Menü
Manikűr, kézápolás
Manikűr - Kézápolás

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30-90 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 4800-11900 Ft/alkalom

 

Manikűr - Kézápolás

 

Megjelenésünk fontos részét képezi a kezünk, melyben kiemelten fontos az ápolt köröm. A kéz körme sok mindent elárul rólunk. Kollégánk gondoskodik arról, hogy a vendégek az egyéniségükhöz és az alkalomhoz illő, igényes körmöket viselhessenek, akár különleges eseményekre, akár mindennapi körömre van szükség. 

Számos technika közül választhatunk a megfelelő esztétikai hatás elérése érdekében.  Míg a természetes hatás elérésére a japán manikűr a megfelelő, addig a praktikusabb gondolkodású paciensek és extravagánsabb megjelenést kedvelők a számos gél lakk szín közül választhatnak.

 

Japán manikűr 

 

Ajánlott főleg a téli időszak után az erősen kiszáradt bőr ápolására. Regenerálja a kéz repedezett, víz és zsírhiányos bőrrét, bársonyossá varázsolja a sérült bőrfelületet.

 

Manikűr gél lakk

 

Tökéletes megoldás azok számára, akik hosszabb (3 hétig) szeretnének ápolt kezeket. A végtelen számú gél lakk szín a legabsztraktabb minták megjelenítésére ad lehetőséget.

Az ápolási folyamat lépései: alapos kéztisztitás; az egyik kéz körmei formázása; azonos körömlemezre tapadt bőr lazítása.; másik kéz körmei formázása azonos körömlemezre tapadt bőr lazítása. A fellazult bőrdarabok eltávolítása; A művelet befejezése gél lakkal, melynek használatával tovább fenntartható a festett szín vitalitása.

 

 

klasszikus piros manikűr

 

manikűr minőségi lakkokkal

 

kézápolás és manikűr professzionális módon

​​​​​​

 

Erősített gél lakk

 

Kiemelten ajánlott azok számára, kiknek körmei nagyobb fizikai behatásnak vannak kitéve. A körömlemezre felvitt gél erősebb tartást biztosít a felületi sérülésekkel szemben. A védelemmel ellátott köröm a géllak felvitele után szinten 4 hétig megőrzi tartósságát.


Paraffin kezelés

 

Ajánlott főleg a téli időszak után az erősen kiszáradt bőr ápolására. Regenerálja a kéz repedezett, víz és zsírhiányos felületét, bársonyossá varázsolja a sérült bőrfelületet.Gyönyörű manikűr és gél lakk

Professzionális manikűr

 

Áraink
Manikűr
4800 Ft
Japán manikűr
6500 Ft
Manikűr gél lakk (köröm hossza ujjbegyig)
8000 Ft
S méret:
8400 Ft
M méret:
8900 Ft
Erősített gél lakk (köröm hossza ujjbegyig)
9800 Ft
S méret:
10300 Ft
M méret:
10900 Ft
Gél lakk eltávolítása
1900 Ft
Letörött köröm pótlása
600 Ft/darab
Díszítés, mintától függően megegyezés szerint.
Időpontfoglalás
Manikűr, kézápolás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!