Menü
Kövess minket Facebookon

Russian Lips – Trendi ajkak, akár fél óra alatt

2021. március 30
0
299
Russian Lips – Trendi ajkak, akár fél óra alatt

Az orosz nők méltán híresek dús, szív alakú ajkukról, nem csoda hát, hogy sokan irigylik őket. Számos szupermodell vetette már alá magát egy-egy célzott hyaluronsavas ajakfeltöltés kezelésnek, hogy teltebbnek látszódjanak ajkai. A Russian Lips technika azonban már nem csak a sztárok és modellek körében, hanem bárki számára elérhető, aki gyönyörű szív alakú szájat szeretne.

 

Ajakfeltöltés a kezdetekben és napjainkban

Az esztétikai célú beavatkozások hajnalán, amikor még épp hogy csak kialakultak ezek a technikák és kezelések, több helyen lehetett látni rosszul feltöltött ajkakat, mivel a különböző mesterséges töltőanyagok nem minden esetben kerültek be egyenletesen, szépen eloszlatva, illetve nem bomlottak le és elcsúfították a kezelt területet. A szilikon implantátumok és feltöltések allergiás reakciót válthatnak ki, begyulladhatnak, csomósodhatnak (szilikon-granulóma), amit senki nem kíván. Ezek a beavatkozások ugyan kétséget kizáróan tartósak, viszont több mellékhatással és egészségügyi kockázattal járnak, az esetlegesen elhibázott „kacsaszáj” megjelenés mellett. Éppen ezért hazánkban a szilikon-olajjal történő feltöltések már egyáltalán nem ajánlottak. Helyette megmutatjuk azt a természetes megoldást, amelyet a trendi Russian Lips kezelések során alkalmazunk a tökéletes végeredmény eléréséhez! Ez nem más, mint a már jól ismert és széles körben alkalmazott hyaluronsavas ajakfeltöltés. 

A hyaluronsavról szinte lehetetlen negatívumot mondani, hiszen szó szerint ott segít, ahol tud. Szervezetünk alapjáraton is rengeteget termel belőle, javarészt a bőr irharétegében és kötőszövetekben raktározza azt, hasonlóan a kollagénhez. Rendkívül változatos biológiai anyag, tömegének akár százszorosát is képes felvenni és raktározni vízből, melynek segítségével kitölti a sejtek közötti teret. A bőr pedig hűen tükrözi hiányát és meglétét is, ugyanis a kor előrehaladtával csökken a termelődése, ezért jelentkezik a petyhüdtség és a ráncosodás. Az ajkakban szintén nagy jelentősége van a mennyiségének, bár az arc ezen területén ennek leginkább esztétikai okai vannak. Míg egyeseket vastag és érzéki ajkakkal áldott meg a sors, addig mások nem voltak ilyen szerencsések ezen a téren és vékony szájjal születtek. Napjainkra azonban ez már közel sem akkora probléma, hiszen egyszerűen és gyorsan orvosolható a hyaluronsavas ajakfeltöltéssel.

 

Gyönyörű szív alakú ajkak, akár ebédszünetben

Elsőre lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de a modern orvosesztétika mára odáig fejlődött, hogy akár egy fél órás ebédszünetben is könnyedén lehet változtatni valaki hosszútávú megjelenésén. Ez rövidebb idő, mint beülni a fodrászhoz, vagy végig feküdni egy kozmetikai kezelést, szóval az idő nem akadály! A szervezet által termelt hyaluronsav mellé befecskendezett töltőanyag megköti a vizet, ezáltal folyamatosan duzzadnak meg a molekulák, míg végül el nem érik végleges nagyságukat. A hyaluronsavas ajakfeltöltés mindig az arc formáját és az ajkak eredeti vonalát figyelembe véve történik, hiszen mindenki más, így a kezelést is egyedi módon kell kivitelezni. A hyaluronsav a száj megfelelő pontjaiba töltve követi annak természetes ívét, és volumenének megnövelésével tökéletes Russian Lips lesz a végeredmény. Ezt követően már nincs más feladat, mint kiválasztani a hangulatunkhoz legjobban passzoló rúzst.

 

russian lips hyaluronsavas ajakfeltöltés

Itt az ideje beszerezni egy új rúzskollekciót!

 

Ha a dohányzás, az öregedés és a környezet káros hatásai mind-mind negatívan befolyásolják a bőr állapotát, miért lenne ez másképp az ajkaknál? A hyaluronsav termelődés csökkenésével a száj elvékonyodik, peremén apró ráncok jelennek meg, melyek „szigorú” kinézetet kölcsönöznek. A veleszületett vékony ajkak hasonló érzést válthatnak ki, az aszimmetrikus ajkak úgyszintén, s mindez önbizalomhiányhoz vezethet. Ám mindössze egyetlen kezeléssel korrigálhatók ezek a problémák, s az ajkak olyan volumenűre alakíthatók, amilyet mindig is szeretett volna: ez a hyaluronsavas ajakfeltöltés. Segítségével olyan természetes és mégis csábos végeredmény érhető el, amelyet még az orosz nők is megirigyelnének. A kezelés nagyon vékony tűvel történik mindössze néhány bemeneti ponton, így a kezelés során fájdalomtól nem kell tartani, inkább csak apró kellemetlenség tapasztalható. Egy igen rövid beavatkozás révén  így hosszú időre csodás ajkakat varázsolhatunk.


Már fel vannak töltve az ajkaid, de szeretnéd követni a legújabb trendeket? Még sosem volt ajakfeltöltésed, de szeretnéd kipróbálni? Bármi kérdésed is merüljön fel, írj nekünk és segítünk eloszlatni a kételyeket!


KIPRÓBÁLOM! >>