Menü
Kövess minket Facebookon
Fog implantátum

Fog implantátum

Fogaink elvesztése mindannyiunkat megvisel, nem tudunk jól rágni, kényelmetlenül érezzük magunkat, rosszkedvűek vagyunk. A hagyományos fogpótlási módszerek (hídpótlások) nem mindig képesek megfelelően orvosolni a meglévő problémáinkat. És valljuk be őszintén, sokszor van olyan eset, hogy hidat csak ép fogak lecsiszolása révén lehet elkészíteni, ez pedig igen nagy vezéráldozat. A legjobb megoldás lehet ezekben az esetekben az implantátumos fogpótlás.

Ez a modern fogpótlási módszer műfoggyökerek (fogorvosi implantátumok) beültetésének segítségével pótolja a hiányzó fogakat.

A beültetés helyi érzéstelenítésben, ambuláns műtét keretében történik. Ezt követően az implantátum a szájüregtől elzártan, a csontban várja, hogy a csontsejtek behatoljanak az implantátum beljesébe, ezáltal összenőjön az álcsonttal, és hosszú időre stabil maradjon. Az implantációt követően 3-4 hónapos gyógyulás után lehet elkezdeni a végleges fogpótlás készítését. Először az implantátum felszabadítása és az ínyformázó behelyezésére kerül sor, mely hozzájárul ahhoz, hogy az íny lefutása megegyezzen az eredeti ínyállapottal, vagyis szép ívelt legyen. Lenyomatvételt követően megkezdődik a fogtechnikai munkafázis. Mindezen lépések pedig lehetővé teszik, hogy az implantátumos fogmű ugyanolyan erős, jól használható és szép lesz, mint az Ön eredeti fogai.

Van új a nap alatt! – Mini-fogimplantátumok
A fogászati beültetés módszerei az utóbbi években óriási fejlődésen mentek keresztül. Emberek milliói nyerték vissza önbizalmukat és mosolyukat a mind igényesebb anyagok, a megbízható rendszerek és az egyre kisebb implantátumoknak köszönhetően.
Az IMTEC Sendax MDI-rendszer (mini-fogimlantátum) egy újabb mérföldkő a fogimplantátumok fejlődéstörténetében. Olyan pácienseknek is megfelelő, akik nem viselik el a hagyományos beültetési operációt, vagy akiknek az álcsontja nem bírja el a nagyobb implantátummal járó megterhelést.
Vége a billegő fogsornak, mely még a legjobb pillanatokban is elronthatja örömünket, legyen szó akár evéséről, beszélgetésről vagy sportolásról.

Az IMTEC mini-fogimplantátum segítségével 2 óra alatt elérjük, hogy az Ön alsó fogsora tartósan és biztosan üljön. És ami a legvonzóbb mindebben: az IMTEC Sendax MDI-rendszerrel nemcsak régi, jól bevált fogsorunkat tarthatjuk meg, de közvetlenül a kezelést követően a mini-fogimplantátumok már megterhelhetőek. Tehetjük mindezt a legnagyobb biztonság érzésével és egy ragyogó mosollyal.

 


Miért az MDI-rendszer?

  • mindössze 1 kezelés

  • kedvező ár és azonnali terhelhetőség

  • stabilan ülő fogsor: nem billeg, nem csúszik el

  • nincs szükség feltétlenül új protézisre

  • egyszerű ápolás

  • nem szükséges ragasztó

Végre biztonsággal lehet beszélni, mosolyogni, enni és sportolni!

 

Széles mosoly még a végleges fogpótlás előtt

A végleges kezelésnek különleges helye van a modern fogászatban. Egy hosszú ideig megfelelően illeszkedő fogsort vagy rögzített pótlás nemcsak attraktív megjelenést kölcsönöz viselőjének, de segít a megelőzésben és az állapot további romlásának megakadályozásában.
A laboratóriumi munkafázis azonban időigényes. Önnek mégsem kell aggódnia megjelenése miatt, hiszen ideiglenes pótlással távozhat, mely maradéktalanul eleget tesz a ma már általános elvárásként mutatkozó funkcionalitásnak és esztétikának.

 

Ön mosolyoghat bátran, környezete észre sem veszi, hogy pótlása még csak most készül!

 

Áraink
Implatátum helyének, tipusának meghatározása(vizsgálat)
13.000 Ft
Implantációs műtét darabonként:
65.000 Ft
Implantátum darabonként:
65.000 Ft
Csontpótló anyag (konzultáció alapján):
12.000 Ft.-/gramm
Imtec Mini-fogimplantátum beültetéssel:
45.000 Ft
Implantátum felszabadítása:
14.000 Ft.-/db
Műcsonk:
35.000 Ft.-/db
Implantátumos korona, hídtag:
60.000 Ft
MDI minicsavaros implantátumhoz fogsor:
110.000 Ft
MDI minicsavaros implantátum-felépítmény fogsor nélkül:
10.000 Ft/db
Foggyökér beültetés implantátummal:
130.000 Ft/db
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Fog implantátum
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!