Menü
Pedikűr, lábápolás
Pedikűr, lábápolás

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30-90 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 4500-11500 Ft/alkalom

Pedikűr - Lábápolás

 

Teljes pedikűr

A pedikűr az az esztétikai és egészségügyi szolgáltatás melyre mindenkinek szüksége van. Szólhat azoknak, akiknek a talp bőre puha és bársonyos, nincs bőrkeményedésük köröm, illetve bőr deformalitásuk. Számukra ez egy pihentető és fényűző kozmetikai kezelés.A gyógypedikűrös szakember speciális eszközeivel, tudásával tud megoldást nyújtani a bőr és a láb problémák kezelésére, mely lehet benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem.

 

Teljes pedikűr + géllak

A kezelés ötvözi az egészségügyi és az esztétikai lábápolás elemeit. A  gyógypedikűrös szakember  speciális eszközeivel, tudásával tud megoldást nyújtani a bőr és a láb problémák kezelésére, mely lehet benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem. A géllak, a kezelési folyamat végén a megfelelő esztétikai hatás elérését biztosítja 4-5 hétig.

 

Köröm pedikűr + géllak

Rövidebb a folyamata, mely tartalmazza az előző gél lakk eltávolítását, szabad köröm szélek formázást, új gél lakk felvitelét.

 

Köröm pedikűr polírozás

Kiemelve a köröm természetes szépségét, a kezelés tartalmazza a köröm formázását, majd a polírozó fényessé teszi a körmöket.

 

Speciális kezelések:


Gombás köröm elvékonyítása:

Mit kell tudni a kezelésről?

A körömgomba kiirtása hosszadalmas folyamat, amely türelmet és nagy odafigyelést igényel mind a páciens, mind a kezelőorvos, mind a pedikűrös részéről A tapasztalatok azt mutatják, hogy a körömgombát kezelő hagyományos eljárásokkal – krémekkel, ecsetelőkkel, gyógyszerekkel – szemben a lézeres terápia jóval eredményesebb: a gyógyulás esélye 80-90 százalékos. A lézeres kezelés kiegészítéseként ajánlott a fertőzött körömfelület elvékonyítása, mely növeli a lézeres kezelés hatékonyságát.professzionális pedikűr Budapest
 Gyönyörű pedikűr, lábápolás Budapest

 

 

Áraink
Teljes pedikűr:
9000 Ft
Teljes pedikűr + géllak:
11500 Ft
Köröm pedikűr + géllak:
4500 Ft
Köröm pedikűr polírozás:
3000 Ft
Géllakk eltávolítás:
1300 Ft
Láb masszírozás (20 perc):
3800 Ft
Speciális kezelések:
Gombás köröm elvékonyítása:
1 köröm:
1500 Ft
1-3 köröm:
5000 Ft
3-6 köröm:
8000 Ft
6-10 köröm:
10000 Ft
Időpontfoglalás
Pedikűr, lábápolás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!