelkedik és feszesebbé válik az arc, csökkenti a faggyúmirigyek túltermelődését, összehúzza a tág pórusokat, mattabbá varázsolja a bőrfelszínt, teljesen elsimítja a kezelt felületet. Természetesen nem csak az arcon lehet fontos a ráncok eltüntetése, hanem a test más részein is, ezért kiválóan alkalmas a nyak és dekoltázs, a kézfejek, a térdek, de akár a fenék tónusosságának fokozására is. Mivel a botox nem az izmokba kerül, ahogyan az hagyományos esetben szokott lenni, nem kerülnek blokkolásra a mimikai izmok, ezért sokkal természetesebb hatás érhető el ezzel a kezeléssel. Ha szeretnéd kipróbálni mire képes a mezobotoxos ránctalanítás, a Budapest szívében található rendelőnkben várunk szeretettel!

 

Mezobotox kezelés

 

Botox kezeléssel a mély ráncok ellen


A botoxról elmondhatjuk, hogy az egyik legismertebb ránctalanító kezelés alapköve, amelyet sokszor alkalmaznak orvosi beavatkozások során is a mai napig. A dinamikus ráncoktól, amelyek az arc mozgása, beszéd során alakulnak ki és válnak egyre intenzívebbé, szinte a legnehezebb megszabadulni. Kifejezetten a problémát okozó ráncokba juttatva azok elernyednek, inger hatására sem húzódnak össze, így az évek során beékelődött ráncok eltüntetése lényegesen egyszerűbbé válik. A mély ráncok ellen már évtizedek óta effektív és látványos tartós ránctalanítás, melyet az arc alábbi területein szokás alkalmazni:

  • Homlok vízszintes ráncai
  • Glabella (szemöldökök között jelentkező, haragos tekintetet előidéző ráncok)
  • Szarkalábak (szemkörnyék sarkában húzódó, hunyorgás és mosolygás következtében létrejövő ráncok)
  • Orrnyereg két oldalán húzódó ráncok
  • Szájon jelentkező cigarettaráncok

Mivel a botoxot inkább a nehéztüzérség és túlnyomóan a mély ráncok ellen szokás bevetni, így általánosságban az érettebb bőrű korosztály számára ajánlott ránctalanító kezelés Budapest városában található rendelőnkben.

 

Botox kezelésünk

 

tartós ránctalanítás Budapest
A mély ráncokkal sem kell örökre megbarátkoznunk, hiszen még azokra is van megoldás!


Vivace ránctalanítás Budapest szívében


Nemrégiben vált elérhetővé a Vivace ránctalanító kezelés orvosesztétikai rendelőnkben, így biztosíthatjuk vendégeink számára a modern érás bőrminőségjavítást. Az eljárás nem érzékenyíti a bőrt, nem kell lemondanunk semmiről a regenerálódási folyamatok miatt, az érzéstelenítésnek köszönhetően fájdalommentesen történik a ráncok eltüntetése, valamint professzionálisan alkalmazható más terápiákkal. A bőr mélyebb rétegeinek stimulálásával hatékony a mély ráncok ellen, hiszen elősegíti az elasztin és a kollagénrostok termelődését, így feszesítve a bőrt. Alapvetően hozzájárul a kezelt terület tónusossá tételéhez, ami már a terápiát követően érezhető hatás. Segít halványítani az akne nyomait, ezzel egyidejűleg pedig csökkenti a faggyútermelést és összehúzza a pórusokat. Az alkalmazott rádiófrekvenciás behatás elindítja a kollagénindukciót, míg a frakcionált lézer impulzusai aktiválják a sejtmegújulást, eközben pedig a mikrotűs kezelés során láthatatlan csatornákat nyitunk. A regenerálódási folyamatok kellemetlenségek nélkül zajlanak, de igenis láthatóan: a bőr napról napra tónusosabbá és feszesebbé válik, a bőrhibák és ráncok pedig halványulnak.

 

Vivace kezelés

 

Bioszálas arcfelvarrással a mély ráncok ellen


A ránctalanító kezelés mechanikai formája, amikor különböző bioszálakat helyezünk a megereszkedett bőr kontúrozásához. Ezek a finom szálak elég erősek ahhoz, hogy megtartsák az ellenhatás súlyát, idővel azonban felszívódnak, aminek számos előnye ismert:

  • A szálak bevitelének helyén kollagénindukció indul meg, ami segít megtartani a megemelt bőrt, tovább feszesíti a kezelt területet.
  • Javítják a bőr mikrokeringését.
  • Felszívódást követően nem engednek a hatásukból, cserébe pedig nem szúrják viselőjüket.

A bioszálak hatása évekig látható marad mindössze egy kezelést követően, igény szerint azonban újabb szálakkal lehet kiegészíteni az eredeti kezelést.

 

Megvan a számodra legszimpatikusabb ránctalanító eljárás? Jelentkezz be hozzánk!

Még lenne pár kérdésed egy-két terápiával kapcsolatban, vagy tanácsra van szükséged? Írj nekünk!


Bioszálas arcfelvarrás