Menü
Kövess minket Facebookon
Lézersebészet

Lézersebészet

Mi az a lézersebészet?
Anyajegyek, bőrnövedékek, szemölcsök, kisebb érgomolyagok lézeres eltávolítása.

lézersebészet debrecen
A lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak az leoperálni kívánt, kóros szövetet távolítjuk el. A hagyományos sebészi módszerhez képest sokkal gyorsabb a gyógyulás, és nem kell megküzdeni azzal a sok kellemetlenséggel (kötéscsere, varratszedés stb.), ami a szikés megoldásnál ránk várna!

A lézer nagy pontosságának köszönhetően a lehető legszebb, legesztétikusabb eredmény érhető el, sokkal kisebb heget hagyva hátra. Tökéletesen precíz, megbízható eredményesség érhető el vele.
Mind a műtét, mind pedig a postoperatív gyógyulás és sebkezelés sokkal egyszerűbb, mivel a lézeres eltávolítás hatására gyakorlatilag nem keletkezik seb!

A lézer nagy energiájának köszönhetően minimális a vérzés, hiszen a sejtekbe hatoló lézer hatására azok elpárolognak. A műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető. Az eljárás rendkívül biztonságos, hiszen nem kell a hagyományos sebészi technikáknál jelentkező fertőzésekkel számolni. A kezelt felület 100%-osan steril és baktériummentes. Ez pedig azt is eredményezi, hogy nem kell a hegesedéssel számolni (kivételt képez ez alól, ha a paciensnek genetikai hajlama van a keloidos gyógyulásra).

Összegezve:
A lézeres sebészi eltávolítás gyors,  biztonságos, fájdalommentes.

Minden csütörtök délelőtt 20%-os kedvezményt biztosítunk a lézeres kezelések árából!

Ez a kezelés jelenleg csak a budapesti rendelőnkben vehető igénybe!

 

Áraink
Lézersebészeti beavatkozások:
15.000 Ft-tól
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Lézersebészet
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!